reklama
dostałam pw.. ale bawię się w tym blogu muszę go opanować :-) nie wiem czy widoczny jest mój wpis..
dziewczyny zobaczcie czy widzicie mój wpis na blogu :-)
mi pisze ze nie masz zadnego bloga:-(
Magd.a
Fanka BB :)
Mnie też tak pisze, no nic zrobiłam na Kameralnych przyjdzie Iwasek to może mi wytłumaczy w jaki sposób zamieszczać wpisy.. bo jak jak poklikam to wejdę i widzę wpis. Ale jak klinę pod avatarem to też mi pisze,że nie mam bloga.. dupa :-)
A dzień dobry, ale wiesz idę spać jeszcze więc dobranoc!Ael dzień dobry śpiochu :-)
Madziu a co to za data w Twoim podpisie, 12.05?????????
magenta :)
witam nasza mamusie u was tez dzis taka masakryczna pogoda jak u mnie raz pada raz swieci slonce i tak w kolko na przemian a mi sie spac chce nawet kawa mnie na nogi dzis nie postawila
Madziu - a ty pisalas ze zostaniesz tu sama nie dlugo hehe spokojnie jak narazie pewnie ci troszke potowarzysze bo mi fasolka jakos nie pisana chyba jeszcze
Madziu - a ty pisalas ze zostaniesz tu sama nie dlugo hehe spokojnie jak narazie pewnie ci troszke potowarzysze bo mi fasolka jakos nie pisana chyba jeszcze
Paluszek_
Ael fajnie Ci
Ja wczoraj trzy godziny oglądałam wózki i łóżeczka Wybór jest przeogromny...a ceny...masakra...jest taki jeden wózek który mnie rozbraja, w stylu retro. Niestety jego cena tez mnie rozłożyła... ok 3-4 tys zł ...szok! I do tego jest dość cięzki i po złożeniu zajmuje niestety sporo miejsca...wiec chyba skonczy się tylko na oglądaniu go w necie ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CLASSICA - BALESTRINO 2011 głęboko-spacerowy z torbą
A gdzie jest Pyscek????? Bo ja tu czekam na informacje czy gratulować czy trzymać kciuki za kolejny cykl Kochana dawaj szybko znać!
Ja wczoraj trzy godziny oglądałam wózki i łóżeczka Wybór jest przeogromny...a ceny...masakra...jest taki jeden wózek który mnie rozbraja, w stylu retro. Niestety jego cena tez mnie rozłożyła... ok 3-4 tys zł ...szok! I do tego jest dość cięzki i po złożeniu zajmuje niestety sporo miejsca...wiec chyba skonczy się tylko na oglądaniu go w necie ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CLASSICA - BALESTRINO 2011 głęboko-spacerowy z torbą
A gdzie jest Pyscek????? Bo ja tu czekam na informacje czy gratulować czy trzymać kciuki za kolejny cykl Kochana dawaj szybko znać!
reklama
Podziel się: