reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fiona gratki!!
O cie cholera a co się tu dzieje?? Nigdzie nam z tąd nie odchodzić!!! To co ja też mam odejść bo sie już nie staram?? A no niedoczekanie. Dobrze mi tu i sie nigdzie nie wybieram ;p

reklama
Fiona moje gratulacje!
Dziewczyny co z Wami? Aer sie separuje, Magda chce uciekac, przeciez zaciazone tez tu nie pasuja bo juz sie wystaraly a jednak tu jestesmy bo sie zzylysmy!
Nie robic wiochy! Prosze mi tu pisac, pilnie

Fiona moje gratulacje!
Dziewczyny co z Wami? Aer sie separuje, Magda chce uciekac, przeciez zaciazone tez tu nie pasuja bo juz sie wystaraly a jednak tu jestesmy bo sie zzylysmy!
Nie robic wiochy! Prosze mi tu pisac, pilnie

he he, tekst z wiochą bezcenny :-D
a gdzie jest Ael? no napisz kochana co się stało. Może znowu okaże się, że to trochę wina Twoich hormonów? pisz pomożemy, wyjaśnimy, rozśmieszymy, gdzieeee jeeeesteś?

Asiol ja tez mam wysoka prl i zyje wlasnie biore dostinex czuje sie po nim tak zle ze szok, moglabym wszytskich wytluc po kolei. leb mnie tak dziwnie boli ze masakra, ale musze ja obnizyc bo w przeciwnym razie nawet IVF sie nie uda! Uwierz mi ze nas leczyc tj pikus, gorzej faceta, ja i rasta mamy przekichane bo faceta baaardzo ciezko sie leczy. Dasz rade, tj taki pierwszy szok teraz.
Ja brałam bromergon-i też po nim umierałam, bolała mnie głowa, spałam wszędzie gdzie się dało, miałam mdłości, zawroty głowy-jakaś masakra :no: Ja wiem, ze z prl można walczyć itd tylko martwi mnie to, że tabletki skończyły mi się dopiero 2 tyg temu, a prl jest aż tak wysoka.Tak, jakby tym razem leki w ogóle nie zadziałały:baffled:I to mnie trochę przytłacza.Masz rację dziś jest dla mnie ten pierwszy szok, bo byłam przekonana, że skoro ostatnio mi spadła po lekach, to teraz jak brałam nadal tabletki to będzie już pięknie, a tu kurcze taka niemiła niespodzianka :crazy:

Od niedawna staram sięz moim ukochanym o bobo... ;) miałam regulowany cykl Luteinką bo od tego chciał zacząc moj ginekolog.... W sumie pomogło.... teraz 22 mam dostać @... Ale od kilku dni tak moze z 4 non stop bola mnie jajniki i podbrzusze......Oby to nie był znak na @ bo jak miała przyjść to nigdy nie miałam objawów oprócz bolących piersi... a tu cicho sza..... tylko ten bół w podbrzuszu :-( Bardzo bym chciała tak jak pisałam wcześniej zobaczyć te 2 kreseczki..

Witaj, Ziombelek :)
Fiona, GRATULACJE!!!!!!
Magda- ty niedobra nie-staraczko! gdzie idziesz??? źle ci z nam? (na wpół staraczkami, na wpół zaciążonymi??) chcesz ciężarnej ciśnienie podnieść??

asiol no ja mam to samo, moze zmien leki podobno PARLODEL jest bardzo dobry ja go bralam ale teraz mi ginka zmienila zebym szybko zmniejszyla prl na DOSTINEX (drogi niestety, przezylam szok) jedna tabl na tydz biore, bo podobno gwaltownie obniza prl, juz zrobilam po 2 tyg brania badanie czekam na wynik prl

Fiona ale nas trzymalas w niepewności !!! ale wielkie gratulacje !!! zycze spokojnych 9 miesiecy :-)
EEE Magda i inne co wy wykombinowalyscie ze chcecie uciekac a kto nas bedzie wspieral rozsmieszał i zchodzil czasem z tematu bysmy sie tak niedenerwowały??????

A ten tekst z wiochą zgadzam sie bezcenny :-)

Witam nową starająca się mamy nadzieje ze z nami bedzie ci razniej :-) i ze wredna @ nie przyjdzie !!! trzymam &&&& bys zobaczyla swoje wyczekane dwie II

A mnie dzisiaj pobolewa cale podbrzusze... a wczesniej od owulacji caly czas tylko z jednej strony ah mam nadzieje ze to fasolka juz sie czwartku doczekac nie moge .... ah to czekanie nas wykonczy...

a co z Ael ??

Fiona ale nas trzymalas w niepewności !!! ale wielkie gratulacje !!! zycze spokojnych 9 miesiecy :-)
EEE Magda i inne co wy wykombinowalyscie ze chcecie uciekac a kto nas bedzie wspieral rozsmieszał i zchodzil czasem z tematu bysmy sie tak niedenerwowały??????

A ten tekst z wiochą zgadzam sie bezcenny :-)

Witam nową starająca się mamy nadzieje ze z nami bedzie ci razniej :-) i ze wredna @ nie przyjdzie !!! trzymam &&&& bys zobaczyla swoje wyczekane dwie II

A mnie dzisiaj pobolewa cale podbrzusze... a wczesniej od owulacji caly czas tylko z jednej strony ah mam nadzieje ze to fasolka juz sie czwartku doczekac nie moge .... ah to czekanie nas wykonczy...

a co z Ael ??

Atan mnie też ciągną jajniki i boli podbrzusze, a mam dopiero 9 dpo, juz bym chciała teścik, ale Ty możesz już jutro rano siknąć, co będziesz czekała do czwartku :)

reklama
Fiona moje gratulacje:):) Fajnie coraz więcej tych fasolek:)

Asiol bardzo mi przykro...rozumiem, że możesz nie mieć nastroju na siedzenie na starczkach skoro problemy się nie kończą, ale smutno byłoby bez Ciebie, dlatego nie ma co odchodzic...no chyba ze faktycznie czujesz ze przerwa dobrze Ci zrobi:) ale wtedy szybko do nas wracaj!!!
Poza tym trzeba miec nadzieję nie oglądac sie za siebie i działac, co ma być to i tak bedzie...Iwasek jest pokrzepieniem i wielką nadzieją dla wszystkich którym gdzies tam te starania pod górkę idą!!! (Iwasku cały czas Wam strasznie dopinguje:))

Magda.a!!!! czy Ciebie trzeba do kąta postawić???? Co to za foszki????Prosze sie natychmiast uspokoić!:):p Bez Ciebie to już nie bedzie to samo!;)

Ael ja tam uwielbiam Twoje przydługie posty, czy z epitetami czy bez może jak swoje napiszesz to sie lepiej poczujesz, a tak spinasz sie pewnie i maluszka tylko denerwujesz!

Do góry