reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny :)

Ael biedna, porozstawiaj chłopów po kątach i nie stresuj się niczym, kobiety w ciąży nie wolno denerwować :-)
Iwasku strasznie się cieszę, że teraz już możesz ze spokojem cieszyć się ciążą :-) A tak przy okazji, wspomniałaś o leżeniu z nogami w górze - miałaś je bardzo wysoko w górze razem z pupą czy tylko same nogi troszkę uniesione? Przepraszam za te głupie pytania, ale tyle dziewczyn stosuje tą metodę a ja nigdy nie wiem jak wysoko się powinno te nogi trzymać.

Sil biedna to Ty się relaksuj i ZERO stresów kochana - ściskam mocno.

Karolina co się dzieje, że musisz odłożyć starania?

magneta mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie, trzymam kciuki :)

reklama
Asiołku :* spokojniejsza zdecydowanie. Myśłę że to wszytsko przez to stwierdzenie że ciąża jest zagrożona i człowiek boi sie wszystkiego.
Co do leżenia to ja razem z pupa;-) Oczywiście nie da się wytrzymać 20 minut w takiej pozycji ale ile wytrzymałam tyle trzymałam.

Brałam leki przez 17 lat. Odstawiłam 8 marca, bo ataki rzadko i krótkie. Normalnie można mieć zabieg na to, ale ja normalna nie jestem. Mam właśnie za rzadko i mogą pomylić drogę przewodzenia w sercu i złą wypalić, a wtedy by passy, więc mi kardiolog odradził. Ale jak to rozważaliśmy to miałam ataki co dziennie nawet przez około 2 tygodnie. Upał był wtedy i może dlatego... Nikt nie wie, czemu mam ataki... Ale po 17 latach chorowania nauczyłam się z tym żyć. To tylko tak strasznie brzmi

Mineralna, wczoraj dodałam zdjęcia :) słyszałam serduszko i widziałam jak pika ślicznie :) narazie wszystko ok, zobaczymy po badaniach, następna wizyta 2 czerwca :)

To musze poszukać. a o której mniej więcej godzinie wstawiłaś. to sie ciesze razem z toba :) ja jutro będę słuchać ja mam wizyty co 2 tygodnie ale to pewnie dlatego że mam ciąże zagrożoną bo miałam w kwietniu małe plamienie.

a przyblizony termin porodu?

nie nie bada tylko pyta czy plamie ile mam jeszcze luteiny do wzięcia jak badania i tylko na krześle mnie bada usg nie robi :)

jutro bedziemy serduszko sluchać ale to nie na usg . 16grudnia? kurde mama mi współczuje ciąża a tu lato ciepło będzie że stopy mi strasznie spuchną

Sil dbaj o siebie w takim razie jeszcze bardziej;-)zyczę Ci aby to psakudztwo jeśli juz musi to pojawiało się jak nazadziej!

U mnie jeszcze zapewne jest za wczesnie na usłyszenie serduszka ,pozytywnie zazdroszczę dzię wczyny:-)
Mineralka i zmieniło się podejście rodziców?

Ostatnia edycja:
Niestety musi... To już taka moja uroda do końca życia :( Na szczęście dziecku nie szkodzi, ale obcięło mi wybór szpitala do porodu do jednego :p ale może i lepiej.

Mineralna, ja bym nie wytrzymała bez usg tyle, chciałabym zobaczyć, no ale ja mam na każdej wizycie :)

reklama
Do góry