reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dinozaurowaty wiek ma jednak swoje niezaprzeczalne uroki :p nie mam już sesji, chyba, że mi kiedyś odwali i pójdę na jeszcze jakieś podyplomowe. A teraz to ja się tylko stresuję przed jutrem. Ale delikatnie.

Dagne, a Ty też jakoś teraz masz mieć wizytę, nie?

reklama
no moze sie wybiore dla tych fotek ale na bank sie nie rozbiore ale to bedziecie musialy minimow tydzien poczekac:p no nowych fasolek sie troszke pojawilo a fajnie by bylo jak teraz kazdej by sie udalo odrazu jednej po drugiej ... magdzie tez zeby sama nie zostala:p

Hej laseczki! Aer fajnie wygladasz! Nie pamietam w sumie CIebie sprzed ciazy wiec nie umiem sie wypowiedziec jak zmienila sie Twoja budowa, za to brzuszek juz ladnie widac.
Ja tez dolacze swoj. Wydaje mi sie wielki, ale jak ide na miasto i mijam ciezarowki zaawansowane to moj to taki mini mini.
18tydzienbrzusdrzewo.jpg

Witaj Big :) przepiękny masz już ten brzuszek :) taki okrąglutki :) i Ty w takiej wiosennej kreacji, śliczności :)

WIELKIE GRATULACJE DLA CLAUDUSI I IWASKA :-)

Sil a na którą masz jutro tą wizytę? widzę, że będziemy się razem stresować :) ja mam dopiero na 20.10 ....

Doberek :)
Hej babeczki kochane... czytam, czytam i doczytac was nie mogę. Obiecuję, że nadrobie.

Atan- ale słodkie te skarpetki.

Vanila- witam Cię serdecznie na BB.

Iwasku-jak sie dziś czujesz????

Patrze, patrze i co widzę??? coraz więcej nowych fasolek.... no awansujmy wszystkie na górną liste ;-)

Ja mam dopier 20dc także do testowania jeszcze czas. Ale wiecie co? mierze temperature.... i mam problem. Bo z ciekawości mam 2 termometry i mierze jednym w ustach a jednym w pochwie. I co mnie zastanawia to to że w ustach temperatura nie rośnie ( a raczej skacze) a w pochwie sie podnosi. Czyli co? fasolki nie ma???

mineralnakocica- napewno bedzie ok ;)

dotka 1980- jak u Ciebie mierzysz też temp.???

Claudusia - gratuluje!!!

Ps. Iwasku trzeba dorobic chyba troche miesięcy bo fasolki się rozdają i rozdają i zostały tylko 2. A tu tyle by chciało byc na górnej liście.

Wszystkie się zmieszczą ;-)
Co do tem. to ja mierzyłam normanie pod pachą i miałam tak 36,8 do 37,2 . Jak nadchodził termin@ to mi spadło nawet do 36,7 więc byłam pewna ze dupa blada...:-)

Hej laseczki! Aer fajnie wygladasz! Nie pamietam w sumie CIebie sprzed ciazy wiec nie umiem sie wypowiedziec jak zmienila sie Twoja budowa, za to brzuszek juz ladnie widac.
Ja tez dolacze swoj. Wydaje mi sie wielki, ale jak ide na miasto i mijam ciezarowki zaawansowane to moj to taki mini mini.
Zobacz załącznik 352716
Ale fajniusi brzunio!!!
Dzisiaj widziałam przyszłą mamusię z dużym brzuniem i miała świetna bluzeczkę:dwie stopki na brzuszku takie malutkie. Słodka! Sama do siebie się uśmiechałam.

Jestem po pierwszych badaniach i jutro mam wyniki bety. Trzymajcie łapki za nas kobietki:-)

Ja oczywiście &&& za wszystkie niebawem testujące! Wiosną widać łatwiej zafasolkować!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry