A ja mam pytanie do zafasolkowanych :-)miałyscie wrazliwe piersi jeszcze przed testowaniem?
Pok już dużo wyjaśniła. Ale dodam trzy grosze. Mnie zaczęły boleć w dniu @. Ale we wcześniejszym cyklu też tak było i nic. Także te pierwsze objawy to można przypisać dopiero po ujrzeniu II i wydaje mi się, że są bardzo subiektywne i niemiarodajne. Coś jak przewróciłem się, to pewnie dlatego, ze wczoraj kot mi przebiegł drogę...
no wlasnie a ciezaroweczek niema i nie powiedza nam czy mialy takie objawy mnie pobolewa bardziej jajnik od soboty a w piatek owulka wczoraj mnie mocniej bolal a dzisiaj sie juz troche uspokoil ale pobolal mnie dzisiaj tez... i niewiem co mam myslec zrobilabym test ale to zawczesnie choc kusilo mnie zrobic w sobote w koncu na tescie pisze 7 dni od stosunku choc niewiem czemu tak napisali bo przeciez tydzien od owulacji powinni napisac bylo by to bardziej prawdziwe... ahh to czekanie mnie wykonczy:-(
Tu też odpowiedziała Pok, więc ja sobie daruję.
A mam takie pytanie czy zawsze trzeba chodzić na podwójną betę czy wystarczy raz jeśli wynik jest duży??? Co sądzicie?
Kasia to albo zatestuj albo koniecznie idz do gina na wywołanie @ bo tak dlugie cykle nie sa dobre. Marsz do gina !!!!!!
Pytanie co znaczy duży wynik, bo tego nie rozumiem. Jak chcesz wiedzieć, czy jesteś to wystarczy raz. Dwa razy się robi, by sprawdzić, czy prawidłowo przyrasta.
Dagne pytałaś o badania. Ja miałam mocz ogólny, morfologia ogólna,glukoza, odczyn USR, TSH, FT3, FT4, antygen HBs, toxoplazmoza IgG i IgM, różyczka IgG i IgM, cytomegalia IgGi IgM, anty HCV i HIV
Ja się nie dziwię Ael. Wczoraj mój miał być za pół godziny, po godzinie telefon nie odpowiada, same czarne scenariusze, wpadłam w takie nerwy, że się cała trzęsłam, pojawił się po półtorej godzinie (remonty, korki i zabłądził, telefon padł), nie mogłam się uspokoić. Dzis mnie bolą wszystkie mięśnie, a w nocy miałam atak...