reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mnie gin powiedziała o konieczności tego badania. Ja zapłaciłam tylko 50 zł, a w kolejce się nieźle naczekałam, bo tyle było pacjentek. Tak naprawdę to mamom powinno zależeć na dobru dziecka. Ja miałam możność zrobienia tego badania, to po pierwsze wszystko wyszło ok a po drugie zobaczyłam, że już po moim krwiaku. Dlatego wolę dla świętego spokoju chodzić na każde zlecone badanie.

reklama
O cenach się nie wypowiem, bo ja nie płacę prawie za nic, chyba, że czegoś nie mam w pakiecie, albo nie ma umowy placówka do której chodze, wtedy mi zwracają kase, ale nie mam pojęcia ile co kosztuje.

Zmykam dziewczynki na 2 godzinki, do sklepu, zamordować swojego i muszę się przez naszą forumową niestaraczkę Madzię odstresować, bo normalnie....AAAAAAAA!!!!

ja też jestem za tym aby być na wszystko przygotowanym i wiedzieć co z dzieckiem. Moja koleżanka była na tym badaniu i 2 wyszły bardzo dobrze a na 3 usg wyszło że dziecko ma wadę serca i była specjalna konsultacjia z odpowiednim specjalistą i debata czy mają to opoerować w brzuchu czy może poczekają do porodu. Jak się okazało, poczekali do porodu i po porodzie bardzo dokładnie pod tym kątem dziecko zbadali i teraz chodzą co jakiś czas na badania profilaktyczne. Gdyby ta koleżanka nie poszła na te badania to nie miałaby pojęcia o wadzie serduszka dziecka. A tak nic ją w tej kwestii nei zaskoczy

dobra też zmykam i lecę do kina wpadnę później pa

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, nie było mnie dwa tyogdnie i nie widzę, żadnych fasolek? co się dzieje? my tu z mężusiem na wakacjach działamy, został nam jeszcze tydzień byczenia i robienia dzieci ;) nawet testy owulacyjne zakupiłam
nie dam rady Was przeczytać, a szkoda.
Dagne, nie widzę wiadomości od Ciebie więc rozumiem, że mam cierpliwie czekać? i tak jestem za granicą więc nie śpiesz się i na spokojnie z fasolką jak będziecie miały wenę to działajcie
pozdrawiam Was serdecznie i czekam na nowe fasolki

Hej Donia, właśnie co chwilkę o Tobie wspominam, bo coś od świąt mątwi mnie trochę, tzn bardziej głowa kręci się i żołądek funduje mi zaparcia i zasiadam do koralików rzadziej, ale spokojna głowa, dziś zaczęłam twoje rzeczy, ale znowu kręcioły, ale spoko, spoko, będę robić z przerwami ale zrobię do końca tygodnia :)
Silm, serio, nie mówię, że mnie "wywaliło" w przód, ale już czuję po spodniach (rozpinam guzik albo chodzę w legginsach) i mój mąż zauważył że mi stwardniał brzuszek poniżej pępka i ciut wypukły się zrobił ;p ale wiesz normalnie nikt tego nie zauważa :)
Co do badań, to ja zrobię absolutnie wszystkie, które zaleci gin. Już przygotowuję pomału notatki z pytaniami i zamęczę go tego 11 maja ;D

Dziewczyny, czy któraś jest zainteresowana Lamettą? Jeśli tak to możecie się zemną kontaktować na pw
Droga użytkowniczko, chyba nie myślisz, że znajdziesz na tym wątku, starających się zajść w ciążę dziewczyn, że proponowanie leku specjalistycznego do leczenie raka piersi kobiet po menopauzie, chętne osoby, co?
Trochę nie na miejscu ten post.

reklama
Do góry