reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Amalfi tak łoby z planety X!!!!
No przecież że mój!
Madziu nie narzekam, tylko chce wywalić swojego do mycia bo mnie się chce spaaać! a ten nagle poczuł przypływ miłości i potrzebę tulenia się.....grrrr
Jestem obżarta pomidorami ze śmietaną, dzieciak mnie się masakrycznie rozpycha i właśnie się obudził, bo harce zaczyna a ja chce tylko spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać.....

Hmm powiem tak, ze ty strasznie masz wysokie te tempki na poczatku cyklu tzn w pierwszej fazie. I z tego co pamietam masz dllluuuugie cykle, wiec ja bym poczekala co teraz sie wydarzy, bo tempka spadla i teraz jak pojdzie wyraznie w gore wylacznie to na trzecia wyzsza tempke od poprzednich(niestety wysokich) bedziesz miala owulke. Ale ja bym sie upewnila monitoringiem. W kazdym razie jak zakonczysz ten cykl, to wyslij mi tak jak teraz wykres a ja zobacze. Ja w tym czasie to juz bylam po owulce ale u ciebie nic takiego nie widze

Dzięki amalfi ;-) dla mnie ciągle to czarna magia :-D ale się naumiem, muszę :-) ale jajniki już dają o sobie znać ;-)

Jak daja znac to dobrze, mysle ze teraz pojdzie w gore juz i na szczycie powinnas miec owulke, a potem musi sie utrzymac wysoka tempka do samej @, tzn pzred @ zacznie spadac, mi zaczynala spadac 2 dni przed i juz wiedzialam.
Dobra ide spac, dobranoc, bo jutro do ginki znow zapieprzam, bo prl mi spadla po 2 tabletkach dostinexu, jupi!!!

reklama
witajcie kobietki :-)
ja niestety juz do pracy sie zbieram :-( ale zycze wszystkim milego dnia bo u mnie za oknem juz piekne sloneczko :tak: wroce pozno wiec pewnie nie dam rady was doczytac ale na pewno sprobuje
Madzi.u sama widzisz ze z ta tempka to nie taka prosta sprawa ale czlowiek uczy sie cale zycie wiec w tej kwestii moze sie okazac ze jest zbyt krotkie :-D ale pozostaje nam probowac
:*

Do góry