reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
moze mam ale zabardzo ukryte ;-) no ale za to lubie horrory ale moj mezulek ostatnio gdies prrzeczytal ze w ciazy nie wolno i powiedzial ze koniec bym miala juz spokojne cialko na przyszlosc;-) a on tez uwielbia horrory :-)
A nikt mi na moje glupiutkie pytanko nie odpowiedzial to wczesniejsze przed praca pytalam jak dlugo nuzki do gory trzymacie ? i czy wiecie jak dlugo plynie plemnik do komórki jajowej?

do mnie tez kiedys w nocy przyszła jakaś pani i powiedziała "zjem cie", uciekałam z krzykiem gdzie pieprz rośnie :)

Atan a Ty pisałaś, że miałaś jakąś dietke przepisaną przez dietetyka, może się podzielisz? mnie nie tyle chodzi o schudnięcie (to też by sie przydało) co o zdrowe żywienie, a może dasz mi namiary na tę dietetyczkę?

dziewczyny a wiecie jak mogę obejrzeć usta usta za granicą? bo na VOD wyskakuje mi, że poza granicami Polski nie można odtworzyć, a tych stron co trzeba wysyłać smsy to się boję

Do dietetyczki chodze w poznaniu na nfz zalatwilam :-D prywatnie tez przyjmuje na os. chrobrego 101 a jak pojdziesz do rodzinnego i poprosisz o skierowanie do lekarza od chorob metabolicznych tak to ladnie ujeli ;-) a na poczatku mialam diete 1200 kalori i do tego mialam rowerek 5 razy w tygodniu stacjonarny przez 15 minut ale nie zawsze cwiczylam i chodzilam na aqa areobik na 45 minut jeden raz w tygodniu po pol roku zmienila mi na 1100 kal i teraz tak caly czas 1100 ale dodala mi bo zamalo wody w organizmie mam ze mam pic szklanke rano z cytryna przed jedzeniem i przed kazdym posilkiem szklanke wody bez cytryny i tak przez tydzien a potem dodac szklanke z cytryna przed kolacja bo to niby oczyszcza organizm z toksyn.

ledwo co dxisiaj pisąłm ze do szczescia brakuje mi tylko waszych faoslek a tu prosze na zawołanie...IWASEK WIELKIE GRATULACJE
która nastęna kochane???
a tak czytając wierszyk Iwaska to zniknęła nam gdzies Hera dziwczynki...i juz dawno jej nie było...pięknie dziewczynki mnózcie się i ja jak zaczne strania to zebyscie były juz wszystkie zafasolkowane i ustąpiły miejsca nowej turze staraczek:):)

Atan, jak kobieta w ciąży jest to jej straszyć nie można. :p

Donia no lepiej pościągać serial, polecam stronę darkwarez.pl i specjalny prościutki program JDownloader, wchodzisz na takie forum, kopiujesz linki do serialu, jeśli są dostępne, dajesz na ściąganie i program sam ściąga.

reklama
dziękuję kochane, właśnie się męczę ze ściąganiem, eh bieda za granicą, chce mi się polskich nowości :)

Do góry