reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja wiem dlaczego chcesz,żebym do M. wróciła, chcesz zebym zaciążyła !

dobrze ,że mam @ to nic nie będzie :-D

reklama
szczesciaro to jak dlugie mialas cykle ze dzis tescik zrobilas?

Normalnie po 27,28 dni ale moje lewe jajo cos się rozregulowało i miałam po 31 dniach @ i teraz myslałąm ze to samo bo lewizna pracowała . Jedno co było inne to śluz (tempkę zaczełam mierzyc dopierow tym cyklu) taki dziwny ,glutowaty,wczesniej go nie miałam zreszta pisałam o tym i zameczałam Pok .
I wiecie co ..mówili że tylko IUI z powodu kiepskiego nasienia i co????? Udało sie naturalnie! Można poprawic kondycję żołnierzyków !
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziękuję bardzo Kasiu :-)
Daty są różne bo moje wyliczenia od owulki a kalendarzyk wyliczył inaczej...zobaczymy co powie lekarz wtedy poprawie :)

Będzie styczniowe maleństwo :D:D:D:D

Hehe :) może moje maleństwo poczeka i też będzie styczniowe hehe :) ja mam niby na 25 grudnia :)
Iwasku, jeszcze raz wielkie gratulacje!!!! wiedziałam :D
Teraz leć na betę :)

hmm faktycznie ,nawet o tym nie pomyślałam. Betę sie robi na czczo??? hihih jeju tyle razy czytałam a teraz mam pusta łepetyne i motylki w brzuchu!

Rozumiem Cię w zupełności :) nie trzeba być na czczo :) bo to tylko hormon :) także jak masz laboratorium w pobliżu otwarte do późna to leć :)

reklama
Do góry