reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej Laseczki :)
Trzymajcie kciuki, właśnie zbieram się i będę koło 12 lecie do ginekologa... trzęsą mi się ręce., że szok... jestem pełna nadziei :)

reklama
Dobry dzień dobry dzień...tralala;-)
Daguniu &&&&&&&&& wszystko będzie dobrze...spokojnie mamusiu;-). Dostałam dzisiaj takie cuda cudeńka że ho ho|!!!!!!:-D. Taki wcześniejszy dzień dziecka! Tylko jakoś duuużo tego przyszło Daguś:tak: Ogromny buziolek!!!!!!! Wszystko jest PIĘKNE!

Cieszę się że nasze fasolki dobrze i zdrowo rosną Lili Sil Mineralka gratuluję!:-)

Ja byłam dzisiaj na powtórnej becie i pani z laboratorium widziała że się denerwuję , zaproponowała że jak będzie wynik to dzisiaj zadzwoni z wynikiem. Bardzo się ucieszyłam bo to czekanie to dla mnie katorga.

Ael co do Madzi to wiesz..kto się lubi ten ..;-). To tak z miłości!
hihihi

Truskawcia nie było szans dorwać mojego :-( on już musiał wychodzić a na dole czekała jego mama.. także nie było mowy :-(

Nie wiem nie widuje się z nią :-D i żyje mi się lepiej ;-) ja nie pytam o nią, wiec nie wiem czy ona o mnie pyta :-D

Pewnie że będzie dobrze, a co ma być :) ale jako pedagog wiem za dużo i czasem nie udaje mi się siebie spacyfikować :p
Przepisuję mamie koleżanki wykłady z prawa, ze słuchu, bo w sobotę ma egzamin. I dlatego tu dziś mało mnie. Ale generalnie świętujemy, bo mój dostał umowę na stałe :happy2: i podwyżkę

:tak:Gosiaczku dziękuję :-)
I tak lepiej Madziu,ważne że jest wam dobrze . Jak ma mieszać to lepiej niech się trzyma z daleka.
Sil szczęścia nigdy nie za wiele;-). Fajnie że macie kolejne powody do radości i świętowania. Dla Ciebie to też większy spokój a to teraz najważniejsze

Aktualizacja:-)
Na II kreski czekają:

Pok 23c
Asiol 30c
Amalfi
Rastafarianka
Magenta 9c
Gochaa 6c
Paolajn 3c
Claudusia
Fifka 10c
Hera 2c
Kwiatuszek
Dotka
Paluszek
Donia
Susie 8c
Basati
Pyscek
Fiona
Atan 2c
Kasia.natka 3c
Ma_gdalena 5c
Arosa
Truskawcia 1c
Vanilia

Luzujące

Magd.a
Soglam

Życzę wszystkim szybkiego awansu na górna listę;-)

Jeżeli coś się zmieniło lub kogos nie ma( z góry przepraszam) proszę o info

Ostatnia edycja:
Już oboje mamy na stałe i jakoś ten dom może zbudujemy za czas bliżej określony niż nieokreślony... Jak tylko papiery przyjdą...

Dagne, a Ty się tak nie stresuj bo tylko badanie będzie nieprzyjemne. Ja wiem, że nic fajnego gołą... świecić, ale to wyższy cel :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć wam :)

Troche mnie uspokoił lekarz bo powiedział że to może być spowodowane ciążą że organizm troche może wariować i dlatego może być podwyższenie że to tak samo jak jest ciązowa cukrzyca . uspokoiłam się 19 maja zrobie ponownie ten HBS i zobacyzmy

super mineralna!!! teraz tylko dbaj o siebie i malenstwo bo w ciazy to raczej nabiera sie cialka a nie chudnie ;-) a 19. na pewno sie potwierdzi ze to ciaza zaklocila wynik i jest ok

Basati, jesteśmy tu też na złe humory :) a zawsze lepiej się wygadać.

Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.

Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziś :) Podobno najlepsi, a skoro wydawać kasę, to porządnie niech będzie zrobione.

Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.

No i termin oficjalnie na 15 grudnia.

Sil strasznie sie ciesze ze wszystko dobrze i maluszek zdrowo sie rozwija!!! tez bym sie wzruszyla w takiej sytuacji i nawet sama twoja relacja sprawia ze sie tak cieplutko na serduszku robi :-)oby tak dalej wiec dbaj o was oboje :tak: co do Pao to mysle ze nie dowiemy sie jak to tam rzeczywiscie wyglada wiec tak jak powiedzialas - nie nasza piaskownica. i jeszcze jedno jako ze widze ze my sasiadki to mam nadzieje ze w swoim czasie bede sie do ciebie usmiechac o namiary na te rozne badania itp.

Hej dziweczynki ;) Jak dzionek mija ??
Paluszek ja oglądam z mężem rodzinkę.pl i uwielbiamy ten serial ;p;p
U mnie już jest strasznie gorąco także pewnie po południu na ogródku posiedze ;)
A co do tematu to ja jakoś się nie boję ciąży ze wzglęgów materialnych :) Myślę że damy radę :) Oby tylko fasolinka się pojawiła ! ;D

gocha ja sie z toba baaardzooo zgadzam! najwazniejsze zeby sie dzidzius pojawil na siwcie a wtedy jakos sobie damy rade na pewno! choc nie ukrywam ze kiedys myslalam inaczej-dom,praca musza byc zanim sie rodzina powiekszy zeby nie byc zaleznym od innych no wiec lykalam anty :zawstydzona/y: ale coz do pewnych rzeczy trzeba dojrzec(mam na mysli siebie)

magenta trzymam mocno &&& zeby @ nie przyszla!!!

Basati glowa do gory! jutro tez jest dzien a dzis tak pieknie ze az trzeba sie usmiechnac :-)

Truskawcia ja juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje?! moze rzeczywiscie wszystko mi sie rozregulowalo :-( a co do testow to zrobilam 3 rozne wiec na pewno nie mogly byc wszystkie wadliwe. teraz tylko Atom mi namieszala w glowie tym swoim wczorajszym testem i na dodatek zniknela :wściekła/y:

Atom gdzie jestes???!!! pisz tu szybko co i jak!

Do góry