reklama
dagne
Fanka BB :)
no to fajnie uśmiecham się do laptopa to dzięki Tobie Iwasku
Dziewczyny, niepotrzebnie na ten tv patrze hehe tam reklama lodów, no to ja bach- lody !
MMMMMmmm przepyszne lody z algidy te orzechowo- śmietankowe niebo w gębie. Mam tylko nadzieję, że ich nie zwrócę, narazie jest ok
Dziewczyny, niepotrzebnie na ten tv patrze hehe tam reklama lodów, no to ja bach- lody !
MMMMMmmm przepyszne lody z algidy te orzechowo- śmietankowe niebo w gębie. Mam tylko nadzieję, że ich nie zwrócę, narazie jest ok
Ostatnia edycja:
Dagne słonko to ja się śmieję i cieszę że Was mam, najpierw lecąc z łazienki zadzwoniłam do sis a później...odpaliłam kompa aby Wam napisać . Wiem że kibicujecie tak jak i ja i szczerze życzycie . BARDZO WAM ZA TO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ!
donia 1980
No proszę, wchodzę tu i takie piękne wiadomości, wieeelkie gratulacje Iwasku, szczęśliwych 9 miesięcy, mam nadzieje, że sciągasz fluidki do Wawy, bo ja dzielnie działam z moim M. ale się cieeeeeszę Twoim szczęściem
a ja słyszałam, że w Polsce grad i snieg pada? a tu, 1000km dalej piekne słoneczko i chodzę z przysmalonym nosem
dziewczyny, mam jeszcze do Was paytanie, kupiłam testy owulacyjne INNOVACON robiłam wczoraj i dzisiaj, ale jakiś słaby ten pasek w kontrolnej też, dziś w kontrolnje i testowej jest taki sam, więc pewnie trzeba działać, ale nie są intensywne, czy któraś z Was używała tych testów?
a ja słyszałam, że w Polsce grad i snieg pada? a tu, 1000km dalej piekne słoneczko i chodzę z przysmalonym nosem
dziewczyny, mam jeszcze do Was paytanie, kupiłam testy owulacyjne INNOVACON robiłam wczoraj i dzisiaj, ale jakiś słaby ten pasek w kontrolnej też, dziś w kontrolnje i testowej jest taki sam, więc pewnie trzeba działać, ale nie są intensywne, czy któraś z Was używała tych testów?
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
IWASKU gratruluje Ci z całego serca!!!!!! dostałaś spóźniony prezent od zajączka :-)
Dagne ja też sobie obejrzę dzisiaj rabbit hole, uwielbiam dramaty więc jak tylko napisałaś tytuł to zaraz sprawdziłam co to za filmik i będę wieczorkiem oglądać!!
donia co do testów owulacyjnych to używałam z innej firmy ale z tego co czytałam w ulotce to ważne, żeby testowa była tego samego koloru lub ciemniejsza co kontrolna (więc chyba nie ma różnicy czy są blade czy ciemne).
Dagne ja też sobie obejrzę dzisiaj rabbit hole, uwielbiam dramaty więc jak tylko napisałaś tytuł to zaraz sprawdziłam co to za filmik i będę wieczorkiem oglądać!!
donia co do testów owulacyjnych to używałam z innej firmy ale z tego co czytałam w ulotce to ważne, żeby testowa była tego samego koloru lub ciemniejsza co kontrolna (więc chyba nie ma różnicy czy są blade czy ciemne).
donia 1980
IWASKU gratruluje Ci z całego serca!!!!!! dostałaś spóźniony prezent od zajączka :-)
Ma_gdalena dziękuję, obie kreski były identyczne, a teraz pytanie, czy mamy się starać dzisiaj czy lepiej poczekać do jutra? z tego co zrozumiałam to owulaca powinna nastąpić w ciągu 24-36h, czyli nie dzisiaj?już trochę wyeksploatowałam mojego mężulka więc miałam dziś ochotę na przerwę
Historia krótka brzemiennych w skutkach
Ktoś na górze musiał to tak zaplanować
By co miesiąc garść fasolek nam podarować
I tak styczeń zimny,odpychający
Dla BigChild był w radośc obfitujący
W lutym Aelreda się radowała,
Ewika jej pozazdrościła,też swoją dostała
I jeszcze bliscy się ucieszyli
Gdy dwie upragnione kreski ujrzała Lily
W marcu Silmiriel była zdziwiona
gdy sie okazało że jest zaciążona
I przyszła pora na niedowiarka
Ze swojego szczęścia cieszy się Madziarka
Kwietniową fasolke przepowiedziała Hera
Dostała ją Dagne, zdolna i szczera
Zapewne w tym miesiącu będzie ich więcej
Bo już Mineralnejkocicy raduje się serce
Wilekanocny zając też rozdawał prezenty
i teraz Iwasek jest wniebowzięty!
A teraz ten ogrom szczęścia sobie wyobraźcie
Bo miesięcy w roku mamy przeciez dwanaście
Czekam kobietki na kolejne
Zamiast smoczka kupiłam malutkie buciki
Wilekanocny zając też rozdawał prezenty
Zamiast smoczka kupiłam malutkie buciki
Ostatnia edycja:
No i jak fajnie wyszłoHistoria krótka brzemiennych w skutkach
Wilekanocny zając rozdawał prezenty
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
owulacja powinna nastąpić dokładnie tak jak piszesz ale jeśli dzisiaj sobie pozwolić to już są jakieś szanse bo plemniki przeżywają w drogach rodnych kobiety 72h. Mi nawet ginekolog poradził, żebyśmy z mężem przytulali się już 3 dni przed spodziewaną owulacja... także możesz dzisiaj próbować a jutro to juz obowiązkowo (żeby nie przegapić)
Iwasek super!!!!!!! mam nadzieję, że i dla mnie znajdzie się miejsce w Twoim wierszu (oczywiście jak przyjdzie na mnie pora)
Iwasek super!!!!!!! mam nadzieję, że i dla mnie znajdzie się miejsce w Twoim wierszu (oczywiście jak przyjdzie na mnie pora)
Ostatnia edycja:
Podziel się: