Mnie gin powiedziała o konieczności tego badania. Ja zapłaciłam tylko 50 zł, a w kolejce się nieźle naczekałam, bo tyle było pacjentek. Tak naprawdę to mamom powinno zależeć na dobru dziecka. Ja miałam możność zrobienia tego badania, to po pierwsze wszystko wyszło ok a po drugie zobaczyłam, że już po moim krwiaku. Dlatego wolę dla świętego spokoju chodzić na każde zlecone badanie.
reklama
S
Silmiriel
Gość
O cenach się nie wypowiem, bo ja nie płacę prawie za nic, chyba, że czegoś nie mam w pakiecie, albo nie ma umowy placówka do której chodze, wtedy mi zwracają kase, ale nie mam pojęcia ile co kosztuje.
ja też jestem za tym aby być na wszystko przygotowanym i wiedzieć co z dzieckiem. Moja koleżanka była na tym badaniu i 2 wyszły bardzo dobrze a na 3 usg wyszło że dziecko ma wadę serca i była specjalna konsultacjia z odpowiednim specjalistą i debata czy mają to opoerować w brzuchu czy może poczekają do porodu. Jak się okazało, poczekali do porodu i po porodzie bardzo dokładnie pod tym kątem dziecko zbadali i teraz chodzą co jakiś czas na badania profilaktyczne. Gdyby ta koleżanka nie poszła na te badania to nie miałaby pojęcia o wadzie serduszka dziecka. A tak nic ją w tej kwestii nei zaskoczy
dobra też zmykam i lecę do kina wpadnę później pa
dobra też zmykam i lecę do kina wpadnę później pa
Ostatnia edycja:
donia 1980
Fanka BB :)
hej dziewczynki, nie było mnie dwa tyogdnie i nie widzę, żadnych fasolek? co się dzieje? my tu z mężusiem na wakacjach działamy, został nam jeszcze tydzień byczenia i robienia dzieci nawet testy owulacyjne zakupiłam
nie dam rady Was przeczytać, a szkoda.
Dagne, nie widzę wiadomości od Ciebie więc rozumiem, że mam cierpliwie czekać? i tak jestem za granicą więc nie śpiesz się i na spokojnie z fasolką jak będziecie miały wenę to działajcie
pozdrawiam Was serdecznie i czekam na nowe fasolki
nie dam rady Was przeczytać, a szkoda.
Dagne, nie widzę wiadomości od Ciebie więc rozumiem, że mam cierpliwie czekać? i tak jestem za granicą więc nie śpiesz się i na spokojnie z fasolką jak będziecie miały wenę to działajcie
pozdrawiam Was serdecznie i czekam na nowe fasolki
dagne
Hej Donia, właśnie co chwilkę o Tobie wspominam, bo coś od świąt mątwi mnie trochę, tzn bardziej głowa kręci się i żołądek funduje mi zaparcia i zasiadam do koralików rzadziej, ale spokojna głowa, dziś zaczęłam twoje rzeczy, ale znowu kręcioły, ale spoko, spoko, będę robić z przerwami ale zrobię do końca tygodnia
Silm, serio, nie mówię, że mnie "wywaliło" w przód, ale już czuję po spodniach (rozpinam guzik albo chodzę w legginsach) i mój mąż zauważył że mi stwardniał brzuszek poniżej pępka i ciut wypukły się zrobił ;p ale wiesz normalnie nikt tego nie zauważa
Co do badań, to ja zrobię absolutnie wszystkie, które zaleci gin. Już przygotowuję pomału notatki z pytaniami i zamęczę go tego 11 maja ;D
Silm, serio, nie mówię, że mnie "wywaliło" w przód, ale już czuję po spodniach (rozpinam guzik albo chodzę w legginsach) i mój mąż zauważył że mi stwardniał brzuszek poniżej pępka i ciut wypukły się zrobił ;p ale wiesz normalnie nikt tego nie zauważa
Co do badań, to ja zrobię absolutnie wszystkie, które zaleci gin. Już przygotowuję pomału notatki z pytaniami i zamęczę go tego 11 maja ;D
Droga użytkowniczko, chyba nie myślisz, że znajdziesz na tym wątku, starających się zajść w ciążę dziewczyn, że proponowanie leku specjalistycznego do leczenie raka piersi kobiet po menopauzie, chętne osoby, co?Dziewczyny, czy któraś jest zainteresowana Lamettą? Jeśli tak to możecie się zemną kontaktować na pw
Trochę nie na miejscu ten post.
dagne
Ael, a powiedz Ty mi, masz jakiś krem przeciwko rozstępom?
reklama
Eeee...nie :-) Mam tylko oliwkę, ale mam taką normalnie dyscyplinę w stosowaniu przeróżnych kremów, że po prostu wysmaruje się może raz na tydzień XDAel, a powiedz Ty mi, masz jakiś krem przeciwko rozstępom?
Ale widziałam, kilka pozycji w Rossmanie :-)
Podziel się: