reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ma_gdalena dziękuję, obie kreski były identyczne, a teraz pytanie, czy mamy się starać dzisiaj czy lepiej poczekać do jutra? z tego co zrozumiałam to owulaca powinna nastąpić w ciągu 24-36h, czyli nie dzisiaj?już trochę wyeksploatowałam mojego mężulka więc miałam dziś ochotę na przerwę
donia dzisiaj, jutro i pojutrze poprawcie jeszcze na wszelki wypadek :-)

Iwasek
jaki piękny wierszyk :-)

reklama
Dla każdej jest ;-) Czekam i trzymam kcuki.
AAA właśnie,ja też już mogę więc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dla każdej jest ;-) Czekam i trzymam kcuki.
AAA właśnie,ja też już mogę więc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja chwytam, teraz na mnie kolej ;)

asiol no skoro tak radzisz ;) mam jeszcze zapas wczorajszych plemniczków ;), he podoba mi się ta idea testów owulacyjnych i nawet się pokrywa z temperaturką ;)

hihihi :*:*:*:* dzięuję bardzo:-D
Czekam na to joje kochanie i tak mi jeździw brzuchu wszystko z ekscytacji ze szok!!!!

ja chwytam, teraz na mnie kolej ;)

asiol no skoro tak radzisz ;) mam jeszcze zapas wczorajszych plemniczków ;), he podoba mi się ta idea testów owulacyjnych i nawet się pokrywa z temperaturką ;)

Ja tak robiłam zwykle a jeszcze dla pewności ostatnio pytałam o zdanie Pok, która mi też tak doradziła więc jestem pewna, że przytulanki w tym czasie są ok :) Powodzenia i trzymam mocno kciuki :)

Ooooo, ja troszkę fluidków świeżych też podbieram - przydadzą się na następny miesiąc :)

reklama
Oj ja jeszcze nie wierzę :) Kurcze!
Jutro polecę na betę i musze sie zapisać do lekarza:)

Ale mam prezent urodzinowy :-D

Do góry