reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lilly, bardzo mi przykro, wiem co dziś czujesz, ja cały weekend mialam zepsuty przez @ :( ale głowa do góry, trzymajmy sie razem, bedzi raźniej :)
Malwina, witam i podziwiam,ja w wieku 19 lat to tylko puby, chłopaki, imprezy i głupawka w głowie ;) ale z drugiej strony poznalam wtedy mojego faceta i jestesmy do dzisiaj :) teraz troche żałuje ze wczesniej nie dojrzałam do macierzyństwa, chcialam być młodą mamą ale tak jakoś wyszło...

Już się tam zarejestrowałam, bardzo fajna stronka:) a jaka powinna by c temperatura w 1 dniu cyklu? wiem, że powinno się mierzyć przed wstaniem z łożka, ale dzisiaj przez ta wstratna @ tak szybko pobiegłam do wc, że jakoś nie zdążyłam.... a teraz zmierzyłam i 37,4....

myślę , że wczasie @ możesz sobie darowac mierzenie ale tak od 6-8dc już mierz regularnie, zawsze rano o tej samej porze bez wstawania z łóżka

podaj swój nick z 28dni

Jak mialam 19lat to nie myslalam nawet o bzykaniu, a co dopiero o dziecku hehe. Jak mialam 25 to modlilam sie do boga jak mi sie okres spoznial chocby o godz zebym nie byla w ciazy, a teraz modle sie zeby mi sie spoznil....

lilly buzi, ale na gwiazdke prosze II kreseczki :-p

witam nowe staraczki :-)

j atestuje jutro, gdybym chciala zliczyc ile testow w zyciu zrobilam, to maly kontenerek by sie uzbieral ;-)

Ja miałam podobnie w wieku 19 lat nawet nie mierzyłam sobie długości cykli, tylko jak czułam, że już powinien być, to latałam do łazienki, mając nadzieję żeby okres już był, i też modliłam się do boga żeby przyszedł:p
ale gratuluję, że tak wcześnie dojrzałaś do tej decyzji:)
mój nick z 28 dni jest taki sam jak tutaj, czyli lillydelux:)

Katty!!! to ja trzymam kciukasy z caaaalych sił!!!

reklama
znam takie które twierdzily,ze w wieku 17 lat czuły potrzebę macierzyństw...ja w to nie wnikam...nie mój intetes,ale jedno jest pewne,na wszystko w życiu przychodzi pora.jest czas na zabawę- znajomi,potem praca rodzina i dzieci,trzeba tak żyć żeby potem nie załować "a tego nie zrobiłam,tam nie byłam,bo miałam już dziecko" ja się wyszalałam za gówniarza- tak jak julieet.
u mnie zawsze pt i sob - standardowo gdzieś wypad z paczką.potem mi minęło...znudziło mi się to..

Witam Was!
Dołączam nieśmiało do grona starających się.. i trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!!

cześć zoszka
standardowe pytania na początek: skąd ,jak długo,który dc :)

Lilou, ja mam tak do tej pory, zero instynktu, owszem chcę dziecko, ale w tym momencie, to już bardziej z rozsądku, bo ileż można czekać, liczę na to, że jak zaciążę, to hormony zrobią swoje, no i wiadomo, że do własnego dziecka się inaczej podchodzi niż do cudzego...
nie bój żaby jak zaciażysz to instynkt będzie się rozwijał wraz z twoim dzieciątkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry