reklama
Dziękuję za pomoc-to chyba ten właśnie kupię, znalazłam na Allegro więc zmówię od razu kilka sztuk żeby mieć spokój
Po co asz kilka chcesz kupic? wes jeden a potem zrobisz badanie krwi i wystarczy moim zdaniem
Po co asz kilka chcesz kupic? wes jeden a potem zrobisz badanie krwi i wystarczy moim zdaniem
Ja chcę kilka na zapas na kolejne cykle, nie na jeden raz :-)
Witam wszystkie Panie.Jestem tu nowa. Pisze do was bo nie wiem do kogo się zwrócić o pomoc. Od pięciu miesięcy staramy się z mężem o dzidzie, mam 28 dniowe cykle w tym miesiącu owulacja przypadała mi na 5 maja, Kilka dni temu zaczęło boleć mnie podbrzusze a raczej taki kłujący ból jajników jak przy jajeczkowaniu , zauważyłam również białawy lepki śluz nigdy wcześniej takiego nie miałam, no i do tego razem z bólem jajników pojawił się ból piersi. Czasem podobny ból piersi czułam przed@ ale nigdy tak wcześnie. Czy myślicie że może tym razem się udało i będzie ta upragniona dzidzia? Proszę was o pomoc i wsparcie.
Madziu prowadzę kalendarzyk z temp i obserwuje swoje ciało chociaż czasem przyznam się szczerze czuję się tym wszystkim zmęczona ale jak przypomnę sobie po co to wszystko to siły i nadzieja wracają. w czwartek wypada mi termin spodziewanej @ staram się o tym nie myśleć bo ponoć tak lepiej ale coś nie bardzo mi to wychodzi hehe
reklama
Podziel się: