reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ale ponoć ja też nie jestem gorsza, przysnęło mi się raz przy nim jak grał, spałam twardo i jak mi potem mój powiedział, on kichnął i słyszy za chwilę ode mnie "Na szczęście, że Ci gęby nie urwało". Ten na mnie oczy jak spodki a ja ponoć na drugi bok się obróciłam i dalej twardo chrapie... Teraz mnie drzaźni i opowiada to całej mojej rodzinie.
A na Iwaska poczekamy jutro, z całą relację, nie powiem jestem bardzo ciekawa jak jej facet zareagował.
Hahahahahahahahhahaha Ael chciałabym to widzieć i słyszeć, nie dziwię się, że Twój chłop się tym wszystkim chwali!!!
Iwasku napewno będziemy wszystkie trzymać mocno kciuki za Was!!!!!! na pewno się uda, musi się przecież udać!!!!! bardzo się cieszę i mam nadzieję, że za 5 tygodni napiszesz tu Nam, że z Twoim maleństwem jest wszystko OK!!!!!
dagne
Fanka BB :)
Strasznie się cieszę z Twojego maleństwa normalnie jak widzę Twoje posty to mam banan na twarzy tylko się nie stresuj (wiem, mówi to pierwsza panikara bb), i nie denerwuj matko, widzę Cię już z brzuszkiem, jakie to radosne no i powiedz kochanemu, że ja mu karzę się Wami opiekować, jak nigdy dotąd, bo jak nie, to się przejadę w kierunku Warszawy ;p
a ogólnie jak się czujesz?
a ogólnie jak się czujesz?
Pyscek
:)
Iwasku ja również trzymam kciuki za Twoja fasolkę :-)
hihi :* Daguniu zapraszamy!
A czuje się ok ,brzuszek czasem delikatnie pobolewa ale to raczej normalne .
A ałaśnie mój dziurolog powiedział że mdłości to bardzo dobre objawy rozwijającej się dzidzi. Mimo że męczące. Jak weszłam do gabinetu i po wstępie powiedziałam że dwie kreski itd to lekarz naprawdę? To gratuluję! I mówił że to naprawdę duże szczęście że nam się udało. Na koniec córeczko uważaj i dbaj o siebie. :-)
Nie wiem ale jakoś jestem spokojna...
Musi być dobrze;-)
Dziękuję Pyscku
A czuje się ok ,brzuszek czasem delikatnie pobolewa ale to raczej normalne .
A ałaśnie mój dziurolog powiedział że mdłości to bardzo dobre objawy rozwijającej się dzidzi. Mimo że męczące. Jak weszłam do gabinetu i po wstępie powiedziałam że dwie kreski itd to lekarz naprawdę? To gratuluję! I mówił że to naprawdę duże szczęście że nam się udało. Na koniec córeczko uważaj i dbaj o siebie. :-)
Nie wiem ale jakoś jestem spokojna...
Musi być dobrze;-)
Dziękuję Pyscku
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Kule a ja mam taką nieciekawą wizję na weekend mam zjazd na uczelni i do tego jutro test z angola a jeszcze nic nie powtórzyłam.... a tak mi się nie chce!!!!! czy ktoś może się pouczyć za mnie??
dagne
Fanka BB :)
Dobranoc dziewczyny nie wiem czemu mi posta nie dodało, ale pisałam w nim, do Iwaska, że jak lekarz mówi, że mdłości są pożądane- to życzę Ci, mdłości (ale nie za dużych)
Spokojnej nocy
Spokojnej nocy
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No niby tak... ja już myślami jestem przy testach ciążowych, 16 maja testuje i tak bardzo chciałabym zobaczyć II krechy
reklama
Iwasku no w końcu kochana się pojawiłaś. No fajnie Twój zareagował, cieszę się. No i teraz to mnie słuchaj, czytaj z ruchu ust: ROZKAZUJE CI! LEŻENIE I SIEDZENIE I TOTALNE LENIUCHOWANIE!!! Bo jak nie to kop w dupę ode mnie masz!!!
Super, że lekarz się ucieszył, potwierdził, dobrze że się dobrze czujesz. A brzuszek pobolewa, bo masz mieć termin @ dlatego :-)
Poza tym kochana, Ty nas tak nie trzymaj w niepewności, cały dzień Cię nie było normalnie wszystkie tutaj paznokcie pozjadały
Fajnego jak widać masz szefa, dobrze że tak super zareagował, No i pamiętaj: ODPOCZYWAJ!! Bo inaczej pasem po dupie zleje!!
Widzicie dziewczyny, tak się ze swoim kochamy, że dziś się wzajemnie kapciem rzucaliśmy XD
Iwasku na mdłości jeszcze za wcześnie, ale ciesz się ostatnimi jak coś chwilami spokoju, bo ja weźmie Cię za 2 tygodnie, oj oj!
Super, że lekarz się ucieszył, potwierdził, dobrze że się dobrze czujesz. A brzuszek pobolewa, bo masz mieć termin @ dlatego :-)
Poza tym kochana, Ty nas tak nie trzymaj w niepewności, cały dzień Cię nie było normalnie wszystkie tutaj paznokcie pozjadały
Fajnego jak widać masz szefa, dobrze że tak super zareagował, No i pamiętaj: ODPOCZYWAJ!! Bo inaczej pasem po dupie zleje!!
Widzicie dziewczyny, tak się ze swoim kochamy, że dziś się wzajemnie kapciem rzucaliśmy XD
Iwasku na mdłości jeszcze za wcześnie, ale ciesz się ostatnimi jak coś chwilami spokoju, bo ja weźmie Cię za 2 tygodnie, oj oj!
Podziel się: