reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ma_gdalena dziękuję, obie kreski były identyczne, a teraz pytanie, czy mamy się starać dzisiaj czy lepiej poczekać do jutra? z tego co zrozumiałam to owulaca powinna nastąpić w ciągu 24-36h, czyli nie dzisiaj?już trochę wyeksploatowałam mojego mężulka więc miałam dziś ochotę na przerwę
donia dzisiaj, jutro i pojutrze poprawcie jeszcze na wszelki wypadek :-)

Iwasek
jaki piękny wierszyk :-)

reklama
Dla każdej jest ;-) Czekam i trzymam kcuki.
AAA właśnie,ja też już mogę więc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dla każdej jest ;-) Czekam i trzymam kcuki.
AAA właśnie,ja też już mogę więc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja chwytam, teraz na mnie kolej ;)

asiol no skoro tak radzisz ;) mam jeszcze zapas wczorajszych plemniczków ;), he podoba mi się ta idea testów owulacyjnych i nawet się pokrywa z temperaturką ;)

hihihi :*:*:*:* dzięuję bardzo:-D
Czekam na to joje kochanie i tak mi jeździw brzuchu wszystko z ekscytacji ze szok!!!!

ja chwytam, teraz na mnie kolej ;)

asiol no skoro tak radzisz ;) mam jeszcze zapas wczorajszych plemniczków ;), he podoba mi się ta idea testów owulacyjnych i nawet się pokrywa z temperaturką ;)

Ja tak robiłam zwykle a jeszcze dla pewności ostatnio pytałam o zdanie Pok, która mi też tak doradziła więc jestem pewna, że przytulanki w tym czasie są ok :) Powodzenia i trzymam mocno kciuki :)

Ooooo, ja troszkę fluidków świeżych też podbieram - przydadzą się na następny miesiąc :)

reklama
Oj ja jeszcze nie wierzę :) Kurcze!
Jutro polecę na betę i musze sie zapisać do lekarza:)

Ale mam prezent urodzinowy :-D

Do góry