reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzien dobry babeczki!!!
Ja wstalam o godzine wczesniej 7.30, bo mnie łeb boli od wczoraj przez te zdjecia....
zoszka czesc, co tam nowego u ciebie????

A gdzie Wy jestescie wszystkie???? Zaraz wychodze!!!!! Chce pogadac

Ostatnia edycja:
hej wszytskim, ja dopiero wstalam i myslalam ze tu cisza i spokój, ale jednak 3 strony do nadrobienia mi zostawiłyście.
witam zoszka, widze ze nasz grono sie powiększa ;)

Własnie wróciłam od lekarza, mam za niski cukier, musze zrobic krzywą cukrową. Pokazałam jej mój brzuch, który przybral wielkie rozmiary i jest mega twardy posluchala, popukala i kazala zrobic usg brzucha, oczywiscie w nfz termin na styczen :)
Mozliwe ze mam cos z zoladkiem albo nie wiem czym.

A co do testowania to nie wiem kiedy sie za to wziac. Dzis niby wypada. Boli mnie brzuch jestem ociezalam, jak na okres oraz jak na nie okres. Takze chyba poczekam, by znow sie nei rozczarowac.

witam nowe kolezanki i zycze powodzenia ja dzis mam kontrolna wizyte u ginki ciekawe co mi powie ale po kilkumiesiecznych obserwacjach moge powiedziec ze owulke mialam na bank wczoraj bo strasznie mnie bolal brzuch dzis skok temp i wczoraj duzo plodnego sluzu normalnie ciagneł sie ksiazkowo od palca do palca ale moj m dopiero wrocił o polnocy a ja juz spalam bo tak mnie bolalo ze nawet nie słyszalam w sumie kochalismy sie przedwczoraj ale wtpie ze zonierzyki przetrwały choc mam taka nadzieje w serduszku

hej kochane ja sobie odpoczywam przed pracą nastawiam się psychicznie bo atmosfera nieciekawa w pracy czasami nie daję rady psychicznie nie wiem czy nie będę musiała się zwolnić bo to niekorzystnie wpływa na nasze starania o dzidzie a dla mnie teraz to jest najważniejsze
dzisiaj zaczęłam brać wiesiołka może coś wspomoże :) noi po za tym mierze temp
pozdrawiam was wszystkie mam nadzieje że wszystkie dostaniemy prezenty na święta bo przecież byłyśmy grzeczne bardzo :)

reklama
zoszka witam Cie w naszym superowym gronie.powodzenia w starankach.
Paulina na razie sie nie zwalniaj, jak zaciazysz to olejesz wszystko i wszystkich, bedziesz na zwonieniach, a wszystkie skladki i pensje bedziesz miala placone.wytrzymaj jeszcze troche.
Devi ja podobnie ja Ty, poznalam swojego jak mialam 14 lat.a zycie seksualne dopiero zaczelem majac 18 lat.
kobietki widze, ze z zycia niezle korzystalyscie. no i dobrze, ze wyszalalyscie sie za mlodu.ja to spokojna kobietka bylam i jestem.nie imprezowalam za b. bo nie mialam takiej potrzeby.rodzice caly czas kladli nacisk na nauke.studia mialam ciezkie, wiec tez ciagle sie uczylam.no i z 1 facetem jestem przez tyle czasu ale niczego nie zaluje.jesli chodzi o dzieci to ja tez tak nie palam zachwytem jak je widze.ale na punkcie swojego na pewno bede wariowac.
Kwiatuszek dzialaj i dzisiaj, zebys potem nie plula sobie w gebe jak ja.owocnych staranek. jak bedziesz po wizycie to napisz co i jak.

Kwiatuszek zolnierzyki to moga i przetrwac w Tobie od 2 do 5 dni, to zalezy jakiej sa jakosci i czy masz doby sluz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry