reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Może i córka, ważne żeby zdrowe było :) i nadal pięknie rosło :) matko, ale już kocham tego dzidziusia :) jest cudowny :)
A co do fasolek, to jeszcze Claudusia miała II, ale zniknęła gdzieś:) a no i Mineralna:)

reklama
Będzie duza, silna i zdrowa...jeju...jak ja Ci zazdroszczę :-)
W każdym razie nie wiem czy jestem na liście testujących także Pao...proszę mnie wpisać na 15.05 :)...może ta przeprowadzka owocna była :-)

Jezu...dziewczęta...nie było mnie zaledwie dwa tygodnie, a tu takie zmiany!!!
IWASEk...kochana....gratulację, ściskam mocno....jeju...tak bardzo się cieszę że zgarnęłaś fasolkę :-)...czytając twoje posty (z ostatnich trzech stron- nie nadrobie dwóch tygodni) czuć jaka pozytywna energia i radość od Ciebie biją :-)
ps. dziewczęta...Pozmieniałyście avatary i się połapać nie mogę która jest która :-p
Dagne....prześliczna....córka będzie:tak:

Dziękuję kochana!!!Juz się martwiłam że CIe tyle czasu nie ma z nami :)
Dobrze że wróciłaś;-)

Daguniu bardzo się cieszę że wszystko u Was ok :-) Nie mogło byc inaczej;-)

Dagne, ślicznie i co, było się stresować?
Jaka szkoda, że ja nie mam z wczoraj zdjęcia, ale to nic :) na genetyczne zamierzam wziąć płytkę i będzie film, a co. Już mam termin na 8 czerwca ustalony :)

Sil, no troszkę niepotrzebnie :) ale zawsze tak będzie :) bo kto jak nie mama boi się o dzidziusia najbardziej :)
Iwasek, cudny wózeczek :) muszę popatrzeć za podobnymi:) w ogóle to planuję jutro, bo będę mieć czas od 10 do 18 uklecić te bransoletki zaległe. Mam nadzieję, że mi humor i samopoczucie dopisze :)

Dagne gratuluję, śliczny dzidziuś :)
Iwasku jak beta już masz wynik? Bo wydaje mi się, że nie widziałam albo nie doczytałam :zawstydzona/y:

Asiołku czekam na tel. z laboratorium bo ma Pani zadzwonic i mi podać żebym do jutra nie czekała. Dziękuję że pytasz:)

reklama
Nie orientujecie się przypadkiem, czy genetyczne jest 3d? bo pomiary pewnie w 2d, ale reszta... Bo mnie się wydaje, że to okazja do 3d, ale nie wiem, czy słusznie

Do góry