reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam a ja dzis zaraz uciekam do pracy ale do 18 w do domciu ,mozna powiedziec ze brudze ale dzis temp skoczyła do @ jeszcze 5dni ale w oststnim cyklu tez tak mialam wiec w przyszlym cyklu wybieram sie na badania hormonów

reklama
hej dziewczynki co tam slychac kurde ja przez ta prace mam tak malo czasu ze nawet was nie zdolam nadgonic ?? jakies szczegoly ?? widze ze claudusia ma II kreski nie myle sie?? ja czekam na @ piersi zaczely bolec ale tylko kolo sutkow przy dotyku.. brzuszek cos tam cmi wiec znowu bede bez zadnych milych wiadomosci... chyba zotane tu niebawem sama:/ na tym forum

Kwiatuszku... czytałam w książce NPR ,że może zdarzac się podwójny skok temperatury w cyklu i że jest to czasem normalne.

mag.. nie martw się ;-) ja jeszcze tutaj będę przez minimum 2 lata ;-)

a jak u Ciebie? jak się mają sprawy z Twoim ?

a sprawy z moim bardzo dobrze:) uklada sie jak narazie weekend spedzilismy razem na spacerku po lasach skalach morzu itp na rybkach bylismy i wogole wczoraj ugotowal obiadek potem zamowilismy sobie pizze i jakos tam szybko weekend minal byl jedyny maly spor bo na spacerku doslzismy do plazy nudystow:p i lezaly staruchy z golymi d**ami i (.)(.) i moj chlop chcial zebysmy sie tam uwalili z nimi masakra ale potem przeszlismy i temat zniknal w zyciu bym sie nie rozebrala i z glolasami lezala stwierdzil ze kiedys sobie tam pojdziemy:/ i poopalamy zabierzemy jego kolegow i wtedy powiedzialam mu ze juz sobie wyobrazam jak on mnie widzi na golasa i jego koledzy zamiast gadac ze mna i patrzec mi w oczy patrza mi sie w krocze albo na piesci masakra ... jako on zazdrosny byl jak nocowalismy u nich i jak w krotkich spodenkach tam chodzilam to kazal mi sie ubierac zeby sie nie gapili na mnie

magenta jak juz sie wybierzecie hahahhaah na ta plaze nudystow heheheh, to postrzelaj fotki hihihi i wstaw kilka tutaj hahhaha, swoje tez :-D

haha ja w zyciu na golasa sie tam nie pojawie:/ masakra zdjecia mogla bym zrobic ale sama tam za cholere nie wleze fuj nie wstydze sie swojego ciala ani nic ale jakos tak nie potrafila bym sie tak na golasa uwalic w towarzystwie starszych dziadkow babci i w sumei moze kilku kolesi mlodych ze stojacymi palkami i gapiacymi sie na mnie i mi w krocze fuj... az mnie obrzydzenie bierze na sama mysl

Magenta ja bym sie skusila heheh dla fotek:tak:. Idz i porob zdjecia please. No nic zeszlysmy z tematu starankowego.
Co tam u Was dziewczyny?? Troche fasolek bylo ostatnio, co??? Ja zaraz do pracy oczywiscie wymiotowac mi sie chce, jak o tym pomysle.

reklama
Magda to że zepsuł się termometr to znak że powinniście na spontana, podobno wtedy najlepiej wychodzi:tak:
Basati Witam również:-) testowanie zbliża Ci się wielkimi krokami:tak:trzymam kciuki
Dagne przede mną też sesja:dry: brrr żeby mi się tak chciało jak mi sie nie chce

Do góry