reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Malwina- Witaj :) widze,że koljena Wrocławianka nam przybyła...jak nic mocny klan nam się tworzy :D To dobrze, bedzie z kim na kawe sie umówić :) Trzymmay kciuki za szybka fasolke :D

A w swoim krótkim życiu zrobiłam trzy testy ciążowe...dwa tylko żeby sie upewnić że ciazy nie ma przed wywolaniem @ a raz gdy @ sie spóżnila...nastepny raz juz po dwie kreseczki bedzie :)

Wróicłam od sasiadki i 4,5 miesieczngeo Dominika, w czasie mojej wizyty odkryłysmy jego pierwszy ząbek :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny... możecie mnie wykreślić z listy... dzisiaj rano dostałam przedwczesny okres... :( byłam w szoku... i strasznie się czuję. Ja już na prawdę wierzyłam, że to już będzie fasolka... w pracy nie mogłam się na niczym skupić, a po powrocie oczywiście sobie w domku popłakałam...

ja pozostanę matką polką z Krakowa :)
ale do wro zawsze można wpaść ;)
A jasne,zapraszamy. Wrocław-Miasto spotkań jak mowią ;)
Hej dziewczyny... możecie mnie wykreślić z listy... dzisiaj rano dostałam przedwczesny okres... :( byłam w szoku... i strasznie się czuję. Ja już na prawdę wierzyłam, że to już będzie fasolka... w pracy nie mogłam się na niczym skupić, a po powrocie oczywiście sobie w domku popłakałam...

Przykro mi :( I mocno przytulam....ale pamietaj, nowy cykl-nowe możliwości :)

lilly nie wykreślam, tylko przerzuce na świąteczny termin, tylko mi napisz kiedy następny termin. Mam nadzieję, że tym razem się uda! Trzymam kciuki!

lilly anna_ dobrze pisze:)
każda tak reaguje jak @ zaleje...najlepiej tym wtedy rzucić ....
bardzo mi przykro...jeszcze nie twoja kolej...:no: może załapiesz się na wrzut świateczny?? :-) nie odchodź,bo razem - raźniej...
bo czuje że na sylwestra to żadna nie popije...bo nie będzie mogła:wściekła/y:
a jeśli dostalaś wcześniej...to może nie trafiliście w ovu?
bo to aż o 5 dni...a raczej fl Ci się nie skróciła??
głowa do góry...

reklama
Malwinka to powiedz cos o sobie :) probujecie na spontana, czy mierzysz temperaturę czy coś :) no i czy 91 to rocznik? jeśli tak to całkiem młoda mam się szykuje:biggrin2: fajnie... ja zawsze chciałam być młodą matką, jakoś tak od zawsze o tym myślałam... ale jakoś nie wyszło

Mam na imię Malwina próbujemy na spontan tak 91 to rocznik. Jak chcecie coś o mnie wiedzieć jeszcze to pytajcie

malwinka witaj,pisz jak najczęściej...
napisz czy mierzysz,temp,na jakim etapie teraz jesteś: przed owul,przed @??
jestem po owulacji @ powinnam dostać 24.11 temperatury nie mierze ale mam taki dziwmy śluz białe jak białko jaja i strasznie klejace

Malwina- Witaj :) widze,że koljena Wrocławianka nam przybyła...jak nic mocny klan nam się tworzy :D To dobrze, bedzie z kim na kawe sie umówić :) Trzymmay kciuki za szybka fasolke :D

A w swoim krótkim życiu zrobiłam trzy testy ciążowe...dwa tylko żeby sie upewnić że ciazy nie ma przed wywolaniem @ a raz gdy @ sie spóżnila...nastepny raz juz po dwie kreseczki bedzie :)

Wróicłam od sasiadki i 4,5 miesieczngeo Dominika, w czasie mojej wizyty odkryłysmy jego pierwszy ząbek :D

Ja tak jestem z jaworzyny ale we wrocławiu mieszkam tymczasowo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry