reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Narazie armia nie była badana . Póki co problem leży po mojej stronie. Jak przez kolejne 2 cykle nic nie bedzie to zrobimy badanie nasienia. czego ogromnie sie boje!!!!!

reklama
basati heheh ja tez tak myslalam! Klocilam sie z ginka jeszcze, bo ja mam jeden jajnik i ciagle na cos chorowalam itd dalabym se reke uciac, ze to ja, u mnie tez jest problem oczywiscie, bo prl za duza, plamienia w drugiej fazie cyklu ale i tak nic nie przebije armii mojego, przez ktora tylko IVF moge juz robic. Ja na twoim miejscu bym zbadala armie najpierw. Jak poszlam z wynikami do ginki to mi wypomniala to, ze tak sie zapieralam ze to moja wina

Cześć dziewczyny :laugh2: Jak tam dzionek się zaczął... Mam też dla Was dziwną informację..... Wiem że to nie możliwe bo dawno i w ogóle... ALE... Dzisiaj rano znalazłam swój test ciążowy z tamtego miesiąca... Chciałam przeczytać na opakowaniu jaka czułośc była i był w srodku test zrobiony ( zapomnialam go wyrzucić) i tak się przyglądam a tam 2 kreska jest... słaba bo słaba ale jest... A jak robiłam ten tet ostatnio to tak się nie przyglądałam... Okres ostanio miałam... Choc był bardzo slabiutki 3 dni trwał :baffled:i więcej plamienia niż ten zakichanej krwi... Tak jak pisałam wiem że to niemożliwe jest ale i tak chciałam wam o tym napisać........

Cześć dziewczyny, byłam dziś u ginki z tą moją nieszczęsną prolaktyną :crazy: No i jak się za siebie porządnie nie wezmę to żadne leki na zbicie i inne stymulatory mi nie pomogą niestety. No ale jak zwykle łatwo powiedzieć, gorzej wykonać :sorry2:

Hej laseczki :)

Asiol, no to trzymam kciuki za twoją prolaktynę, teraz o tylko mega mobilizacja :) &&&&

Ziombelek, wiem, że to możliwe zobaczyć 2 kreskę na mies teście, ale ja bym jej nie ufała... to mogą być po prostu jakieś reakcje chemiczne, na instrukcji pisze, że nie odczytuje się wyniku po upływie 5-6minut. Skoro nie miałaś normalnej @ to może spróbuj zrobić teraz test? jeśli jesteś w ciąży od tamtego cyklu, to na bank wykaże nawet 25 czułości :) tak czy siak, trzymam kciuki &&& :)

Basati, wiem, ze Ci ciężko, ale może nie zadręczaj się, troszkę wyluzuj... hmm, łatwo się pisze, bo mi udało się w 3 cyklu, ale... trzymam kciuki &&& i dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)

Hej, a gdzie nasze kochane Ael, Iwasek?

Ostatnia edycja:
Cześć Mam na imie Magda i razem z moim R chcemy zacząć starania o dzidzie od stycznia ale już zaczynamy czytac i sie dowiadywać:) Może od was sie czegoś ciekawego dowiem:)

reklama
Właśnie gdzie Ael i Iwasek???? tęsknimy....

witam szkolna ;)

Acha, zapomniałam... mam do was pytanko. JAk uważacie w których dniach powinien byc wykonywany monitoring cyklu przy braniu Clostylbegyt???? Czy wachania + - jeden dzień robią jakąś różnice???

Ostatnia edycja:
Do góry