reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mam na imię Malwina próbujemy na spontan tak 91 to rocznik. Jak chcecie coś o mnie wiedzieć jeszcze to pytajcie

Wow tak wcześnie się zdecydowaliście... Ja w sumie od liceum chciałam mieć dziecko, ale żeby tak poważnie o nim myśleć to dopiero po studiach. A ty Malwina studiujesz, pracujesz??

reklama
Malwinka witam cie w naszym gronie staraczek.widze, ze z Ciebie mloda kobitka.3 miesiace to jeszcze nie jest duzo.jak zaczniesz z nami pisac to zobaczysz, ze niektore tu maja niezly staz.np.ja staram sie juz 11 miesiecy i nic.moze Tobie uda sie szybciej.Powodzenia.
Lily nie lam sie. to dopiero Twoj pierwszy cykl staran.moze nastepnym razem Ci sie uda.wiem co czujesz bo ja mam tak co miesiac a juz 11 cykli za mna.na razie ciesz sie sexem i wyluzuj, bo zwariujesz.glowa do gory!

Malwinka witam cie w naszym gronie staraczek.widze, ze z Ciebie mloda kobitka.3 miesiace to jeszcze nie jest duzo.jak zaczniesz z nami pisac to zobaczysz, ze niektore tu maja niezly staz.np.ja staram sie juz 11 miesiecy i nic.moze Tobie uda sie szybciej.Powodzenia.
Lily nie lam sie. to dopiero Twoj pierwszy cykl staran.moze nastepnym razem Ci sie uda.wiem co czujesz bo ja mam tak co miesiac a juz 11 cykli za mna.na razie ciesz sie sexem i wyluzuj, bo zwariujesz.glowa do gory!

Kacha no ja mam nadzieje ze szybko mi sie uda trzymam za was tciuki:)

mafia wrocławska górą :D :D :D :D będziemy miały spore grono żeby na spacerki z dzieciakami pomykać :)

Lily, przykro mi, ale z nowym cyklem nowa nadzieja i nowe starania :)

mafia wrocławska górą :D :D :D :D będziemy miały spore grono żeby na spacerki z dzieciakami pomykać :)
i będziecie ogladać wasze wózki..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja nigdy dzieci nie lubiłam,nigdy do nich nie lgnełam,dla mnie zawsze było "fajne ale tylko z daleka i na chwile"
malwina Toś Ty dziewcze młode...ja w twoim wieku przeżywałam moją młodość, gdzie tam myśleć o pieluchach,nieprzespanych nockach i obowiązkach...:tak:

Lilou, ja mam tak do tej pory, zero instynktu, owszem chcę dziecko, ale w tym momencie, to już bardziej z rozsądku, bo ileż można czekać, liczę na to, że jak zaciążę, to hormony zrobią swoje, no i wiadomo, że do własnego dziecka się inaczej podchodzi niż do cudzego...

Malwina, podziwiam Cię, że jesteś gotowa na dziecko w tak młodym wieku, ja mając 19 lat miałam ***** w głowie, imprezy, faceci, weekend bez imprezki to był weekend stracony hehe, dobrze że mi ta głupota przeszła ;p

uff a ja myślalm, że zawsze i wszędzie będę najmłodsza :D Choć ostatnio coraz cześciej się przekonuje, ze czasy liceum juz dawno za mna :/
A w temacie macierzynstwa to najwazniejsze zeby czuć że to juz ten czas...bez wzgledu na to czy ma sie lat 19-nascie czy 30-sci :)

Kurcze, ja to chyba przegapiłam okres imprez i facetów :/ Facet od 15 roku zycia ten sam, zaraz po liceum juz myślałm jak urzadzić dom i co na obiad ugotować :) Ale nie żałuje...za nic bym sie nie zaminniła na studiowanie dziennie i studneckie imprezy :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyny za mile slowa:) :* macie rację, nowy cykl to nowe możliwości a w sumie dobrze, że to sie stało przedwcześnie, bo przynajmniej mogę wcześniej zacząć nowe staranka:D Trzymam z caaaaalej sily, jak najmocniej kciuki za to zeby żadna z nas w sylwestra nie mogła wypić :) i żeby wszyscy w wigilię składali nam podwójne życzonka! i żebyśmy mogły dowoli bez krępacji zjadać wszystko ze stołu nie martwiąc sie co "ciocia Krysia: pomyśli :p
Oczywiścię bedę tutaj z Wami się pilnie starać :D razem raźniej:)
Tak sobie pomyślałam, że co ja się tu głupia przejmuje, to dopiero pierwszy cykl, a przecież wiele z Was jest w nieco gorszej sytuacji.... więc teraz Was rozumiem dziewczyny, głodny z głodnym się dogada:p

a tak poza tym, stwierdziłam, że od tego cyklu zaczynam mierzyć temp, tylko nie dokońca wiem jak to się robi :p

devi a ile Ty masz latek?

Do góry