reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bravo Bravo i ogromne gratulacje....Ja tez widze dwie krechy-jupi :-D tak bardzo sie ciesze ze tobie sie udało.Teraz dbaj o siebie i ic zapisac sie do gina.
Ja tstuje jutro jak nie przyjdzie @.Miała juz byc wczoraj

Baboo.. ale Ty masz cierpliwość :-D

Kasia.natka w Kameralnych jak sama nazwa wskazuje możesz się poradzić/napisać itp. coś o czym nie chciałabyś ,żeby wszyscy wiedzieli ;-) zaproszenie już wysłałam :-)

Dałam troche na luz z tym staraniem i dla tego mam cierpliwosc. Wiem tez ze moja @ lubi sie spuzniak wiec wole poczekac zeby sie nie rozczarowac.Nawet jak bym chciała dzis zatestowac to nie mam testa w domku a mieszkamy na zad....u i nie ma tu blisko sklepu czy apteki.

Ja wczoraj poszalałam trochę :-) więc z mojej diety nici :-D ale jak mam tam dnie spędzać to mogłby popadać jeszcze deszcz :-p

no gratuluje naszej nowej fasolinki jest druga krecha widoczna:) no to zaczynamy od nowa...
mi wczoraj juz sie @ skoczyla ja caly weekend na rybkach przesiedzialam dorwalam szczupaczka hehe malego w sumie bo 45 cm ale zawsze cos:p
zaraz ide na zakupy na obiadek dzis mam wolne jupi:)
ale cala chate musze posprzatac ba masakra taki balagan:p

Ma.gdalena !!!sa dwie kreski, ja widze wyraźnie;):) Jutro zrób koniecznie drugi;) a potem to najelpiej na betę:) Ale super trzymam kciuki zeby wszystko się potwierdziło! No i dziś jeszcze Pyscek, prawda?! Czekam z niecierpliowścią i na jej piekne dwie kreseczki:) Fiona mam nadzieję, że i u Ciebie fasolka kiełkuje:):) A poza tym kto nastepny w testowaniu? Pao zniknęla i nasza lista testujących też...:(

Kasia a jak u Ciebie, bo widzę jak rośnie Ci długość cyklu...Byłaś u gina? Bo ponad 50 dni to już troszkę długo, może warto iści na wywołanie? Pierwszy raz tak masz, odstawiłaś tabletki? Pewnie już pisałaś, ale mi umknęło...

Ostatnia edycja:
Ma.gdalena !!!sa dwie kreski, ja widze wyraźnie;):) Jutro zrób koniecznie drugi;) a potem to najelpiej na betę:) Ale super trzymam kciuki zeby wszystko się potwierdziło! No i dziś jeszcze Pyscek, prawda?! Czekam z niecierpliowścią i na jej piekne dwie kreseczki:) Fiona mam nadzieję, że i u Ciebie fasolka kiełkuje:):) A poza tym kto nastepny w testowaniu? Pao zniknęla i nasza lista testujących też...:(

Ja tez mam ogromna nadzieje ze kiełkuje a zreszta jutro sie okaze jak nie przyjdzie @.

To wysyłajcie na priv Wasze testowania :-) a wstawie na bloga. bo do sygnatury mi się nie zmieści :-(

reklama
Do góry