reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

o zobacz kumoszki się zgadały na ploteczki za naszymi plecami, poczekaj no jak ja zawitam do Oleśnicy. A byłam tam na Sylwestra :) też bym pomacała, płodnośc Ael pewnie szczęście przynosi

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie ,żadnych owoców nie będzie ;-) chłop ma bana na mnie :-D

Skoro Ael taka płodna to ja dotykać nie chcę :-) nie chce się płodzić :-p jeszcze ;-)

uuu no nie bądz juz taka surowa Madziu! Daj chłopakowi pożyc..:-D

Pyscku jak tworzyłam liste to pisałam żeby się dopominać bo nie byłam w stanie wszystkich pamiętać :-)

Ael powiedz mi kochana po jakim czasie u CIebie zaczęły sie nudności?
Bo mi dzisiaj dzidziol założył embargo na śniadanie i zdecydowanie chciał sie pozbyć kanapki którą zjadłam i to z rosądku...i mu się udało;-)

Ostatnia edycja:
no dziewczynki, to ja się żegnam z Wami, jutro powrót do Polski, bolesny niestety i we wtorek do roboty :(
do poczytania później

a magd.a Ty to wytrzymała babka jesteś, śpisz u chłopa a on ma bana? hmmm mnie by korciło :)

Iwasek, on się jeszcze musi wkupić nie ma tak dobrze jak Twój mężczyzna :-) jak będzie taki posłuszny jak Twój to może pozwole mu.. ;-) żeby się rozmnożył :-D

owszem twarda baba ze mnie ;-) nie ma tak dobrze ;-) żeby podnieść poprzeczkę spię nago :-p

Ael.. ok ;-) focha załapałam.. spróbuj mi tylko fluidy wredniaro wysyłać ;-) dobrze,że żeś w ciąży i nad kartami siedzieć nie możesz :-D

reklama
Madziu to wręcz nieludzkie!!!!! hahaha
Ale masz rację..patrz podziwiaj..nie dotykaj :-D to bardzo dobra metoda na męską uległość

Dziękuje Doniu za zainteresowanie:-). Poza zastrzykami w brzuch (mało przyjemne) wszystko jest ok. ;-)
Gadam sobie do dzidziola żeby z nami został..gdzie będzie szedł,tu mu cieplutko i dobrze. Jestem dobrej myśli:tak: Jutro beta i w środę powtórka. Wtedy będzie wiadomo czy dobrze przyrasta

Ostatnia edycja:
Do góry