reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Big -sliczny brzusio.. jeszcze troszke bedzie jeszcze wiekszy... ohh zazdroszcze wam tych slicznych brzuszkow. ja chyba sie swojego dlugo nie doczekam... ale od nastepnego cyklu chyba wskakuje w testy owulacyjne i bede chyba znowu mierzyc tempke.. teraz czuje tylko brzuszek podkowa jakos ale pewnie na @ i to coraz blizej a ja nie chce teraz @ bo bede umierac w pracy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super! tego nie widziałam ;-) CMok!
Trzymam kciuki za wizytę ale jak juz mówiłam musi byc ok:-)

Na pewno będzie bo od rana nie czuję nic prócz tego, że mi niedobrze... A jak tak mdli to musi być ok :) Twoja niechęć do kanapek i jedzenia też może być już od ciążowych, a może od zastrzyków, ale lepiej, że są, choć wiem, że to nic miłego.

hej słoneczka :-)
ja w pracy gnije :-( a mam taką ochotę położyć się i chociaż godzinkę przespać się :-) miałam nie przespaną noc, bo kotka mnie budziła :-/ ehh... dziś od rana biegałam i robiłam badania okresowe ... masakra ile to się trzeba nasiedzieć w tych kolejkach ;-(
Big - brzusio śliczny :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie...po weekendzie nie dam rady Was nadrobić ale naważniejsze wiem:
Claudusi i Iwaskowi ogroooooomniaste gratulacje przesyłam.
Ja dziś mam wolne bo musiałam odpocząć po szaleństwach weekendowych tzn. weselu i przy okazji ogarnąć moje mieszkanie bo od 2 tygodniu ie było sprzątane :zawstydzona/y:. Dodatkowo dziś byłam u gina ze względu na brak @ i przepisał mi luteine na wywołanie. Powiedział, że na ciąże mu to nie wygląda a jeśli jest to ciąża to bardzo wczesna i kazał przyjść za 2 tygodnie jeśli @ nie przyjdzie a jak przyjdzie to też kazał przyjść na dalsze intrukacje aby wyregulować mi ten @ :-)

Aaaaaa prawie zapomniałam Big i Ael śliczne brzucholki macie i Pao gratulję zdanego angola!!!!

reklama
witajcie kobietki :-)

Witam dziewczyny:) Jestem nowa na forum i od razu biegnę w Waszą stronę;) w tamtym roku wyszłam za mąż i właśnie dojrzeliśmy do decyzji o dziecku. Jeśli pozwolicie to zostanę z Wami trochę, w grupie zawsze raźniej:)

witam cieplutko

Witaj Vanilia :)
Powiem Wam coś przebrzydłe kreatury na temat wieku :p Jesteście szczyle i tyle :p ja mam 27 :p (dinozaur normalnie, byle tu Iwasek nie zajrzała ;) uwielbiam Cię :) )
Też chciałabym mieć dylemat sen czy seks... Mojemu się chce, mnie się chce, a tu nie wolno ;(;( I nigdy się nie obraził, jak mu odmówiłam, nawiasem mówiać, zwyczajnie mnie wtedy przytula, całuje w policzek i sobie rozmawiamy.
U mnie też słonko :) fajnie, bo dzieciaki mają komunię

hmm ja tam mam juz 3 z przodu ale dobrze mi z tym chociaz jak tam czytam to sie mozna staro poczuc ;-) ale ze wygladm na 18 to sie nie przejmuje

Hej dziewczyny!!

Dzisiaj test o czułości 25 i druga krecha jest oczywiście nie bardzo czerwona ale jest,na razie uciekam do później!!

super super! wieeelkieeee gratulacje!!!

Ael – nooo dwa dni różnicy to strasznie dużo :p jak ja wychodziłam ze szpitala w wieku trzech dni to Ty się dopiero rodziłaś :-D :-D hi hi normalnie jak czytam o Tobie i Twoim facecie to mam ubaw jak z niezłej komedii :-D Wy to udani jesteście ;-)

Kasia – ooo wiem coś o niewidzeniu się z moim kochaniem :-( My też obydwoje mamy dziwne prace i bywa, że się ze trzy/cztery dni nie widzimy ;-( a bywa też i tak, że cały tydzień siedzimy tylko ze sobą :-D ale dzięki temu się Nam nie nudzi :p :-)

tak tak znam to i rzeczywiscie nie ma mowy o nudzie ;-)

Vanilia witaj :)
wiecie jaki wczoraj komplement mój mi powiedział :) że piersi mi urosły :p :-) hehe... ja tam różnicy nie zauważyłam :-)

to moze oznaczac...

Z psem już lepiej ;-) już się ozywił trochę, ale dziś musi być trochę na diecie :-D ale nic mu nie zaszkodzi ;-) jutro sobie nadrobi :-p

ja dziś ostatni dzień @.. ;-)

widzę Kasia ,że już dobiłaś do mojego rekordu ;-) mam nadzieję,ze @ się szybko u Ciebie zjawi :-) albo się nie zjawi i okaże się,że to fasolka jest nieśmiała :-p

no jeszcze mam dzis szanse zrownac sie z toba bo nawet wczoraj wieczorem brzuch mnie bolal tak na @ ale poki co nadal cisza wiec czekam bo coz innego mi pozostaje...umowilam sie juz na wizyte 17.05...chodzi mi jeszcze po glowie beta bo mam laboratorium pod nosem ale to chyba bez sensu

Atom wreszcie bo juz sie martwilam ze cie nie ma tak dlugo!!!

Do góry