reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
alez tu sie podzialo!
przede wszystkim GRATULACJE dla fiony !!!
Asiol przykro mi strasznie ale da sie z tym walczyc wiec sie nie poddawaj!
co do facetow ze slaba armia to rzeczywiscie bardzo trudna i delikatna sprawa, wspierajcie ich kobietki bo sami na pewno nie dadza rady!

trzymam &&& za wszystkie starajace sie pary z problemami (za te bez tez ;-)) i pamietajmy ze milosc najwazniejsza!!!

a staraczki-niestaraczki...jak wam tu dobrze to nie ma co sie wyglupiac i gdzies sie wybierac ale jak ktoras czuje potrzebe zmiany watku to nic na sile

a co do mojej wizyty dzisiejszej to dostalam duphaston i ma przyjsc @

donia ja @ powinnam dostac w sobote wiec mysle ze sroda to zawczesnie zeby sprawdzac choc mnie juz dzisiaj korcilo :p ale uznalam ze pierwszy mocz polecial juz o 6 rano a chcialam o 10 jak wstalam wiec uznalam ze juz go niema wiec nie robie :p

Ael ja bardzo lubie ciebie czytac czasami masz smieszne historyjki az sie mojemu mężulkowi podobaja :-)

alez tu sie podzialo!
przede wszystkim GRATULACJE dla fiony !!!
Asiol przykro mi strasznie ale da sie z tym walczyc wiec sie nie poddawaj!
co do facetow ze slaba armia to rzeczywiscie bardzo trudna i delikatna sprawa, wspierajcie ich kobietki bo sami na pewno nie dadza rady!

trzymam &&& za wszystkie starajace sie pary z problemami (za te bez tez ;-)) i pamietajmy ze milosc najwazniejsza!!!

a staraczki-niestaraczki...jak wam tu dobrze to nie ma co sie wyglupiac i gdzies sie wybierac ale jak ktoras czuje potrzebe zmiany watku to nic na sile

a co do mojej wizyty dzisiejszej to dostalam duphaston i ma przyjsc @

kasia ale mówił coś na temat przyczyny? a jak jest z Twoją waga? nie uprawiasz jakiś nadwyrężających sportów? kurcze moje 2 dwa i pól cyklu mieszczą się w Twoim jednym

Atan ja przejrzałam wykresy dziewczyn zaciążonych na FF i sprawdzłam kiedy wyszedł im pozytywny test. W wielu przypadkach 9 dpo już był +, ale były też takie przypadki, że dziewczyny od 8 dpo robiły test codziennie i dopiero 13 dpo wyszedł +, to wszystko zależy do stężenia hormonu
ja bym z chęcią jutro zrobiła (10 dpo) ale mam tylko jeden test, a tam gdzie lecę raczej nie kupię testu więc mi go szkoda

Ostatnia edycja:
kasia no widzisz?? Dupek ci pomoze na pewno, musi pomoc, bo niby co innego. Jak masz brac tego dupka???

aerleda napisze niedlugo, tylko musi rozwiazac jeden problem, przejdzie jej niedlugo, hormony sprawiaja ze wszystko urasta bardziej niz powinno. Aerleda jutro bedxzie lepiej zobaczysz, pamietaj, ze masz cos o czym ja moge se tylko pomarzyc:-p

Ostatnia edycja:
ja mam dwa bobo i acona z czuloscia 10 i bobo z czułoscia 25 byl w gratisie ;-) ja sie boje ze jak zrobie jutro i zobacze jedna to sie zmartwie...
Zmykam bede potem ide dalej pracowac w koncu jestem w pracy ;)

Donia ciekawa jestem bo mamy podobne objawy z tym ze mokro i pobolewaniem brzuszka ... mnie (-)(-) przestaly swedziec choc tez swedzialy a co do bólu podbrzusza to wczesniej tak nie mialam nigdy...mam nadzieje ze to fasolka...

Ostatnia edycja:
teraz biore 7 dni i siedem dni czekam jak nie przyjdzie @ to sikam i jak I to musze isc do niego znowu
jak przyjdzie @ to kolejne cykle biore od 19 do 25 dc
bardzo wierze ze ten dupek mi pomoze, w koncu takiego cyklu to jeszcze nie mialam wciaz mysle ze to moze byc po odstawieniu anty (nie biore od pazdziernika) a od trzech m-cy nie pale (po 15 latach :-() a moja waga...cale zycie niedowaga lekka ale od rzucenia palenia przytylam ze 3 kg

asiol no ja mam to samo, moze zmien leki podobno PARLODEL jest bardzo dobry ja go bralam ale teraz mi ginka zmienila zebym szybko zmniejszyla prl na DOSTINEX (drogi niestety, przezylam szok) jedna tabl na tydz biore, bo podobno gwaltownie obniza prl, juz zrobilam po 2 tyg brania badanie czekam na wynik prl

Jak będę jutro u ginki to porozmawiam z nią o zmianie leku-w ogóle ciakawa jestem co ona powie i postanowi ze mną zrobić. Kurcze najgorsze jest to, że już byłam pełna nadziei, że teraz po HSG mam wszystkie wyniki ok i może jakoś pójdzie, a tu ta cholera wyskoczyła....:wściekła/y:

reklama
teraz biore 7 dni i siedem dni czekam jak nie przyjdzie @ to sikam i jak I to musze isc do niego znowu
jak przyjdzie @ to kolejne cykle biore od 19 do 25 dc
bardzo wierze ze ten dupek mi pomoze, w koncu takiego cyklu to jeszcze nie mialam wciaz mysle ze to moze byc po odstawieniu anty (nie biore od pazdziernika) a od trzech m-cy nie pale (po 15 latach :-() a moja waga...cale zycie niedowaga lekka ale od rzucenia palenia przytylam ze 3 kg

to może zafundowałaś organizmowi za duż o stresu: niedowaga, odstawienie any, rzucanie palenia....
hmm miejmy nadzieję, że kolejny cykl będzie normalny
a Ty się tucz szczęściaro :)

Do góry