reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja niestety uciekam... długo Was nie odwiedzę bo wyjeżdzamy jutro w góry i będę dopiero w niedziele wieczorkiem... Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!! A Wy trzymajcie za mnie, żeby w czasie pobytu nie przyszła @...

reklama
Hej dziewczynki wieczorową porą ;)
Ja dzisiaj sobie zabalowałam u brata na urodzinkach. Objadłam się, trochę wypiliśmy i ogólnie dobra zabawa była ;):)
Wiecie co dzisiaj zauważyłam straszne żyły na sutkach i na całych piersiach, dekolcie.. masakra nawet mój się przestraszył nie wiem o co kaman.. ;(

Hej Kobietki. Ja dzisiaj tylko na chwilkę, nawet nie mam siły czytać zaległości (może jutro), ale dziś jest dzień wielkiego O :-( i to w 25 dc!!! W całym moim życiu nie miałam tak krótkiego cyklu, i to akurat teraz musiał mi się rozregulować, kiedy chcieliśmy mieć dziecko :-( Chyba zbyt wiele oczekiwałam… idę sobie załkać w podusie a jutro będę jak nowa. Miłych snów Kobietki. No i mimo wszystko trzymam &&&&& za Was

uff no dziewczynki moje kochane latwo nie bylo ale was nadrobilam
biggrin.gif
i sprobuje tak w skrocie:
dagne piekne zdjecia! super ze wszystko ok i teraz tylko dbaj o was i nie stresuj sie zbytnio
wink2.gif

IWASEK rewelacyjna beta!!! gratuluje!!! bardzo sie ciesze i w koncu sie odstresuj kochana
yes2.gif

Magd.a przebilam cie i jeszcze konca nie widac ale jakos nie czuje satysfakcji
realmad2.gif

Mag i Atom trzymam &&& mocno i czekam na wiesci - oczywiscie wiadomo jakie
yes2.gif

Sil to ty taka kruchutka kobietka jestes ale dzieki temu pewnie twardsza niz niejedna z nas, trzyma &&& za ciebie
mineralna super ze to jednak ciaza zaklocila wynik! wiec teraz juz bez stresu i dbaj o was!!!
Ael ty taki wulkan optymizmu i humoru a takie problemy na codzien
unhappy.gif
podziwiam!!!
Truskawcia nie lam sie! nowy cykl=nowa szansa!!! a jakie przytulanki mile
wink2.gif

magii witaj
biggrin.gif

gochaa piekna historia z ta twoja szwagierka - daje nadzieje i napawa optymizmem, super!!!
monika po anty bywa roznie, piwerszy cykl jeszcze o niczym nie swiadczy niestety
Adele ja ide do ginaa 17. a moje cele sa dokladnie takie jak twoje - wyregulowac @ ale i starac sie o dzidziusia
yes2.gif

Astra gratulacje!!! ogromne bo sie wyczekalas!!!

no to w duzym skrocie
wink2.gif

i wszystkim przytulajacym sie dzisiaj i spiochom - milej nocki
pa pa

Kasiu bo jakbym była za poważna na swoje życie to dawno bym ocipiała :-D
Jakoś radę trza dać, co zrobić, walić wszystkich dookoła i iść do przodu, jedyna droga :-)

Cześć dziewczyny :-) ja już pospałam, czekam na swojego bo gdzieś zaginął w akcji.. a na 9 jadę na rozmowę. Zobaczymy czy się tam nadam. :-)

witam o poranku :-) ja niestety dzis znow do pracy ale za to sobota i niedziela wolne tylko szkoda ze pogoda ma sie popsuc
Ael masz racja wazne ze do przodu i z glowa w gorze
Magd.a trzymam &&&
milego dnia wszystkim

reklama
witam widze ze odrana jakos tu dzisiaj cichutko ;-) ja juz w pracy siedze nic mi sie niechce a lekarz ma pacientow na szczescie przed jedenasta wiec mam troche luzu od rana ;-) mam takie nietypowe pytanko dla zafasolkowanych czy ktorejs facet pali papieroski?? bo boje sie ze rzez te papieroski nam sie nie udalo i za tydzien nie zobacze || kresek.... a z zuceniem jego nawyku nie jest łatwo... ja zucilam i nie pale juz 2 miesiace...boze tylko niewiem czy sie sama nie nakrecam bo wczoraj slabo i w glowie mi sie krecilo dzisiaj jakies smieszne cycki takie napompowane sa... a do tego te kucia jajnika mam nadzieje ze to bedzie fasolka...bo inaczej od czego te humory i objawy rozne???
Musialam sie wygadac bo dzisiaj mam jakis kryzys co pomysle to mi sieleska zaczyna krecic w oczku jakas dolinka mnie lapie...

Do góry