reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

e tam, mnie się nie snią dzieci, mi się śniło, ze faceta nożem zadźgałam, dzwoniłam na policję, ale mnie wyśmiali, o takie mam sny :)

witam truskawcię, cykle masz mega regularne, my tu zawsze namawiamy też na mierzenie temperatury po przebudzeniu a ja od tego cylu polecam też testy owulacyjne ;)

ściągam ten film, ale jeden odcinek będzie szedł1,5h??? o mato, nie doczekam

reklama
Atan, ja po każdym przytulanku trzymałam nóżki w górze :p a w ostatnim cyklu, tym w którym zaszłam to już w ogóle z łóżka nie wstawałam, trochę nóżki w górze i potem od razu spać :)

Acha :p ja znowu czytać nie potrafię :p
mi się dłużej niż 10 min nie chciało :) więc maks 10-15 min i potem normalnie kładłam się spać już bez wstawania na żadne psi psi itp :p

Atan możesz zrobić chyba na 5, 4 dni przed spodziewanym terminem @, powinna beta wyjść. Ale dla pewności lepiej w dniu @.
No i trzymam kciuki by sen był proroczy :-)

Donia na allegro można zakupić konta premium na serwer filesonic, na ten serwer idzie bardzo dużo rzeczy. Na 90 dni widzę, że można kupić za 9 zł, naprawdę się opłaca, takim kontem nie dość, że szybciej ściągniesz, to możesz ściągać kilka plików na raz z maksymalną prędkością. Pomyśl nad takim rozwiązaniem.

Lilly a ja nawet nie leżałam z nogami w górze, mój niestety obdarowywał mnie nadmiarem życiodajnych soków, więc lało się jak śluz przed @. Przepraszam troszkę obrzydliwie to brzmi, ale inaczej opisać tego nie mogę :-D

Ostatnia edycja:
Atan – myślę, że kobietom starającym się o dziecko, często się o Nim śni :-D 28/29 mam właśnie w tym roku, w poprzednim miałam różnie raz 27, raz 35 :-) dlatego się cieszę, że teraz mam tak całkiem przewidywalnie :-) A nóżki do góry trzymałam, ale nie długo tak przez chwilkę do śmiechu :-)

Wiecie kobitki ja nigdy nie porównywałam z nikim moich cyklów :-) Więc wydawało mi się, że jak nie mam ciągle np. 28 to już cykle nie są regularne- może to głupie, ale tak właśnie myślałam :-) No i właśnie temp. nigdy nie mierzyłam :-) ale chyba będę musiała zacząć ;-) Teraz szczerze mówiąc jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie :-D i już nie mogę się doczekać żeby móc to sprawdzić :-) Szkoda, że ciąży odrazu nie widać, że się nie pojawia jakaś fioletowa kropka na czole albo co hi hi :-)

Atan możesz zrobić chyba na 5, 4 dni przed spodziewanym terminem @, powinna beta wyjść. Ale dla pewności lepiej w dniu @.
No i trzymam kciuki by sen był proroczy :-)

Donia na allegro można zakupić konta premium na serwer filesonic, na ten serwer idzie bardzo dużo rzeczy. Na 90 dni widzę, że można kupić za 9 zł, naprawdę się opłaca, takim kontem nie dość, że szybciej ściągniesz, to możesz ściągać kilka plików na raz z maksymalną prędkością. Pomyśl nad takim rozwiązaniem.

Lilly a ja nawet nie leżałam z nogami w górze, mój niestety obdarowywał mnie nadmiarem życiodajnych soków, więc lało się jak śluz przed @. Przepraszam troszkę obrzydliwie to brzmi, ale inaczej opisać tego nie mogę :-D

dziękuję Ael, ja już za 4 dni wracam do domu a tam nie potrzebuję ściągać filmów, pobawię się z tym idownloader, a jak mi zabraknie cierpliwości to nadrobię w Polsce ;) ale dobrze wiedzieć, że takie możliwości istnieją

reklama
no prosze Truskawica znow sie spotykamy (witalam cie dzis na liscie staraczek) :-) jak dlugo sie staracie? dlugosci cykli to ja ci zazdroszcze ;-)

Do góry