reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dostałam pw.. ale bawię się w tym blogu muszę go opanować :-) nie wiem czy widoczny jest mój wpis..

dziewczyny zobaczcie czy widzicie mój wpis na blogu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ma_gdalena super !! Gratki 2 kreseczki jak ta lala ! :)
Ja testuje w piątek zobaczymy co bedzie :D:D Ale tych fasolek się posypało ;D Co się dziwić w końcu wiosna ;)

Mnie też tak pisze, no nic zrobiłam na Kameralnych przyjdzie Iwasek to może mi wytłumaczy w jaki sposób zamieszczać wpisy.. bo jak jak poklikam to wejdę i widzę wpis. Ale jak klinę pod avatarem to też mi pisze,że nie mam bloga.. dupa :-)

Znowu cisza tu :-)
W końcu odespałam wczesno-poranne wyjście do pracy mojego :]

No i znowu czuję moją wiercipiętę w brzuchu :-D

witam nasza mamusie:) u was tez dzis taka masakryczna pogoda jak u mnie raz pada raz swieci slonce i tak w kolko na przemian a mi sie spac chce nawet kawa mnie na nogi dzis nie postawila:zawstydzona/y:

Madziu - a ty pisalas ze zostaniesz tu sama nie dlugo hehe spokojnie jak narazie pewnie ci troszke potowarzysze bo mi fasolka jakos nie pisana chyba jeszcze

Ael fajnie Ci:)
Ja wczoraj trzy godziny oglądałam wózki i łóżeczka:) Wybór jest przeogromny...a ceny...masakra...jest taki jeden wózek który mnie rozbraja, w stylu retro. Niestety jego cena tez mnie rozłożyła... ok 3-4 tys zł ...szok! I do tego jest dość cięzki i po złożeniu zajmuje niestety sporo miejsca...wiec chyba skonczy się tylko na oglądaniu go w necie;):) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CLASSICA - BALESTRINO 2011 głęboko-spacerowy z torbą

A gdzie jest Pyscek????? Bo ja tu czekam na informacje czy gratulować czy trzymać kciuki za kolejny cykl:):) Kochana dawaj szybko znać!;)

reklama
Do góry