reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wita nasza nowa staraczke star... czuj sie jak u siebie i napewno tutaj znajdziesz wsparcie w nas wszystkich:-)
moze to fasolka sie pojawila i jakies objawy pokazuje ale nasze organizmy plataja figle i to nigdy nic nie wiadomo:dry:ale 3 mam kciuki zeby to byly jakies objawy wczesnej fasolki:)

Witam, ja już z powrotem po pracy!!!! Nie mogłam już wysiedzieć dzisiaj, zaraz po pracy poleciałam do sklepu i przed chwileczką wręczyłam mojemu K dwa piękne smoczki (bo tak były pakowane). Na początku nie wiedział co powiedzieć a potem dodał: "jednak jestem płodny" :-) a teraz muszę znów Was zostawić bo idę do babci na spóźnione urodziny... będę wieczorem

witam dziewczyny poobiednio :)

starlight witaj w gronie staraczek, te objawy, które opisujesz mogą być i na @ i na II. Prawie każda z nas, która testuje pod koniec tygodnia tak ma, w tym i ja :)

Ma_gdalena no brawo dziewczyno!!! coś czułam, że się skończy dwiema kreskami, powodzenia i oooogromne gratulacje.

Dagne kochana, Ty się tak mną nie przejmuj, z resztą zaraz Ci priv napiszę

Magd.a a czy ja też mogę otrzymać zaproszenie na forum zakmnięte?

Fiona sikaj teraz bom ciekawa. Jak jest fasola to już wyjdzie :)

ps. a która z dziewczyn prowadzi zapisy na testowanie? chyba magd.a, to ja poproszę na 23 V :)

dziękuję Madziu, cmok

Ostatnia edycja:
pyscek to leć po ten test :)

a ja lecę kupic koleżance prezent ślubny :)
buziam Was i jak przyjdę to prosze mi ładne II prezentować (Fiona i Pyscek - to do Was)

Hello :)

Na wstępie ogrooooomniaste gratuacj dla Magdaleny za wyraźne II kreseczki !!! Fajnie że przybywa fasolek :-D
starlight witamy na forum - co do twoich objawów to się nie wypowiem ale trzymam &&&. A swoją drogą ja swoich jajników nigdy nie czułam...
Za wszystkie testujące w najbliższych dniach i godzinach również trzymam kciuki jak i za te które będą się przytualć z partnerami :-)

Ja póki co bez zmian - brak konkretnych oznak ciąży. dziś byłam u gina dał mi skierowanie na USG więc już się zapisałam na czwartek (błagam trzymajcie kciuki aby wszystko było OK) zwiększył mi dawkę luteiny no i wysłał na badanie krwi, moczu i toxo. Mój mąż jest niezadowolony bo gin kazał wstrzymać sie z przytulaniem na jakiś czas bo ponoć sperma wywołuje skurcze...No to tak w skrócie co u mnie ;-) Buziaki

reklama
Do góry