reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

amalfi nie zapominam.. boje się iść spać :-D bo M. wraca kolo 1-2.. i boje się,że mnie dopadnie ;-)
ale dzięki amalfi za przypomnienie ;-)

aa miałam zapytać, jak tam ta Twoja koleżanka :-) udzielała się tu chwile i poszła ;-)

reklama
Pewnie temperatura będzie szła nadal w górę :-) szyjkę też mogę badać :-) początkuje w tym.. ale pewnie z każdym cyklem będę bardziej doświadczona :-)

a wzrost jest przed przed owulką :-) pewnie gdybym bawiła się testami owu mogłoby pokazać czy moje objawy są symptomami zbliżającej się owu :-)

no z tego co ja sie orientuje to skok jest w momencie owu lub tuz po :tak: wiec jesli juz byl to ostatni dzwonek na zafasolkowanie (jajeczko przetrwa 24h) no i sluz tez powinnas miec plodny juz na pare dni przed owu

witam sorki ze tak pozno ale jak dojechalam do domku okazalo sie ze internet sie zepsol i nadal ciekko chodzi u rodzicow ale juz chodzi ;-) chcialam wam tylko zyczyc owocnej nocy ;-) a za czekajace na @ aby nie przyszla trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& i zeby to byla fasoleczka powodem jej braku a za testujace na dniach oczywiscie tez &&&&&&&&&&&&&&&&
Dobranoc Kochane :-)

ael aty dlaczego niespisz??ja nigdy tak wczesnie nie spie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie nie ;-) skok jest przed owu :-) a u mnie jako tako śluz płodny się nie pojawił wczoraj jedynie miałam takiego "gluta" raz ;-) ale zbliża się do śluzu coraz bardziej płodnego ;-)

Do góry