reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:) no to fajnie :) uśmiecham się do laptopa :) to dzięki Tobie Iwasku :)

Dziewczyny, niepotrzebnie na ten tv patrze hehe;) tam reklama lodów, no to ja bach- lody !
MMMMMmmm przepyszne lody z algidy te orzechowo- śmietankowe :) niebo w gębie. Mam tylko nadzieję, że ich nie zwrócę, narazie jest ok :)

Ostatnia edycja:
Dagne słonko to ja się śmieję i cieszę że Was mam, najpierw lecąc z łazienki zadzwoniłam do sis a później...odpaliłam kompa aby Wam napisać . Wiem że kibicujecie tak jak i ja i szczerze życzycie . BARDZO WAM ZA TO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ!

Iwasek z calego serca gratuluje, lec na bete porownaj czy rosnie i pozniej umow sie na wizyte do gina. I zycze szczesliwych 9 miesiiecy!

No proszę, wchodzę tu i takie piękne wiadomości, wieeelkie gratulacje Iwasku, szczęśliwych 9 miesięcy, mam nadzieje, że sciągasz fluidki do Wawy, bo ja dzielnie działam z moim M. ale się cieeeeeszę Twoim szczęściem

a ja słyszałam, że w Polsce grad i snieg pada? a tu, 1000km dalej piekne słoneczko i chodzę z przysmalonym nosem

dziewczyny, mam jeszcze do Was paytanie, kupiłam testy owulacyjne INNOVACON robiłam wczoraj i dzisiaj, ale jakiś słaby ten pasek w kontrolnej też, dziś w kontrolnje i testowej jest taki sam, więc pewnie trzeba działać, ale nie są intensywne, czy któraś z Was używała tych testów?

IWASKU gratruluje Ci z całego serca!!!!!! dostałaś spóźniony prezent od zajączka :-)
Dagne ja też sobie obejrzę dzisiaj rabbit hole, uwielbiam dramaty więc jak tylko napisałaś tytuł to zaraz sprawdziłam co to za filmik i będę wieczorkiem oglądać!!

donia co do testów owulacyjnych to używałam z innej firmy ale z tego co czytałam w ulotce to ważne, żeby testowa była tego samego koloru lub ciemniejsza co kontrolna (więc chyba nie ma różnicy czy są blade czy ciemne).

IWASKU gratruluje Ci z całego serca!!!!!! dostałaś spóźniony prezent od zajączka :-)
Dagne ja też sobie obejrzę dzisiaj rabbit hole, uwielbiam dramaty więc jak tylko napisałaś tytuł to zaraz sprawdziłam co to za filmik i będę wieczorkiem oglądać!!

donia co do testów owulacyjnych to używałam z innej firmy ale z tego co czytałam w ulotce to ważne, żeby testowa była tego samego koloru lub ciemniejsza co kontrolna (więc chyba nie ma różnicy czy są blade czy ciemne).

Ma_gdalena dziękuję, obie kreski były identyczne, a teraz pytanie, czy mamy się starać dzisiaj czy lepiej poczekać do jutra? z tego co zrozumiałam to owulaca powinna nastąpić w ciągu 24-36h, czyli nie dzisiaj?już trochę wyeksploatowałam mojego mężulka więc miałam dziś ochotę na przerwę

Historia krótka brzemiennych w skutkach:rofl:

Ktoś na górze musiał to tak zaplanować
By co miesiąc garść fasolek nam podarować

I tak styczeń zimny,odpychający
Dla BigChild był w radośc obfitujący

W lutym Aelreda się radowała,
Ewika jej pozazdrościła,też swoją dostała
I jeszcze bliscy się ucieszyli
Gdy dwie upragnione kreski ujrzała Lily

W marcu Silmiriel była zdziwiona
gdy sie okazało że jest zaciążona
I przyszła pora na niedowiarka
Ze swojego szczęścia cieszy się Madziarka

Kwietniową fasolke przepowiedziała Hera
Dostała ją Dagne, zdolna i szczera
Zapewne w tym miesiącu będzie ich więcej
Bo już Mineralnejkocicy raduje się serce
Wilekanocny zając też rozdawał prezenty
i teraz Iwasek jest wniebowzięty!

A teraz ten ogrom szczęścia sobie wyobraźcie
Bo miesięcy w roku mamy przeciez dwanaście:-D

Czekam kobietki na kolejne:-D

Zamiast smoczka kupiłam malutkie buciki :)

Ostatnia edycja:
Historia krótka brzemiennych w skutkach:rofl:

Ktoś na górze musiał to tak zaplanować
By co miesiąc garść fasolek nam podarować

I tak styczeń zimny,odpychający
Dla BigChild był w radośc obfitujący

W lutym Aelreda się radowała,
Ewika jej pozazdrościła,też swoją dostała
I jeszcze bliscy się ucieszyli
Gdy dwie upragnione kreski ujrzała Lily

W marcu Silmiriel była zdziwiona
gdy sie okazało że jest zaciążona
I przyszła pora na niedowiarka
Ze swojego szczęścia cieszy się Madziarka

Kwietniową fasolke przepowiedziała Hera
Dostała ją Dagne, zdolna i szczera
Zapewne w tym miesiącu będzie ich więcej
Bo już Mineralnejkocicy raduje się serce
Wilekanocny zając rozdawał prezenty
i teraz Iwasek jest wniebowzięty!

A teraz ten ogrom szczęścia sobie wyobraźcie
Bo miesięcy w roku mamy przeciez dwanaście:-D

Czekam kobietki na kolejne:-D
No i jak fajnie wyszło :-D

reklama
owulacja powinna nastąpić dokładnie tak jak piszesz ale jeśli dzisiaj sobie pozwolić to już są jakieś szanse bo plemniki przeżywają w drogach rodnych kobiety 72h. Mi nawet ginekolog poradził, żebyśmy z mężem przytulali się już 3 dni przed spodziewaną owulacja... ;) także możesz dzisiaj próbować a jutro to juz obowiązkowo (żeby nie przegapić)
Iwasek super!!!!!!! mam nadzieję, że i dla mnie znajdzie się miejsce w Twoim wierszu (oczywiście jak przyjdzie na mnie pora)

Ostatnia edycja:
Do góry