reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kasiu u mnie tak samo jak u Ciebie ciągle brak @...kurcze w poniedziałek idę do gina a w weekend ma weselu już sama nie wiem czy mam robić testa kolejnego czy to się mija z celem ehhh

a ty już zatestowałaś?

Atom ja siknelam rano i 3xD**A wiec nie wiem co ci powiedziec bo to kolejna nadzieja a potem kolejne rozczarowanie :-(

Kasia, Atom zatestujcie ostatni raz dla pewnosci :)
Pao trzymam mocno &&& :) dasz rade

dotka tak wlasnie zrobilam ale znow po tylku dostalam :-(

IWASEK bede trzymac &&& az zsinieja i jeszcze dluzej!!!

slodkich snow kobietki

Nie śpię :)
I tak sobie myślę, że dziewczyny pisały, że będą mogły kaprysić :p ciekawe, kiedy im przejdzie, bo żaden chłop nie przetrwa dużej dawki marudzenia, nawet w ciąży :pP

Iwasku, zwolnij, masz prawo. Mnie się to też wydawało niemożliwe, że co, że obiadu nie będzie, że nie posprzątam, że chłop sam musi robić, a świat pędzi beze mnie. Ale nic się nie stało, nic się nie zawaliło :) Tobie też się nie zawali, bo MASZ DO TEGO PRAWO :)

Sil ja czasem kapryszę a mój facet jeszcze ma do mnie cierpliwość XD

A szef Iwaska nie robił jej problemów ze zwolnieniem, ładnie się zachował. :-)

Bardzo ładnie się zachował :) Teraz ona musi zwolnić i dać sobie na to pozwolenie :)

A kaprysić czasem to nie kaprysić o wszystko ;)

JA tylko proszę bym mi mój kochany coś przyniósł, bo ciągłe wstawanie powoli jest dla mnie problematyczne :-) No i ewentualnie jak mam ochotę na lody to wysyłam go do sklepu :-D

A dzień dobry :) widzę, że tu od rana o zachciankach i kaprysach :) ja się przyznaję, że wykorzystuję mojego do mycia naczyń ;p bo strasznie tego nie lubię.

A dzień dobry :) widzę, że tu od rana o zachciankach i kaprysach :) ja się przyznaję, że wykorzystuję mojego do mycia naczyń ;p bo strasznie tego nie lubię.
Przyznam się też swojego wykorzystywałam do mycia naczyń bo jeszcze jak męczyły mnie nudności to denerwował i drażnił mnie zapach płynu do mycia naczyń :-D

reklama
Przegapiłam tydzień książki w empiku :( i książkę szwai, a kupić jej się teraz nie da, chyba że na allegro, a liczą jak za woły :(

Ja nie wykorzystuję :p i tak musi wszystko zrobić :p

Do góry