reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael no jestes no oczywiscie ze sie steskniliśmy :-) to wesoly weekend mialas :-) i noc tez sie wesola zapowiada z dzidzia to musi byc ciekawe jak ci skacze w brzuszku ;-)

Ael a ja tez moge nalezec do grupy staraczki kameralnie???

Ostatnia edycja:
reklama
Atan z prośbą o staraczki kameralne to do Magd.y, bo to ona zakładała tą grupę :-)

Ja dziewczynki śmigam spać, bo głowa mi ląduje na lapie zamiast poduszki, buźki dla wszystkich :* :* :*

Pok ja tyż chrapię, ale za to mam lekki sen i mój mnie budzi chrapaniem. Też ponoć gadam i jak raz przysnęło mi się ze zmęczenia przy moim jak grał na kompie, więc twardo spałam. I mojemu się kichnęło, a ja ponoć powiedziałam "na szczęście, że Ci gęby nie urwało" i odwróciłam się dupą do niego XD

dobranoc kochane :-) milych snow i przytulasek :-)
powodzenia jutro rano trzymam kciuki za testujące jutro :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I co tam u Was nowego slychac??? Jakas fasoleczka nowa??? Ktorejs @ sie moze spoznia???
Ja sie zle czuje po lekach na prolaktyne, obyscie nigdy nie musialy jej zbijac lekami! Modlcie sie zebyscie mialy ten hormon w normie:tak:

Widzę, że jestem tu dzisiaj pierwsza... No więc dziś mój dzień testowania... normalnie wstaje o 6 ale, że mój mąż chodzi jak słoń więc jak tylko wyszedł do pracy to ja poleciałam robić test... No i nasikałam sobie i poszłam umyć rączki i w sumie to straciłam nadzieje, spojrzałam przez sekundę na test a tu przelecialo i nie ma krechy testowej ale musiałam sprawdzić to z bliska więc podnoszę i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że tak zostanie i nic się nie zmieni!!!!!!!!!!! Za chwilkę załączę zdjęcia

Zobacz załącznik 354469
ten z góry to pierwszy, który zrobiłam firmy ACON o czułości 10 mlU/ml a ten pod spodem to kupiłam kiedyś na Allegro, nie wiem jakiej firmy o czułości 25 mlU/ml :p napiszcie co myślicie... (przepraszam za jakość zdjęcia)

Magda gratulacje ;-) ja tam widzę krechy :-) oczywiście na Aconie mocniejsze z racji czułości ;-)

zaczynam się bać, że sama na tym wątku zostane :-(

ma_gdalena GRATULACJE!!! kolejna fasolka - super
Magd.a o co chodzi ze staraczkami kameralnie? co zrobic zeby sie dosta - jesli to mozliwe?
pok ha ha ha to twoj facet ma z toba wesolo jak sobie tak pogadac przez sen mozecie :-D
ja musze sie do pracy zbierac wiec zycze wszystkim milego dnia

reklama
Widzę, że jestem tu dzisiaj pierwsza... No więc dziś mój dzień testowania... normalnie wstaje o 6 ale, że mój mąż chodzi jak słoń więc jak tylko wyszedł do pracy to ja poleciałam robić test... No i nasikałam sobie i poszłam umyć rączki i w sumie to straciłam nadzieje, spojrzałam przez sekundę na test a tu przelecialo i nie ma krechy testowej ale musiałam sprawdzić to z bliska więc podnoszę i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że tak zostanie i nic się nie zmieni!!!!!!!!!!! Za chwilkę załączę zdjęcia

Bravo Bravo i ogromne gratulacje....Ja tez widze dwie krechy-jupi :-D tak bardzo sie ciesze ze tobie sie udało.Teraz dbaj o siebie i ic zapisac sie do gina.
Ja tstuje jutro jak nie przyjdzie @.Miała juz byc wczoraj

Do góry