reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawcia no wiem że nie trzeba się marwić na zapas i tak się stram robić ale jednak czasem takie pesymistyczne myśli też przelatują przez głowę i z nimi się podzieliłam :-)
Pyscek a z Twojego suwaczka wynika że już jutro testujesz?????

A tak poza tym to muszę Wam powiedzieć że od kilku dni zaczynam źle spać bo słyszę że mój mąż mruczy zamiast chrapać i to mnie doprowadza do furii i postanowiłam że wezmę dziś pod rękę komórkę i nagram to jego mruczando bo on oczywiście twierdzi że zmyślam hehehe

reklama
Pyscek trzymam kciuki melduj jutro rano co i jak:)

A odnosnie chrapania i mruczenia...to ja tez moge wiele powiedziec...juz od miesiaca mowie mojemu kochanemu zeby mi stopery kupił bo mnie te jego swisty i mruczenio-chrapania czaem do szalu doprowadzają:p

witam dziewczyny, co słychac bo bardzo trudno was dogonic, dzisiaj wróciliśmy od moich rodziców, niestety troszkę poprztykani

Wszędzie dobrze ale w domku najlepiej... :D W końcu mogę z Wami posiedzieć przed komputerem ale niestety nawet nie próbuję Was nadrobić bo ostatni raz tu byłam w czwartek. Niestety pojechaliśmny w góry a ja zapomniałam termometru i nie wiem jak wygląda u mnie sprawa z temp :wściekła/y: jutro testuje i mam nadzieję, że zobaczę dwie grube krechyyyy!!!!!! A tak poza tym wszystkim czy ktoś mi może w skrócie opisać co tu się działo przez weekend??? Ktoś ogłosił nową fasolkę??? :tak:

Truskawcia jasne też uważam że wszystko dla ludzi tylko z umiarem, choć w ciąży robiłabym wszystko aby dziecko było zdrowe więc na pewno odrzuciłabym wszelkie szkodliwe rzeczy:-)
Pyscek Ty jutro testujesz? jesli tak to już od dziś trzymam kciuki:-D
Monika to pewnie atmosfera w domu średnia jak rodzice się pokłócili? za kilka dni pewnie im przejdzie, ot takie to już uroki małżeństwa. Ważne aby później wszystko sobie wyjaśnić:tak:

Wszędzie dobrze ale w domku najlepiej... :D W końcu mogę z Wami posiedzieć przed komputerem ale niestety nawet nie próbuję Was nadrobić bo ostatni raz tu byłam w czwartek. Niestety pojechaliśmny w góry a ja zapomniałam termometru i nie wiem jak wygląda u mnie sprawa z temp :wściekła/y: jutro testuje i mam nadzieję, że zobaczę dwie grube krechyyyy!!!!!! A tak poza tym wszystkim czy ktoś mi może w skrócie opisać co tu się działo przez weekend??? Ktoś ogłosił nową fasolkę??? :tak:

ma_gdalena a nie korciło Cię dzisiaj? trzymam jutro kciuki, wejdę rano sprawdzić, POWODZENIA!!!

Hmmm, a gdzie nasze staraczki i wystarane? Fifka, Ael, Dagne, Pok

reklama
No korciło, wzięłam ze sobą testy ale zrezygnowałam rano.... bałam się tego, że zobaczę jedną kreskę i będę miała juuż humor do dupy przez resztę dnia... Postaram się dla Was wstać wcześniej, żeby zdążyć wejść na forum bo ja raczej wstaje tak, że nie mam czasu na nic przed pracą ale jutro zrobię wyjątek!! Donia trzymaj mocno i z góry bardzo dziękuje :D

A właśnie miałam jeszcze pytać co z Pao??

Do góry