reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fiona widze juz nawet suwaczki :-) to musi byc radosc!!! ciesze sie twoim szczesciem :tak: ja troche zaluje ze po odstawieniu anty tak uwazalam zamiast isc na zywiol

reklama
Fiona i już jest suwaczek. Cieszę się razem z Tobą:-) męzuś już wie? jak zareagował?

ah wiesz co chciałam kupic buciki lub smoczek ale nie wyszło bo jak przyszedł z pracy to ja szłam kupic test,wczesniej nie mogłam bo byli goscie to jak on przyszedł posiedział z nimi a ja w tym czasie poszłam kupic.Goscie poszli to mowi ic robic ten test bo chce juz znac wynik no i poszłam zrobiłam wychodze a on zaraz i jaki wynik....Nie miałam wyjscia i odrazu mu powiedziałam bez bucikow i bez smoczka.
Bardzo sie cieszył i powiedział to teraz bedzie nasz czworo,czworo razem z psem.

fiona widze juz nawet suwaczki :-) to musi byc radosc!!! ciesze sie twoim szczesciem :tak: ja troche zaluje ze po odstawieniu anty tak uwazalam zamiast isc na zywiol

Gdzies czytałam ze po odstawieniu anty własnie jest najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze i to chyba prawda bo moj przypadek to przykład

ja za to po odstawieniu odrazu wzielismy sie do roboty jak na razie 2 cykl staran zobaczymy w czwartek :-)co to bedzie bo wlasnie se zdalam sprawe ze ten sobotni mial prawie dwie kreski bo ta druga prawie nie widoczna jedynie jak swiatlo na nia inaczej padalo hym wiec uznalam ze tam nic niema tylko wyolbrzymiam ... boze niech ten czas szybciej leci :-)

Hihi fajnie czworo :-) ciekawe co moj powie :-)
Bede jak dojade do domku za 10 minut koncze prace wiec narazie kochane :-)

Ostatnia edycja:
ja za to po odstawieniu odrazu wzielismy sie do roboty jak na razie 2 cykl staran zobaczymy w czwartek :-)co to bedzie bo wlasnie se zdalam sprawe ze ten sobotni mial prawie dwie kreski bo ta druga prawie nie widoczna jedynie jak swiatlo na nia inaczej padalo hym wiec uznalam ze tam nic niema tylko wyolbrzymiam ... boze niech ten czas szybciej leci :-)

liczac od pierwszej @ po odstawieniu to tez w czecim cyklu sie udało.W pracy dopiero powiem jak przyjade z polski około 28 czerwca

Atan...no to może zrób jutro???jeja....teraz mowisz ze lekka była...no to Kochana jest szansa jest duza szansa:):) oj trzymam kciuki z całych sił:);)
Moj teraz tez drugi cykl i mocno wierze sie sie uda:);)

Bede jak dojade do domku za 10 minut koncze prace wiec narazie kochane :-)

Tak tak Atan zrob jutro,jeden dzien roznicy to nie zadna roznica.Trzymam kciuki za testujace i wierze ze wam tez sie uda

Nooo Fiona gartuluję!!!!!!!!!!!! Do mnie chyba jeszcze nie dostarło, póki nie pójdę do lekarza to chyba nie uwierzę więc nie dziwię się Tobie... :D Cieszę się razem z Tobą!
Suwaczek piękny! Tylko masz 5 tydzień więc wstrzymałaś się z testowaniem kilka dni po spoodziewanej @?????

A mam jeszcze pytanie do zafasolkowanych koleżanek... Czy też miałyście na początku ciąży taki ból podbrzusza podobny do tego zapowiadającego @?????

Ale ucichło... właśnie chciałam poudzielać się na wątku dla styczniówek ale po przeczytaniu kilku postów zrezygnowałam... u Nas najlepsza atmosfera

Ostatnia edycja:
reklama
Ma.gdalena no widzisz ja myslałam, ze ja tak mam ze jak tylko tu wchodze to zaraz milknie:)
Z maluszkem na pewno wszystko dobrze, pozytywne nastawienie to podstawa! Zobaczysz zanim sie obejrzysz bedziesz widziec i słyszec serduszko, potem tylko patrzec jak maluszek rosnie i zanim sie obejrzysz bedzie juz z Wami na swiecie;) JA pamiętam jak tu przyszłam to BIG była na tym etapie co Ty a teraz juz prosze połowa za nią:):)

Do góry