reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jakos tak mnie naszło na brzuszki ale ten brzuch jest mega duuuuzy.
Te rostepy tez mi sie nie podobaja ale jak mam wybierac dzidzie z rostepami to niech juz sobie sa.Wiadomo po ciazy brzusio juz nie jest taki piekny jak przed ciaza

Fiona czekamy na 2 kreseczki !!
Co tam w ogóle u was ?? Ja właśnie posadziłam kilka iglaczków na ogródeczku i podziwiam z okna jaki piękny ;p;p

Fiona no i tak trzymać:-) nie przyjdzie wstrętna @.....ale jestem ciekawa, sama już bym pewnie nie wytrzymała
Właśnie miałam pytać kogo takie śliczne bejbe w avatarku. Kochanego masz siostrzeńca
łohoho ale brzuchol, pewnie jakieś trojaczki tam siedzą:-)
Star fajnie że jesteś. Razem łatwiej przetrwać ten czas oczekiwania:tak:
Magdalena ślicznie wygląda suwaczek:-D mam nadzieję że sama niedługo sobie taki założę hih

witajcie dziewczyny. ja tylko na chwilke... przyszłam sie z wami pożegnać.... jescze do dzisiaj latałam wysoko jak bocian z nadziejami ze pewnego dnia zobacze II kreski a dziś obcieto mi skrzydła i wylądowałam w ogromnym bagnie..... własnie wrócilismy od androloga ze specjalistycznej kliniki i otwarcie i szczerze nam powiedział ze z takimi wynikami meża nie mamy co liczyć na naturalne zapłodnienie. tak wiec nie należe juz do grona staraczek. teraz mozemy czekac tylko na cud. wsyztskim dziewczynom zycze szczescia i zafasolkowania. powoidzenia.

reklama
witajcie dziewczyny. ja tylko na chwilke... przyszłam sie z wami pożegnać.... jescze do dzisiaj latałam wysoko jak bocian z nadziejami ze pewnego dnia zobacze II kreski a dziś obcieto mi skrzydła i wylądowałam w ogromnym bagnie..... własnie wrócilismy od androloga ze specjalistycznej kliniki i otwarcie i szczerze nam powiedział ze z takimi wynikami meża nie mamy co liczyć na naturalne zapłodnienie. tak wiec nie należe juz do grona staraczek. teraz mozemy czekac tylko na cud. wsyztskim dziewczynom zycze szczescia i zafasolkowania. powoidzenia.

rasta dzis juz pewnie nic Cie nie pocieszy, ale w cud trzeba wierzyc!!!!
a macie szanse na IUI lub in vitro?
nie z takimi diagnozami dziewczyny zachodziły, trzymam kciuki
a co dokładnie androlog powiedzial?

Do góry