reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, ja pewnie jutro bym zrobiła, ale doswiadczona w tych spawach nie jestem:) NIe wytrzymałabym... Dużo dziewczyn radzi czekac do dnia @...wiec sama nie wiem...co nie postanowisz Kochana i co ostatecznie pojawi sie na tescie myslami jestem z Toba:):)
Poza tym Ael ma racje jak dasz rade złapac gina to lepiej sie do niego wybrac.

reklama
dziekuje wiesz ja tylko mysle czy jesli jutro wyjdzie jedna czy isc do niego ... ale chyba pojde znajde jakiegos od rana bede dzialac wiec trzymajcie kciuki!!buziaczki:-*

dziekuje wiesz ja tylko mysle czy jesli jutro wyjdzie jedna czy isc do niego ... ale chyba pojde znajde jakiegos od rana bede dzialac wiec trzymajcie kciuki!!buziaczki:-*
Nawet jeśli wyjdzie Ci jedna, trzeba iść, bo test z poprzedniego dnia wykazał dwie. Warto sprawdzić w tym momencie co takiego się stało.

dziekuje ael :-) napewno pojde powiedzialam mojemu i mnie troche uspokoil bo cala siedzialam jak na szpilkach i napewno ide dam wam znac jak wroce :-)

Witam dziewczynki :) z ranca:p
fiona- gratuluje fasolki:)
Witam nasze nowe staraczki :) czujcie sie jak u siebie kazda z was moze liczyc na dziewczyny one sa kochane::-)
Dziewczyny czytam czytam i tak kazda z was sobie chce odejsc niu niu niu nie wolno jestesmy razem i razem zostanmy:)
u mnie coraz blizej do dni poldnych jutro sobie kupuje testy owulacyjne i zobaczymy czy bedzie cos i co z tego wyjdzie:) licze ze w koncu sie uda do sierpnia walcze a potem juz zupelnie luzuje

Witam Dziewczyny!! :-)

Witam nowe straczki!!

Fiona Gratulacje!!

Wczoraj byłam u ginki na usg i widziałam swoją malutką fasoleczkę określiła jej wiek na 4tyg. i 4 dni :)

19052011136.jpg

Oczywiście już posyłam!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fluidki dla wszystkich Was !! Mam nadzieje że pomogą :)

czesc kobietki :-)
Claudusia super fotka ;-) jeszcze raz gratulacje
witam wszystkie nowe staraczki (chyba 3) im wiecej tym lepiej :tak: no bo razem razniej!
Sil mam nadzieje ze do zobaczenia kiedys i trzymam &&& za ciebie i dzidzie
troche nie nadazam kto przychodzi a kto odchodzi wiec tak ogolnie - jedne witam, innym mowie do zobaczenia a za wszystkie trzymam &&& baaardzooo mocno

reklama
Hej dziewczyny :-)
Jak tam ranek mija? Ale się teraz wysypiam jak mam na razie wolne ;-).
Claudusia śliczna fasolinka i życzę, że zdrowo rosła :happy2:

Do góry