reklama
S
Silmiriel
Gość
Sil strasznie sie ciesze ze wszystko dobrze i maluszek zdrowo sie rozwija!!! tez bym sie wzruszyla w takiej sytuacji i nawet sama twoja relacja sprawia ze sie tak cieplutko na serduszku robi :-)oby tak dalej wiec dbaj o was oboje co do Pao to mysle ze nie dowiemy sie jak to tam rzeczywiscie wyglada wiec tak jak powiedzialas - nie nasza piaskownica. i jeszcze jedno jako ze widze ze my sasiadki to mam nadzieje ze w swoim czasie bede sie do ciebie usmiechac o namiary na te rozne badania itp.
Służę namiarami na świetnego ginka z Kliniki i na panów od genetycznego, nie wiem czy świetni Przychodnią też mogę służyć, ale już odpłatnie, bo tam albo płacisz albo masz pakiet z firmy.
Ciekawe co tam u Claudusi. Nic sie nie odzywa. Mam nadzieję że wszystko u nich ok.
Właśnie jak tam nasze testujące????
Właśnie miałam o nią pytać, bo tak jakoś ucichło... Szkoda...
kasia.natka
Fanka BB :)
IWASEK trzyma &&& bardzo mocno chociaz na pewno wszytko jest ok a jak sie nie przestaniesz tak denerwowac to normalnie...bedzie lanie ;-)
Dagne ty tez wyluzuj! macie sie kobietki cieszyc a nie stresowac!!!
Sil jak to milo ze wszytko tak sie pieknie uklada
Dagne ty tez wyluzuj! macie sie kobietki cieszyc a nie stresowac!!!
Sil jak to milo ze wszytko tak sie pieknie uklada
Paluszek_
Iwasek, mi możesz dopisać II cykl w tej twojej staraczkowej liscie Mam nadzieje ze drugi i ostatni
Fajnie słyszeć, że maluszki zdrowe trzymam za wszystkie mamusie kciuki
Teraz tylko czekać na dobre wieści od Dgne no i super swietną bete u Iwaska
A wczoraj po tym tescie byłam zaskoczona zachowaniem mojego m. Był przekonany ze bedzie jedna kreska (bo dostałam okres, a on z tych twardo stapajacych po ziemi, niegdybających) ale jak juz sie potwierdziło ze nic z tego, to taki przygnebiony chodził i ciagle szukał potwierdzenia ze teraz to na pewno nam się uda...pierwszy raz do mnie dotarło ze on tez naprawde chce już dziecko
Fajnie słyszeć, że maluszki zdrowe trzymam za wszystkie mamusie kciuki
Teraz tylko czekać na dobre wieści od Dgne no i super swietną bete u Iwaska
A wczoraj po tym tescie byłam zaskoczona zachowaniem mojego m. Był przekonany ze bedzie jedna kreska (bo dostałam okres, a on z tych twardo stapajacych po ziemi, niegdybających) ale jak juz sie potwierdziło ze nic z tego, to taki przygnebiony chodził i ciagle szukał potwierdzenia ze teraz to na pewno nam się uda...pierwszy raz do mnie dotarło ze on tez naprawde chce już dziecko
Ostatnia edycja:
Pakuszku to bardzo dobrze że masz taka pewnośc z jego strony. Pełna akceptacja i my inaczej sie czujemy. Obys tylko teraz sama sobie nie zrobiła kuku i nie czuła presji a wiem że wiele kobiet zaczyna mieć żal do siebie że się nie udaje. To zasługa i odpowiedzialność obojga więc ani mi się waz nawet tak pomyśleć! ;-) Wiadomo że testy z jedną kreską rozczarowywuja bo by się chciało już!!! Warto poczekać i SIĘ NIE SPINAĆ naprawdę. Trzymam kciuki a Ty mi obiecaj że nie będziesz sie smuciła!
Ja się zastosowałam do zalecień Pok;-) Przytulanki od chwili gdy pojawił się płodny śluz codziennie do 2 dnia po owulce. Czyli jakies 5 dni codziennie męczyłam moje szczęście:-) Później nogi do góry na ok 20 min i się udało. Oczywiście po tulaskach grzecznie spać zero pluskania sie itd. Wcześniej przytulanki były co 2-gi dzień ale widać to było za mało.
Dagne...gdzie sie podziewasz baboooo ! Ja tu wysiedzieć nie mogę;-)
Ja się zastosowałam do zalecień Pok;-) Przytulanki od chwili gdy pojawił się płodny śluz codziennie do 2 dnia po owulce. Czyli jakies 5 dni codziennie męczyłam moje szczęście:-) Później nogi do góry na ok 20 min i się udało. Oczywiście po tulaskach grzecznie spać zero pluskania sie itd. Wcześniej przytulanki były co 2-gi dzień ale widać to było za mało.
Dagne...gdzie sie podziewasz baboooo ! Ja tu wysiedzieć nie mogę;-)
Ostatnia edycja:
Truskawcia ja juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje?! moze rzeczywiscie wszystko mi sie rozregulowalo :-( a co do testow to zrobilam 3 rozne wiec na pewno nie mogly byc wszystkie wadliwe. teraz tylko Atom mi namieszala w glowie tym swoim wczorajszym testem i na dodatek zniknela
Atom gdzie jestes???!!! pisz tu szybko co i jak![/QUOTE]
jestem ale padnięta bo miałam cięzki dzień w pracy i właśnie wróciłam do domu na wagary !!! Kurcze Kasia zatestuj !!! Nie ma na co czekać. Może wtedy jak robiłaś sikacza było za wcześnie a teraz wyjdą II kreski. Trzymam &&&&&&& i leć po test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atom gdzie jestes???!!! pisz tu szybko co i jak![/QUOTE]
jestem ale padnięta bo miałam cięzki dzień w pracy i właśnie wróciłam do domu na wagary !!! Kurcze Kasia zatestuj !!! Nie ma na co czekać. Może wtedy jak robiłaś sikacza było za wcześnie a teraz wyjdą II kreski. Trzymam &&&&&&& i leć po test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyscek
:)
cześć dziewczyny :-)
coś czuję, że to moje testowanie za kilka dni przerodzi się w I krechę więc nie wiem czy testować ... czuję się dziś jak przed @ . może nie robić testu tylko czekać na @ ? nie wiem sama...
przyszłam właśnie z pracy weszłam do pokoju i stoi duża micha z cukierasami zjadłam chyba ze 3 potem zajrzałam do lodówki i taka mnie ochota naszła na grzybki,że aż sobie kanapkę zrobiłam i opchałam się grzybkami .. boże ale mieszanka :-)
coś czuję, że to moje testowanie za kilka dni przerodzi się w I krechę więc nie wiem czy testować ... czuję się dziś jak przed @ . może nie robić testu tylko czekać na @ ? nie wiem sama...
przyszłam właśnie z pracy weszłam do pokoju i stoi duża micha z cukierasami zjadłam chyba ze 3 potem zajrzałam do lodówki i taka mnie ochota naszła na grzybki,że aż sobie kanapkę zrobiłam i opchałam się grzybkami .. boże ale mieszanka :-)
no jak dla mnie to zachcianki typowo ciążowe może zatestuj bo to że wszystko cię boli tak jak na @ nie musi jej oznaczać!!! Trzymam &&&&&&
dagne o 14 miłaś być!!! halloooo jesteśmy ciekawe:-)
Ostatnia edycja:
donia 1980
no to mieszankę zrobiłaś wybuchową, jak na mnie to za wcześnie jeszcze na testowanie, poczekaj do terminu @ albo dzień przed
IWASEK mi możesz wpisać 14 cykl, dziękuję
reklama
S
Silmiriel
Gość
Za wcześnie to przede wszystkim na zachcianki
A Dagne chyba padła ze szczęścia w gabinecie i do nas nie przyjdzie.
A Dagne chyba padła ze szczęścia w gabinecie i do nas nie przyjdzie.
Podziel się: