reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
moze mam ale zabardzo ukryte ;-) no ale za to lubie horrory ale moj mezulek ostatnio gdies prrzeczytal ze w ciazy nie wolno i powiedzial ze koniec bym miala juz spokojne cialko na przyszlosc;-) a on tez uwielbia horrory :-)
A nikt mi na moje glupiutkie pytanko nie odpowiedzial to wczesniejsze przed praca pytalam jak dlugo nuzki do gory trzymacie ? i czy wiecie jak dlugo plynie plemnik do komórki jajowej?
A nikt mi na moje glupiutkie pytanko nie odpowiedzial to wczesniejsze przed praca pytalam jak dlugo nuzki do gory trzymacie ? i czy wiecie jak dlugo plynie plemnik do komórki jajowej?
kasia.natka
Fanka BB :)
Atan ja bym wykorzystala kazda okazje w tych najgoretszych dniach - pozniej bedzie odpoczynek
donia 1980
do mnie tez kiedys w nocy przyszła jakaś pani i powiedziała "zjem cie", uciekałam z krzykiem gdzie pieprz rośnie
Atan a Ty pisałaś, że miałaś jakąś dietke przepisaną przez dietetyka, może się podzielisz? mnie nie tyle chodzi o schudnięcie (to też by sie przydało) co o zdrowe żywienie, a może dasz mi namiary na tę dietetyczkę?
dziewczyny a wiecie jak mogę obejrzeć usta usta za granicą? bo na VOD wyskakuje mi, że poza granicami Polski nie można odtworzyć, a tych stron co trzeba wysyłać smsy to się boję
Atan a Ty pisałaś, że miałaś jakąś dietke przepisaną przez dietetyka, może się podzielisz? mnie nie tyle chodzi o schudnięcie (to też by sie przydało) co o zdrowe żywienie, a może dasz mi namiary na tę dietetyczkę?
dziewczyny a wiecie jak mogę obejrzeć usta usta za granicą? bo na VOD wyskakuje mi, że poza granicami Polski nie można odtworzyć, a tych stron co trzeba wysyłać smsy to się boję
dagne
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Do dietetyczki chodze w poznaniu na nfz zalatwilam prywatnie tez przyjmuje na os. chrobrego 101 a jak pojdziesz do rodzinnego i poprosisz o skierowanie do lekarza od chorob metabolicznych tak to ladnie ujeli ;-) a na poczatku mialam diete 1200 kalori i do tego mialam rowerek 5 razy w tygodniu stacjonarny przez 15 minut ale nie zawsze cwiczylam i chodzilam na aqa areobik na 45 minut jeden raz w tygodniu po pol roku zmienila mi na 1100 kal i teraz tak caly czas 1100 ale dodala mi bo zamalo wody w organizmie mam ze mam pic szklanke rano z cytryna przed jedzeniem i przed kazdym posilkiem szklanke wody bez cytryny i tak przez tydzien a potem dodac szklanke z cytryna przed kolacja bo to niby oczyszcza organizm z toksyn.
ledwo co dxisiaj pisąłm ze do szczescia brakuje mi tylko waszych faoslek a tu prosze na zawołanie...IWASEK WIELKIE GRATULACJE
która nastęna kochane???
a tak czytając wierszyk Iwaska to zniknęła nam gdzies Hera dziwczynki...i juz dawno jej nie było...pięknie dziewczynki mnózcie się i ja jak zaczne strania to zebyscie były juz wszystkie zafasolkowane i ustąpiły miejsca nowej turze staraczek
która nastęna kochane???
a tak czytając wierszyk Iwaska to zniknęła nam gdzies Hera dziwczynki...i juz dawno jej nie było...pięknie dziewczynki mnózcie się i ja jak zaczne strania to zebyscie były juz wszystkie zafasolkowane i ustąpiły miejsca nowej turze staraczek
Atan, jak kobieta w ciąży jest to jej straszyć nie można.
Donia no lepiej pościągać serial, polecam stronę darkwarez.pl i specjalny prościutki program JDownloader, wchodzisz na takie forum, kopiujesz linki do serialu, jeśli są dostępne, dajesz na ściąganie i program sam ściąga.
Donia no lepiej pościągać serial, polecam stronę darkwarez.pl i specjalny prościutki program JDownloader, wchodzisz na takie forum, kopiujesz linki do serialu, jeśli są dostępne, dajesz na ściąganie i program sam ściąga.
dagne
Także polecam JDownloadera jestem jego użytkowniczką od ponad roku
reklama
donia 1980
dziękuję kochane, właśnie się męczę ze ściąganiem, eh bieda za granicą, chce mi się polskich nowości
Podziel się: