reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nooo Fiona gartuluję!!!!!!!!!!!! Do mnie chyba jeszcze nie dostarło, póki nie pójdę do lekarza to chyba nie uwierzę więc nie dziwię się Tobie... :D Cieszę się razem z Tobą!
Suwaczek piękny! Tylko masz 5 tydzień więc wstrzymałaś się z testowaniem kilka dni po spoodziewanej @?????

A mam jeszcze pytanie do zafasolkowanych koleżanek... Czy też miałyście na początku ciąży taki ból podbrzusza podobny do tego zapowiadającego @?????

Ale ucichło... właśnie chciałam poudzielać się na wątku dla styczniówek ale po przeczytaniu kilku postów zrezygnowałam... u Nas najlepsza atmosfera

moja @ miałam dostac w niedziele a dzis testowałam.Pobolewanie w podbrzuszu mam tez od wczoraj tak jak na @ mam tez jeszcze wrazliwe sutki i cycek prawy tez mnie pobolewa jak nigdy i tyle z dolegliwosci

reklama
A mam jeszcze pytanie do zafasolkowanych koleżanek... Czy też miałyście na początku ciąży taki ból podbrzusza podobny do tego zapowiadającego @?????
Normalne bóle jak na @, nic co może Cię martwić. Martwić ma Cię poważnie tylko i wyłącznie krwawienie, więc zalecam w ciągu 2-3 tygodni raczej odpoczynek i najmniej ruchu intensywnego.

Ael tak jest!!! :D zalece się na pewno ale niestety to pracy muszę chodzić a wizytę mam 31.05 :( u mnie z cyckami to tylko mnie bolą od dołu i mój dotychczasowy biustonosz jest lekko przymały :eek: czy to możliwe, że tak szybko??

aerleda widze ze wrocilas?? I jak tam?? Gadacie juz cos ze soba??? Ja ogladnelam fajny film, bo moj sciagnal i teraz czekam na wojewodzkiego

Ael tak jest!!! :D zalece się na pewno ale niestety to pracy muszę chodzić a wizytę mam 31.05 :( u mnie z cyckami to tylko mnie bolą od dołu i mój dotychczasowy biustonosz jest lekko przymały :eek: czy to możliwe, że tak szybko??

Własnie tak patrze na Twoj suwak i widze ze jestesmy w podobnej ciazy....Ja dopiero jutro bede dzwonic do gina.W pracy dopiero powiem po wizycie u gina.Tez bede starac sie uwazac w pracy.

Kurczę mnie właśnie tak dziwnie brzusio pobolewa ... Mam nadzieje ze to dzidzia :D bo nigdy przed okresem nie miałam bóli takich :D Oby sie udało..:-D.

Madziu przed @ też miałaś nabrzmiały, więc jeśli teraz jest stanik za mały to też normalne i już się do tego przyzwyczaj. Warto mieć biustonosz o miseczkę większą.

Nie amalfi nie gadamy, więcej napiszę na priv.

reklama
Do góry