reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tak poza tym to ja już chyba wariuje z tego wszytskiego, dzisiaj mi się śniło, że urodziłam dziecko (syna)..... w pracy!!!!! :-) i że mąż mi przywiózł cała wyprawkę, łącznie z łóżeczkiem, ubrankami i wózkiem. I pamiętam tylko, że ubrałam mojego synka w niebieskie body i rajstopki w paski niebiesko - czarne, i że warzył tylko 1992g :-D oczywiście nie zabrakło też mojej teściowej, która nawet w śnie musiała się wtrącić i ściągnęła mu te rajstopki bo stwierdziła, że mu za gorąco :baffled: :p

Iwasku a kiedy masz urodzinki?>????

reklama
A tak poza tym to ja już chyba wariuje z tego wszytskiego, dzisiaj mi się śniło, że urodziłam dziecko (syna)..... w pracy!!!!! :-) i że mąż mi przywiózł cała wyprawkę, łącznie z łóżeczkiem, ubrankami i wózkiem. I pamiętam tylko, że ubrałam mojego synka w niebieskie body i rajstopki w paski niebiesko - czarne, i że warzył tylko 1992g :-D oczywiście nie zabrakło też mojej teściowej, która nawet w śnie musiała się wtrącić i ściągnęła mu te rajstopki bo stwierdziła, że mu za gorąco :baffled: :p

ale się uśmiałam z tej teściowej :-D

Wy byście się dopiero uśmiały jakbyście wiedział co u mnie się dzieje... z moim K mamy mieszkanie w kamienicy jego dziadków (mieszka tu sama rodzina w tym moi teściowie). W styczniu zakupiliśmy sobie pieska więc moja teściowa zaczęła mi się wtrącać nawet w wychowywanie szczeniaka!!! :wściekła/y: wszystko oczywiście wie najlepiej!! strasznie mnie to drażni i boje się co to będzie przy dziecku... Ogólnie nie mogę narzekać bo dużo też nam pomaga kiedy jesteśmy obydwoje na rano w pracy to przychodzi po naszą sunie, żeby wyprowadzić ją na dwór ale przy okazji nie omieszka coś jej wcisnąć dodatkowego do jedzenia (mimo, że już kilkakrotnie ją prosiłam, żeby tego nie robiła) niby takie nic ale jednak potrafi wkurzać

a no niestety, coś za coś, masz pomoc ale i swoje wysłuchac musisz. Zależy jeszcze jakie masz układy z teściową, czasem wystarczy raz a stanowczo powiedzieć, że chciałabyś żeby uszanowano Twoje zdanie (zalecenia) ale czasem to nie warte tej burzy, którą może to wywołać. Więc kalkuluj co Ci się bardziej opłaca ;)

a Ael co dzisiaj robi? duchy wywołuje?

Doniu nie wywołuje to po pierwsze, a poza tym nie mam gdzie się zabrać za duszki...niestety...a przydałoby się bo tak się teraz przeokropnie nudzę, że szok.

Nie no ona "szanuje" moje zdanie ale tylko przy mnie a jak ja znikam to robi co chce... :p już się zdążyłam przyzwyczaić, niestety jej pomoc -pod tym względem jest mi bardzo potrzebna więc nie będę podskakiwać :)

O moj boże jestem w szoku ja do pracy a tu takie wieści Wielkie gratulacje Iwasku wierzylismy wszystkie w ciebie i trzymanie &&&& pomogło :-) teraz ci zyczymy wspanialych 9 miesiecy :-) a co do wierszyka az mi sie leska zakrecila idealnie pasujesz do tej zwrotki:-)
A co do duchow to ja jednego widzialam jak bylam mala tata stał na rusztowaniu a ja podchodze i mowie do mamy co nadole stała co to za pani kolo taty stoi a mama mowi ze tam nikogo niema a ja mowie ze jest i jakis czas pozniej pokazali mi zdzjecia i okazalo sie ze to byla mama taty czyli babcia pilnowala go by niespadl ;-)
A co do filmu rabbit hole zaraz sciagne i tez obejrzę :-)boze jak ja sie ciesze iwasek nam taka radosc dal ze banana mam na twarzy :-)

A mam pytanko jak niby mam z obliczen miec i odczuc ale nie kupilam tesu bo zaduza kolejka w aptece byla miec owulacje myslicie ze mam jeszcze meza meczyc czy plemniczki z nocy 04.05 na 05.05.2011 starcza bo on ostatnio strasznie zmeczony bo 4 komunie i jedne chrzciny musi wyszykowac jedzenie jest kucharzem i roboty ze hej...

Ostatnia edycja:
reklama
Atan ja już ściągłam i zaraz po "na wspólnej" będę oglądać więc dzisiaj już się z Wami żegnam!
Iwasku tylko zmruż dzisiaj oko chociaż na godzinę!!!
Owocnych nocy życzę

Do góry