reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no to mieszankę zrobiłaś wybuchową, jak na mnie to za wcześnie jeszcze na testowanie, poczekaj do terminu @ albo dzień przed

IWASEK mi możesz wpisać 14 cykl, dziękuję

wiem, poczekam jeszcze te 5-6 dni i zobaczymy co będzie ... też mi się zdaje że na zachcianki jeszcze za wcześnie. A od którego tyg zaczynają się ??

Iwasku nie smucę się:) Zbieram siły i pozytywną energię na przytulanki w tym cyklu:) Tylko te cykle mogłyby być krótsze:)
No Dagne wszystkie tu jak na szpilkach siedzimy:) Odezwij sie do 16 zebym jeszcze z pracy zerknela ze wszystko jest ok:)
A dzis ide z m ogladac nasze nowe mieszkanie:) Pierwszy raz! już postawili scianki działowe wiec można oglądać, nie moge się doczekać, ale termin oddania dopiero w drugiej połowie lipca:)

nie nastawiam się na II krechy ... coś przeczuwam z całej siły że będzie I :-( nie wiem dlaczego tak myślę,ale czuje to ...

masz takie same myśli jak ja... Ze jak zwykle pewnie bedzie I krecha. Ja testuje 18 maja. A ty kiedy??? może nam sie uda co?????
Jak sie wogóle czujesz??? ja się czuje jak na okres, brzuch mnie pobolewa... i osłabiona jestem.

Jestem jestem, było obsunięcie w czasie :)
Serduszko słyszałam- matko!!!!!! jakie to uczucie! :D wszystko narazie w porządku, gin się zdziwił, że tyle wiem i że długo kwas foliowy brałam, bardzo przyjemny człowiek i na bank przy nim zostanę :) mam zdjęcia usg:) dzidziuś ma 1,13 cm :) mój wielkolud najukochańszy :) a serduszko ma 2mm i bije prawidłowo :) mówię Wam, coś niesamowitego słyszeć je i widzieć jak pika. Dziękuję, że trzymałyście kciuki:)
a oto zdjęcia:
skanowanie0001.jpg

skanowanie0002.jpg
A i malutek jest 2 dni młodszy niż z moich wyliczeń :) ale rośnie ładnie :) jestem taka szczęśliwa :)

Jezu...dziewczęta...nie było mnie zaledwie dwa tygodnie, a tu takie zmiany!!!
IWASEk...kochana....gratulację, ściskam mocno....jeju...tak bardzo się cieszę że zgarnęłaś fasolkę :-)...czytając twoje posty (z ostatnich trzech stron- nie nadrobie dwóch tygodni) czuć jaka pozytywna energia i radość od Ciebie biją :-)
ps. dziewczęta...Pozmieniałyście avatary i się połapać nie mogę która jest która :-p
Dagne....prześliczna....córka będzie:tak:

reklama
Kochana dagne...ja widze ze to córka będzie :-) ciocia wróżka Ci to mówi
pomyliłam się co do IWASka....bo miałam przeczucie ze dostanie ostatnią fasolkę...a tu jednak złapała trzecią...chyba że o jakiejś rozdanej fasolce nie wiem :-)

Do góry