kasia.natka
Fanka BB :)
donia wyglada na to ze pozostale staraczki wypoczywaja, lenia sie itp. i dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fiona ale jutro to już o dowolnej porze dnia możesz zatestować, więc może się skusisz?
wiesz co, sa opracowania które mówią jaki procent ciąż jest upośledzonych przy konkretnej ilości alkoholu i nie jest to ryzyko wysokie (pomijając alkoholizm)
ale oczywiście mając na względzie drowie maluszka można przez te 9 miesięcy się powstrzymać od lakoholu i innych używek, byle by tylko było zdrowe
organizm też sam to chyba jakoś reguluje, ja w poprzedniej ciąży poszłam na imprezę i sam zapach alkoholu wywoływał u mnie mdłości i pomyślałam hmm coś jest nie tak, zrobiłam test i II
ja tez nie mam ale M. ma ja chrapie ale podobno delikatnie i uroczoja na szczescie nie mam tego problemu - moje kochanie raczej nie chrapie :-)