reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

odpisałam Ci na priv

Dzięki Doniu :-)

Magda nie chodziło mi o to, że Ty bo się nie starasz czy ja nie pasujemy tu, nie powinno nas tu być czy coś tylko tak sobie pomyślałam, że skoro moje starania spadają teraz na daleki plan to może powinnam się zawinąć stąd na jakiś czas. A Ty kochana się przecież teraz nie starasz ale myślisz o dzidziusiu jak znajdziesz pracę i ułożysz sobie wszystko po kolei tak jak zaplanowałaś :-) A ja chyba jestem coraz bliższa myśli, że powinnam odpuścić bo cholera jakaś pechowa jestem, jak jedne wyniki się poprawią to coś innego przeszkadza, a jak to naprawione to tamto znów się psuje-szlag człowieka chce trafić :wściekła/y:

Fiona gratulacje !!!! :-)

reklama
Dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna za gratulacje....Cała sie czese z wrazenia jak dzwoniłam do mojej siostry to sie popłakałam z wrazenia a ona razem ze mna

Fiona gratulacje.. mam nadzieję,że Ael będzie mnie informować o nowych fasolkach ;-)

powodzenia dziewczyny..

Magd.a teraz Ty się chcesz stąd zawijać??? ani i się WAŻCIE, Wy wszystkie niedobre, siedzieć tu i gadać z nami o pierdołach i więcej nie chcę tu widziec fochów, "że ja nie pasuję, że ja się nie staram" itp, kto bedzie nasz wszystkie starające trzymał na duchu!!!
no nakrzyczałam, mam nadzieję, że poskutkuje

Fiona graaatulacje, ale nas przetrzymałaś :)
a masz może wykres cyklu?

Ostatnia edycja:
donia nie krzycz bo Ci prolaktyna skoczy ;-)

Owszem zawijam się, może znajdę wątek dla mnie ;-) na staraczkach nie ma dla mnie miejsca ;-) Kameralne podrzuce którejś z Was ;-)

Dzięki Doniu :-)

Magda nie chodziło mi o to, że Ty bo się nie starasz czy ja nie pasujemy tu, nie powinno nas tu być czy coś tylko tak sobie pomyślałam, że skoro moje starania spadają teraz na daleki plan to może powinnam się zawinąć stąd na jakiś czas. A Ty kochana się przecież teraz nie starasz ale myślisz o dzidziusiu jak znajdziesz pracę i ułożysz sobie wszystko po kolei tak jak zaplanowałaś :-) A ja chyba jestem coraz bliższa myśli, że powinnam odpuścić bo cholera jakaś pechowa jestem, jak jedne wyniki się poprawią to coś innego przeszkadza, a jak to naprawione to tamto znów się psuje-szlag człowieka chce trafić :wściekła/y:

Fiona gratulacje !!!! :-)

Asiol ja tez mam wysoka prl i zyje wlasnie biore dostinex czuje sie po nim tak zle ze szok, moglabym wszytskich wytluc po kolei. leb mnie tak dziwnie boli ze masakra, ale musze ja obnizyc bo w przeciwnym razie nawet IVF sie nie uda! Uwierz mi ze nas leczyc tj pikus, gorzej faceta, ja i rasta mamy przekichane bo faceta baaardzo ciezko sie leczy. Dasz rade, tj taki pierwszy szok teraz.

magda nie wkurzaj mnie!!!! Przeciez ja tez sie nie staram, a jak wpadniesz w miedzyczasie/?? Ja nie mam szans na wpadke nawet:no:

Ostatnia edycja:
Magd.a teraz Ty się chcesz stąd zawijać??? ani i się WAŻCIE, Wy wszystkie niedobre, siedzieć tu i gadać z nami o pierdołach i więcej nie chcę tu widziec fochów, "że ja nie pasuję, że ja się nie staram" itp, kto bedzie nasz wszystkie starające trzymał na duchu!!!
no nakrzyczałam, mam nadzieję, że poskutkuje

Fiona graaatulacje, ale nas przetrzymałaś :)
a masz może wykres cyklu?

Jaki wykres cuklu?...a wczoraj zaczoł mnie pobolewac podbrzusza wieczorem jak na okres i tak mysłałam aaa pewnie jutro przyjdzie....a tu taka niespodzianka

Fiona haha brawo, piękne II krechy. NO MAMUŚKA:-) ale cudna wiadomość a tak zwlekałaś i trzymałaś nas w niepewności. GRATULACJE

Dziewczyny no co Wy wymyśliłyście, czy ktoś Was wyrzuca? Dobrze Donia pisze, siedzieć i gadać tu z nami

donia nie krzycz bo Ci prolaktyna skoczy ;-)

Owszem zawijam się, może znajdę wątek dla mnie ;-) na staraczkach nie ma dla mnie miejsca ;-) Kameralne podrzuce którejś z Was ;-)

widzisz, zdenerwowałaś mnie, a starających się nie można denerwować a już szczególnie przed testowaniem
siedzieć tu i pisać!
zaraz się poskarżę Ael

Fiona pytam czy robiłaś wykres temperatur?

reklama
Do góry