reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne no to mdłości przed Tobą :p
Nie no na serio, moja gin zawsze przy moich marudzeniach tłumaczy, ze to dobrze, bo dzieciątko zdrowo się rozwija i temu my tak reagujemy. Hormon ma wysokie stężenie czyli jest bardzo dobrze :-)

Atom jak dobry gin, to powinien Ci zrobić badania, zobaczyć co jest przyczyną spóźniającego się @ oraz negatywnych testów.
Sama zobaczysz.

reklama
Musiałam do Iwasek na bloga wejść :-p

ale bym do domu chciała :-( głupio jak praca którą wykonujesz Cię nie satysfakcjonuje już :-(

Atom mnie jak się spóźniał @ to dostałam luteinę podjęzykowo ( obrzydlistwo :-p) i po 14 dniach przyszła @.. ale żadnych badań nie miałam robionych..

Musiałam do Iwasek na bloga wejść :-p

ale bym do domu chciała :-( głupio jak praca którą wykonujesz Cię nie satysfakcjonuje już :-(

Atom mnie jak się spóźniał @ to dostałam luteinę podjęzykowo ( obrzydlistwo :-p) i po 14 dniach przyszła @.. ale żadnych badań nie miałam robionych..

a no właśnie mnie jeszcze koleżanka powiedziała, że dobry na regulację jest duphaston i że jeśli zafasolkuje to będzie dodatkowa ochrona...postaram się mu dać do zrozumeinie że nie mam czasu i niech przepisuje jakieś prochy bo ja chcę DZIECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atom, wydaje mi się, że za bardzo się nakręcasz, owszem, powiedz ginkowi co i jak, powinien zlecić badania, ale nie mów mu co ma Ci zapisać. Bo jak sama wiesz, to po co Ci on?

Dagne, chyba za wcześnie na brzuszek :>
A ja miałam pizzę, pychaaa...
Mąż mi dziś napisał, że prawdopodobnie pojedzie do Niemiec na parę dni. i teraz się boję, że akurat we wtorek, jak mieliśmy jechać do gina...

Atom spokojnie kobitko, napinasz się niepotrzebnie :-) Luzik blusik :-)

Sil to niech małża pojedzie dzień później byś poszła z nim do gina.

A ja swojego faceta zamorduje zaaaraaa....AAAAA!!!!

Nie da rady, każą to musi jechać, to z pracy i nie ma zmiłuj, sytuacja już jest napięta, więc pewnie nie odpuszczą, a że niedługo przedłużenie umowy, to nie może powiedzieć, że nie może. Zresztą, wcale nie może...

Powiedz facetowi, że nie wolno glaskać brzucha w ciąży, bo można spowodować skurcze, nie zmyślam, powiedział mi tak gin

chyba źle mnie zrozumiałyście albo ja to źle napisałam bo szalona nie jestem i nie powiem ginowi co ma mi konkretnie przepisać tylko chcę zasugerować że ta nieregularność mnie nie pokoi i że należy coś z tym zacząć działać... ;-)

Nie da rady, każą to musi jechać, to z pracy i nie ma zmiłuj, sytuacja już jest napięta, więc pewnie nie odpuszczą, a że niedługo przedłużenie umowy, to nie może powiedzieć, że nie może. Zresztą, wcale nie może...

Powiedz facetowi, że nie wolno glaskać brzucha w ciąży, bo można spowodować skurcze, nie zmyślam, powiedział mi tak gin
Szkoda, że tak się ułożyła. Ale głowa do góry będą następne wizyty :-)
Ja się nie mogę doczekać wizyty, jak mi ginka będzie brzuszne usg robić bo wtedy faceta zabiorę :-)

Mój jeździ ze mną, bo jednak do Kraka kawałek, a sprzęgło i Dzidziek się nie lubią... Raz chciał nawet, żebym go zawołała, jak coś będzie widać, ale był tylko pęcherzyk, więc zgodnie stwierdziliśmy, że poczekamy, aż z blastocysty zrobi się człowieczek ;)

Atom, bo już się wystraszyłam, że chętnie pozażywasz wszystko. Ale ja mam traumę do leków i jakbym mogła to bym wcale nie brała

reklama
Mój jeździ ze mną, bo jednak do Kraka kawałek, a sprzęgło i Dzidziek się nie lubią... Raz chciał nawet, żebym go zawołała, jak coś będzie widać, ale był tylko pęcherzyk, więc zgodnie stwierdziliśmy, że poczekamy, aż z blastocysty zrobi się człowieczek ;)

Atom, bo już się wystraszyłam, że chętnie pozażywasz wszystko. Ale ja mam traumę do leków i jakbym mogła to bym wcale nie brała

Ja bym mogła na ostatnie dwa usg zabrać swojego, ale stwierdził, że jak dopochwowo to on by się niekomfortowo czuł.

Do góry