reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mag, trzymam kciuki, jeszcze nic nie wiadomo...A tak poza tym nie masz nikogo kto mógłby Ci testy w pl kupić i wysłać? Bo widze ze się męczsz z tymi szwedzkimi, a ostatecznie w wiekszej kopercie kilka takich testów się zmieści...

reklama
wlasnie nie dlugo kumpel jedzie z polski do szwecji i go poprosze zeby mi kupil testy i przywiozl... bo te sa tu jakies masakryczne zaden z nich nie ma za bardzo pozytywnej opini

Witam i ja dziewczyny :-)

widzę,że mag ma jedną krechę.. biduku Ty :-( poczekaj do soboty.. pewnie się stresujesz.

kasia i Atom, wyregulujcie sobie cykle :-D już obie mnie przebiłyście :-p

Karolina.. aż tak,źle jest? być może razem będziemy się starać, kto wie ;-)

mag to czekamy na wieści !! i trzymam kciukole ;)
dziewczyny to wy faktycznie macie dłuugie cykle ! Boja szwagierka miała 2 razy do roku bo miała policystyczne jajniki i zaszła w ciąąże po 2 latach starań jakoś im się udało ;):)
Miłego dnia życzę ;*

powiem Ci,że przez ten rok wcale bym się nie martwiła,że mam problemy z zajściem, gorzej jak rzeczywiście bym się starała :-)

miłego dnia Gosia :-)

Nie no każdy ma z innych względów długie cykle. Czasami po prostu taka natura człowieka ;) Wy aż takich długich jak ona nie macie także spoko ;p chodziło z mi o to że mimo tego jej się udało i teraz jest szczęśliwą mamusią a lekarz mówił że trafienie w owu graniczy z cudem..

teraz juz sie nie stresuje tylko czekam na @ spozni sie zapewne wiec musze poczekac... skoro na tescie I krecha to nie ma co sie ludzic

Mag może jeszcze nic straconego, dziewczyny nie raz pisaly ze test jeden negatywny a pozniej okazalo sie ze sa w ciazy. Nie chce robiz zludnych nadzieji ale bede trzymac kciuki!
Dziewczynki witam Was wszystkie! Kto jeszcze dzis testuje? Jakies nowe fasolki sie pojawily?
A w dzien dobry tvn mowia o porodzie z gazem rozweselajacym :D hehe neizle :D

Aaa miałam jeszcze pytanie. Czy ktoras w was stosowala testy owulacyjne clearblue? Bo ja sobie w necie wlasnie zakupilam i bede niedlugo testowac tzn tak za tydzien :) a od wczoraj mierze temp wiec licze ze mzoe w tym cyklu się uda bo podchodze bardzo powaznie do sprawy :D heh buziaki dziewczyny!

Ostatnia edycja:
ogladalam tez ddtvn i o tym porodzie z gazem rozweselajacym ciekawe:) poczekam do jutra i zobaczymy co to bedzie byla bym w mega szoku i tak jestem ze mi sie okres spoznia i nie wiem od czego ale pozyjemy zobaczymy poki @ nie ma moge sie cieszyc ze moze sie udalo

Ja stosowalam raz testy ale domowe laboratorium ale mnie one nie zadowolily ...

nic kochane ja uciekma sobie do pracy odezwe sie po niej jak tam z moja @ czy jest czy jej nie ma
milego dnia kochane

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-)
tak siedzę i nadrabiam posty, co do spóźniającej się @ to mogę powiedzieć,że mi się spóźniała w tamtym m-cu i przyczyną jak mi gin powiedział mogło być albo silny i duży stres bądź choroba ... więc dziewczyny jeżeli nie wyjdą II kreseczki nie czekajcie idźcie do gina na wywołanie po co się dodatkowo stresować.. chociaż trzymam kciukasy &&&&&&&&& aby każda miała II kreseczki :-)
powiem Wam,że dziś mam dzień tak zwanie obojętny... wszystko co się dzieje wokól mnie dziś jest mi obojętne ... patrze na tych ludzi zabieganych w pracy i śmieje się po co im ten pośpiech nie dziś zrobią to jutro :-p
hehe... :-D

Do góry