kacha10
Fanka BB :)
Mary, Bafinka tak po cichu sobie myslalam, ze razem zaciazylysmy w tym cyklu.bo dziwnie mialysmy identyczne objawy.pomyslalam sobie, ze raczej nie moze byc to zwykly zbieg okolicznosci.myslalam, ze razem bedziemy przechodzic przez ciaze, ze bedziemy sie dzielic nasza radoscia.a co nam pozostalo-tylko dolek.ja juz staram sie 10 miesiac, ale niestety utknelam w 9 pieprzonym cyklu, ktory nie wiadomo kiedy sie skonczy.zeby nie myslec odkurzylam cale mieszkanie,zeby sie odstresowac napilam sie winka (ktore pije 3 razy w roku, bo alkoholu raczej nie lubie i nie pije) a tu dostalam mega dola.zryczalam sie maksymalnie. moj maz juz nie wie jak mi pomoc.to wszystko przez te nasze hormony.jak bralam tabletki anty to rzadko mialam dola i rzadko tez plakalam, nie zalezalo mi tez tak na ciazy.te miesieczne porazki mnie coraz bardziej dobijaja. ja juz nawet nie mam ochoty na sex.od ostatniego razu minelo 18 dni i wcale mnie nie ciagnie.wiec ja nie wiem jak ja zrobie te dziecko.zastanawiam sie czy nie odpuscic bo jak bede sie tak spinac to boje sie o moja psyche i malzenstwo.sorki, ze sie tak zale ale naprawde zlapalam dola i wiem ze mnie rozumiecie.moze do jutra mi przejdzie.