reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

acona w aptece zamowilam i mi sprowadzili czekalam tydzien za nim :-) mialam dwa jeden zuzylam w sobote :-) bo nie moglam wytrzymac a teraz se wmamiam ze w koncu to zawczesnie bylo:p ze tylko jedna kreske pokazal...
A no kusisz kusisz donia... ale sie nie dziwie bo mamy takie same objawy i mysl jest taka ze jak ja zobacze dwie to ty tez :p

reklama
donia z tym tuczeniem to tak bez przesady bo teraz jak ciut przytylam to jest ok bo ja w ogole drobna jestem ale tez tak podejrzewam ze moze moj organizm za mna nie nadaza i jeszcze nie wie ze ja to wszystko dla jego dobra robie :-)

acona w aptece zamowilam i mi sprowadzili czekalam tydzien za nim :-) mialam dwa jeden zuzylam w sobote :-) bo nie moglam wytrzymac a teraz se wmamiam ze w koncu to zawczesnie bylo:p ze tylko jedna kreske pokazal...
A no kusisz kusisz donia... ale sie nie dziwie bo mamy takie same objawy i mysl jest taka ze jak ja zobacze dwie to ty tez :p

no kuszę, bo mnie tez kusi
ja zrobiłam test 7 dpo bo myślałam, że to był 9 dpo :)
a teraz to mi szkoda, no ale jak Ty zrobisz i wyjdą II to i ja mam większe szanse hi hi

kasia e to na spokojnie, wywołaj teraz @ (a może to już fasola?) a drugi cykl będzie juz pewnie ok

ja w srode bede miec 12 dni po a pierwszy zrobilam 8 dni po :-) i nic nie pokazal :-(donia a skad jestes ?? bo jak nam sie uda to prawie w tym samym czasie i bysmy razem na spacerki chodzily z wozkiem :-D

ja w srode bede miec 12 dni po a pierwszy zrobilam 8 dni po :-) i nic nie pokazal :-(donia a skad jestes ?? bo jak nam sie uda to prawie w tym samym czasie i bysmy razem na spacerki chodzily z wozkiem :-D

no ja jakieś 300km od Ciebie w stronę centrum, ale jak urodzę to raczej do mężulka za granicę pojadę
ja się nie nastawiam, temperaturę mam przydką w tym miesiącu, skoku prawie nie było i żadnych objawów poza typowymi na @
ale z Twojej fasolki równie mocno bym się cieszyła

ja posprzatalam w pracy a wy co zamilklyscie myslalam ze tu bede miala co czytac a tu nic ....ahh czyzby wszystkie poszly do swych mezczyzn ??:-D

ja posprzatalam w pracy a wy co zamilklyscie myslalam ze tu bede miala co czytac a tu nic ....ahh czyzby wszystkie poszly do swych mezczyzn ??:-D

a Ty jeszcze w pracy? miałyśmy wzlot jakąs godzinę temu, a teraz Magd.a, Rasta i Ael się zawinęły i cicho buuu

Jutro zadzwonie do gina zeby sie umowic na wizyte.Emocje jeszcze mi nie przeszły.Mamie powiem dopiero jak pojade do Polski na wakacje a to juz 12 czerwca.

6 marca odstawiłam tabletki antynoncepcyjne i nawet nie myslałam ze tak szybko sie uda...Ciesze sie jak nigdy

reklama
Do góry