reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam wszystkie mamy, przyszłe mamy i przed przyszłe mamy :-D Jestem tutaj nowa i troszkę sobie poczytałam, tak więc IWASKU- gorąco GRAULUJĘ :-) Widzę, że naładowałaś całe forum swoim szczęściem :-) A ten wierszyczek ułożyłaś świetny :-)

Tak od siebie mam małe pytanko- udało się któreś z Was tak za pierwszym razem? :-) Czy każda musiała swoje odczekać? :-)
My z moim kochaniem musieliśmy dość długo czekać, żeby było Nam wolno zabrać się za starania i teraz kiedy już to nastąpiło, chciałabym szybciutko osiągnąć cel (He He pewnie jak każda kobieta pragnąca dziecka) ale jakoś w tym temacie jestem w gorącej wodzie kąpana ;-)
Pozdrawiam Wszystkich :-)

reklama
a ja sciagam z chomika i z precyl.pl

Witam nową truskaweczkę :-) nio chyba jeden z tego co pamietam sie udalo ale nie pamietam niku ja dopiero 2 cykl ale musle ze ten pierwwszy byl po odstawieniu tabletek i jeszcze wtedy organizm sie jeszcze nie ptrzystosowal ze niema tabletek anty...

A teraz zyje nadzieja ze w tym miesiacu sie uda ;-D i mysle caly czas jak namowic meza na powtorke z wczoraj jak on taki zmeczony wroci po pracy cos mi sie wydaje ze go nie namowie macie jakis pomysl ? bo wczoraj powiedzial ze niema sily a juz kombinowalam ;-) i mi sie udalo ale gorsecik drugi raz nie zadziala...
Choc mysle czy te plemniczki z nocy moze przezyja do owulacji ah ah czemu to takie trudne ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale błagam niech nikt nie zbliża się do osiołka, emula czy torrenta...no chyba że chce zaliczyć randkę z setką wirusów XD

Witaj Truskawka, w pierwszym cyklu zaszła Silmiriel, ale ona mówiła, że miesiąc przed coś było jeszcze ale nie pamiętam.
Ja zaszłam za pierwszym razem, ale to była ciąża biochemiczna, dopiero następny cykl okazał się szczęśliwy. Aa i ja nie brałam żadnych tabletek anty.

Ael, Ciiii ;D ano lubię filmy i dlatego jak mam ochotę, to kupuję na allegro konto premium na dobę za 2zł :) a ile ja naściągam uuuhuhu :) ale jak mam tylko 1 film na myśli to normalnie ściągam linkami albo z rapisdshare albo freakshare, filserve za pomocą JDowloadera.

A Truskaweczka, witamy :) ja w 3 cyklu zaszłam w ciążę:) też nie brałam anty nigdy :)

Ostatnia edycja:
A ktos tu dzisiaj opowiadal swoj sen to ja wam tez napisze bo tez mi sie dzidzia snila:-)
ze jestem w pracy i ze w nosidelku mam córeczke i zdziwilam sie bo w tym snie pracowalam z dzieckiem i podawalam lekarzowi toco potrzebowal i gdy zadzwonil w pracy telefon to sie obudzilam niewiem co to ma znaczyc bo trudno cos w tych sennikach znalesc...

Dziękuję dziewczyneczki za miłe powitanie :-) właśnie tak się pytam, bo wśród moich znajomych również dużo kobiet ma problemy z zajściem w ciążę od tak, od razu :-) Ja tabletek też nie brałam nigdy, a ostatnio z moich K. tak nabraliśmy ochotę na dzidzię, że hej :-D
A zastanawiam się nad sobą, bo mam dość nieregularne cykle- 28/29 dni (chociaż teraz i tak można je całkiem przewidzieć) a pokombinowaliśmy w 13-tym dc i moje Kochanie jest pewne, że to już he he ;-) szczerze mówiąc też bym tego chciała :-)

Horrorki widzę na topie ;-) ja też je bardzo lubię i i tak będę oglądać, bo tak fajnie jeżą skórkę ;-) :cool2:

28 /29 to regularne bardziej nikekiety tu dziewczyny maja po 40 dniowe ....
a trzymalas wtedy nuszki do gory ?? bo dzisiaj nikt mi nie chce na to pytanie odpowiedziec jak dlugo trzymacie do gory ;-)

Atan kochana, staraczkom i mnie również jak się starałam bardzo często śnią się dzieci. Chodzi o to, że jesteśmy na dzieci nastawione podświadomie bardzo mocno, więc podświadomość pokazuje nasze pragnienia w śnie. Ale muszę powiedzieć, że chyba te sny są co nie co prorocze, mnie jak się śniło na początku lutego dzidzia to w lutym zaszłam :-)
Chyba przypominam sobie ze dwa trzy przypadki z innego forum, dziewczynom śniły się dzieci i w następnym cyklu zaszły :-)
Chociaż może to był czysty przypadek.

Truskawka jeśli Twoje cykle są 28/29 to są regularne kobitko. Dziewczyny tutaj niektóre mają tak dużą rozbieżność nawet kilkudniową, a ty kochana masz regularnie, więc owulka w 14 dniu cyklu jest u Ciebie :-)

reklama
eee snila mi sie dzidzia po stosunku wiec moze proroczy plemnik wywolal u mnie taki sen ;-) ah chcialabym tylko ilewczesniej przed dniem miesiaczki mozna zrobic bete bo testy ciazowe chyba powinno sie poczekac do dnia miesiaczki czy wczesniej tez mozna ??

Do góry