reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oj masakra, te telemarketingi to jest coś ciężkiego, bo kto kupi taki sprzęt? ja narazie myślę o studiach, priorytet 1 to licencjat, i od razu mgr. W drugim sem nast roku idę na indywidualny tok, także będę mieć mniej stresów :) a do końca ciąży mam nadzieję chodzić i zagadywać z wykładowcami. Teraz będę mieć jeden luźny egzamin, bo z księdzem antropologiem, a resztę czyli 5 trzeba zaliczyć mam nadzieję za pierwszym podejściem. Mam też nadzieję, że będę się dobrze czuć.

Ok ja lecę się umalować, bo wyglądam jak duch hahaha :) taka blada. I lecę na zajęcia :)

reklama
pok ooo ja tez gadam, kiedyś nawet chodziłam p domu ale z wiekiem chyba mi przeszło.
Magdalena są II:-) widze, ale piekniusie. Gratulacje i spokojnych 8 miesięcy:-D
Fiona teraz za Ciebie trzymamy kciuki. Odganiamy @, na pewno nie przyjdzie
Paluszek te wózki retro śliczne ale wydają mi się mało praktyczne, jakieś takie bardziej na pokaz niż do codziennego użytku
Dagne coś o tym wiem jak teść potrafi strawić przykrość. Ja do teściów mówię mamo i tato, a ostatnio jak wypił % to powiedział że on ojciem jest tylko dla swoich dzieci i nikogo innego, bardzo mi sie przykro zrobiło....od tamtej pory zwracam się do niego bezosobowo bo skoro sobie nie życzy......:baffled:

Dziewczynki a ja chciałam się pochwalić że dziś rano urodził mi się Chrześniak:-D tzn siostra męża urodziła synka:tak: nie znam jeszcze szczegółów ale wszystko z nimi dobrze:-)

pok ooo ja tez gadam, kiedyś nawet chodziłam p domu ale z wiekiem chyba mi przeszło.
Magdalena są II:-) widze, ale piekniusie. Gratulacje i spokojnych 8 miesięcy:-D
Fiona teraz za Ciebie trzymamy kciuki. Odganiamy @, na pewno nie przyjdzie
Paluszek te wózki retro śliczne ale wydają mi się mało praktyczne, jakieś takie bardziej na pokaz niż do codziennego użytku
Dagne coś o tym wiem jak teść potrafi strawić przykrość. Ja do teściów mówię mamo i tato, a ostatnio jak wypił % to powiedział że on ojciem jest tylko dla swoich dzieci i nikogo innego, bardzo mi sie przykro zrobiło....od tamtej pory zwracam się do niego bezosobowo bo skoro sobie nie życzy......:baffled:

Dziewczynki a ja chciałam się pochwalić że dziś rano urodził mi się Chrześniak:-D tzn siostra męża urodziła synka:tak: nie znam jeszcze szczegółów ale wszystko z nimi dobrze:-)

Laseczki juz po południu a ja nadal nie mam @:-):-):-).Jak juz mi nie starczy cierpliwosci to zatestuje dzis wieczorem ale tez chce czekac do jutra bo boje sie ze test moze jeszcze nic nie pokazac

Na każdym teście pisze Ci,by wykonać go w dniu spodziewanej @ ;-) ale owszem możesz poczekać :-)

Trzymam &&&&&&&&&&& by@ nie przyszła !!!!!!!!!!!! i zeby byly || kreski !!!!!! podziwiam twa cierpliwosc ja bym nie wytrzymala ;-)

Cierpliwosc to podstawa....Własnie ogladałam brzuszki na galeri i widze ze co niektore laseczki maja baaaaarrrrddddoooo duze brzuszki. ale wazne ze fasolka zdrowa.

Jesli sie okaze ze mam fasolke to bede miała swietna wiadomosc do powiedzenia jak pojade do polski w czerwcu....Juz widze jak moja siostra płacze ze szczescia,własnie jej synus jest u mnie na awatarku teraz ma 3 mc

Dziewczyny mam pytanie, testy Acon to są takie z dzidziusiem na opakowaniu? Bo znalazłam jeszcze inne Acon w takim różowym opakowaniu z uśmiechniętą panią na opakowaniu i nie wiem który mam kupić :confused:

reklama
Dziękuję za pomoc-to chyba ten właśnie kupię, znalazłam na Allegro więc zmówię od razu kilka sztuk żeby mieć spokój :happy:

Do góry