reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej babeczki kochane... czytam, czytam i doczytac was nie mogę. Obiecuję, że nadrobie.

Atan- ale słodkie te skarpetki.

Vanila- witam Cię serdecznie na BB.

Iwasku-jak sie dziś czujesz????

Patrze, patrze i co widzę??? coraz więcej nowych fasolek.... no awansujmy wszystkie na górną liste ;-)

Ja mam dopier 20dc także do testowania jeszcze czas. Ale wiecie co? mierze temperature.... i mam problem. Bo z ciekawości mam 2 termometry i mierze jednym w ustach a jednym w pochwie. I co mnie zastanawia to to że w ustach temperatura nie rośnie ( a raczej skacze) a w pochwie sie podnosi. Czyli co? fasolki nie ma???

mineralnakocica- napewno bedzie ok ;)

dotka 1980- jak u Ciebie mierzysz też temp.???

Claudusia - gratuluje!!!

Ps. Iwasku trzeba dorobic chyba troche miesięcy bo fasolki się rozdają i rozdają i zostały tylko 2. A tu tyle by chciało byc na górnej liście.

Ostatnia edycja:
nie potrafie ci pomóc co do temepratury bo nigdy w ustach nie mierzyłam.

mam nadzieje bo kurde bo to 3 badanie juz hbs bedzie. mdli mnie słabo mi jest okropnie niedobrze

a w pochwie masz jaka temp?

Witam po weekendzie, nie sposb Was nadrobic szczegolowo, ale najwazniejsze wyhacylam nowa fasoleczke

Claudusia gratuluje !!!!!

ja nie mierzyłam temperatury ale rozumie jak ktos od dłuższego czasu próbuje zajść w ciąże nie dziwie sie że wylicza mierzy choć nie wiem cyz to pomaga jakoś tak ale najwazniejszy spontan

Basati ważne,żeby temp nie spadła :-) ja mierzę w pochwie..

masz gdzieś wykres swojego cyklu ?

Mam nadzieje ze nie spadnie temp i wredna @ nie przyjdzie. Narazie to 20dc. Pisze sobie na kartce temp. nie mam nic na kompie. Ale nie wiem czy to mierzenie temperatury w tym cyklu ma sens... bo w 3 dc byłam u dentysty na wyrwaniu zęba... i może dlatego ta tamp. w ustach tak sobie skacze.

Podobno z tego co czytałam, w ustach w zależności w którym miejscu mierzysz będzie inna temp ;-) że lepiej mierzyć w pochwie :-)

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) ja kurcze, po 2 tyg leniuchowania zbieram się na zajęcia... ehh. Zaczyna się pomału sesja. 17, 19 maj, 1 czerwca. Najbliższe terminy egz, a jeszcze 2 nie ustalone, a gdzie tu koła hehe. Ok, do usłyszenia po południu :) miłego poniedziałku zyczę :)

Do góry