reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Niestety musi... To już taka moja uroda do końca życia :( Na szczęście dziecku nie szkodzi, ale obcięło mi wybór szpitala do porodu do jednego :p ale może i lepiej.

Mineralna, ja bym nie wytrzymała bez usg tyle, chciałabym zobaczyć, no ale ja mam na każdej wizycie :)

Jak będę chciała usg to mi zrobi zobaczymy co jutro mi powie bo może mnie na usg zabrać :)

reklama
Taki przybliżony termin porodu to 26 grudzień. Ale powiedział, że trafniejszy ustali dopiero na kolejnych wizytach :)
Jem jajo sadzone z bułką. dobrze, że nawet lubię jajka, bo nic innego w lodówce nie mam ;p

to jakos chyba podobnie zaszłysmy w ciąże ja mam na 24 grudnia :)

a ja śpiaca jestem :) jak wracałam to kupiłam kapuste kiszoną i w drodze do domu jadłam :)

a na hbs dostałas skierowanie?

Nie dostałam, ale się tym nie przejmuję :) dostałam to, co wg lekarza było najważniejsze :) Zresztą nie będę się aż tak stresować :) mam nadzieję, że mi to wyjdzie na dobre :)
Ok dziewczyny ja będę potem. Jeszcze dopiję herbatę i zabiorę się w końcu za rzeczy dla Doni... :)

czesc dziewczyny:-)
ja niestety sie dzisiaj dziwacznie czuje jest mi slabo i mam ochote wymiotowac... ale niechce niewiem co mi jest...a o 14 wychoze do pracy mam nadzieje ze w pracy dam rade jak sie tak czuje slabo.... milego dzionka :-) a i &&&&&&&&&&& dla wszystkich testujących i tym co sie @ spoznia zeby nie przyszla!!!!

Witam was :-).
Pok wiem, że to pogmatwane sama się wcześniej w tym pogubiłam dopiero dziś na trzeźwo to wszystko przemyślałam. Nie chciałam już robić zamieszania z tymi nickami więc postanowiłam, że ten już zostanie.
Tak jak inne dziewczyny niby nasi faceci wiedzą, że tu piszemy ale jakoś tak głupio jak by przeczytał nie które posty ;-). A ja też większości nie pamiętam a te o które ta panna się czepiała to mu wyjaśniłam o co chodzi, w tych postach nie jest tak wszystko do końca wyjaśnione i osoby trzecie nie znające nas mogą nie wiadomo co sobie wyobrazić.

Dziewczyny mam do was pytanie bo się trochę zaniepokoiłam. Jak dziś wstałam i poszłam do łazienki to zauważyłam, że ja mam strasznie ciemny tą @ raczej aż czarną i nie wiem co zrobić. Dziś dopiero 3 dzień.

I trzymam kciuki za 2 kreski u testujących &&&&&&&&&&&

A mam takie pytanie czy zawsze trzeba chodzić na podwójną betę czy wystarczy raz jeśli wynik jest duży??? Co sądzicie?

Kasia to albo zatestuj albo koniecznie idz do gina na wywołanie @ bo tak dlugie cykle nie sa dobre. Marsz do gina !!!!!!

jesli pierwszy wynik bety bedzie pozytywny, to robi sie za dwa dni, albo na nastepny dzien drugi i sprawdza czy przyrost jest prawidlowy. Nie poziom hormonu swiadczy o zdrowej ciazy tylko jego procentowy przyrost.
Mam nadzieje, ze o to chodzilo w Twoim pytaniu :)

Aaa miałam jeszcze pytanie. Czy ktoras w was stosowala testy owulacyjne clearblue? Bo ja sobie w necie wlasnie zakupilam i bede niedlugo testowac tzn tak za tydzien :) a od wczoraj mierze temp wiec licze ze mzoe w tym cyklu się uda bo podchodze bardzo powaznie do sprawy :D heh buziaki dziewczyny!

Ja :) ale elektroniczne. Nie wiem czy takie kupilas. Jestem z nich bardzo zadowolona.

buziaki dla wszystkich wiosenne!

Witam was :-).
Pok wiem, że to pogmatwane sama się wcześniej w tym pogubiłam dopiero dziś na trzeźwo to wszystko przemyślałam. Nie chciałam już robić zamieszania z tymi nickami więc postanowiłam, że ten już zostanie.
Tak jak inne dziewczyny niby nasi faceci wiedzą, że tu piszemy ale jakoś tak głupio jak by przeczytał nie które posty ;-). A ja też większości nie pamiętam a te o które ta panna się czepiała to mu wyjaśniłam o co chodzi, w tych postach nie jest tak wszystko do końca wyjaśnione i osoby trzecie nie znające nas mogą nie wiadomo co sobie wyobrazić.

Dziewczyny mam do was pytanie bo się trochę zaniepokoiłam. Jak dziś wstałam i poszłam do łazienki to zauważyłam, że ja mam strasznie ciemny tą @ raczej aż czarną i nie wiem co zrobić. Dziś dopiero 3 dzień.

I trzymam kciuki za 2 kreski u testujących &&&&&&&&&&&

nom pogmatwane :-)
hmm... zalezy od podejscia. trzeba sobie od poczatku zdawac sprawe z tego, co sie pisze na forum publicznym. Ja tu nie pisze nic, o co M. mogl imec pretensje ale troche traktuje forum jak terapie i cos w rodzaju pamietnika i z tego wzgledu wolalabym, zeby nie czytala ale gdyby przeczytal to nic takiego by sie nie stalo. mozemy zawsze zalozyc grupe zamknieta :)

co do @ to ja mam czesto takie i wg mojego gina to nic niepokojacego ale sama nie wiem czy mu wierzyc, bo zawsze jak mi sie zdarza cos takiego, to wydaje mi sie super dziwne.

reklama
Pok ja mam tak samo też to forum uważam tak trochę jak swój pamiętnik. Ja mam tak, że przez całe swoje życie dopóki nie zaczęłam się spotykać z Ł to można powiedzieć, że byłam w rodzinie takim jakby kozłem ofiarnym. Zawsze wszytko było złe i się często też ze mnie wyśmiewali do czasu kiedy zaczęłam się stawiać. Ale wiadomo, że z psychiką jest ciężej dać sobie radę i cały czas mam to uczucie, że zostanę znowu wyśmiana itp..

Aha no nic jak dalej tak będzie w kolejnym cyklu to pójdę do gina i się go zapytam :-)

Do góry