reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelreda wow ale fajnie zazdroszczę tego uczucia :-)
a ja dzisiaj w pracy po pracy na zakupy do lodowki mialam tez miec pene na obiad ale maz bardzo prosil o kurczaczka wiec dostał kurczaczka :-)a ja dzisiaj zaszalalam i kupilam sobie dysk twardy 1 terabajt :-) bo dysku mi brakowalo na filmy... bo uznalam ze pozniej jak bede w ciazy to bede kupowac dla dziecka a nie dla siebie wiec kupilam :-) a co do diet to wam powiem ze chodze od roku do dietetyczki po 3 miesiacach schudłam 8 kg a po roku wcale nie wiecej bo przestalam cwiczyc wiec stanalam na 10 kg mniej ale rozmawialam z nia w sprawie ciazy i powiedziala ze nie wolno sie odchudzac i ze bede musiala zmienic ilosc kalorii bo podobno bede zamalo dostarczac dziecku wiec w lipcu mam do niej przyjsc mam nadzieje ze do tego czasu bedzie fasolka dzisiaj znowu bede z nozkami do gory wieczorkiem :-) wiec trzymajcie &&& bo w piatek sob powinna byc owu zaczekam sie do czasu mozliwosci zrobienia testu ciązowego....szkodaze nie wymyslili szybszych sposobow spawdzania :-)

A jasne wpadajcie :D
Ael, jadłam bułkę mega z pomidorem (sparzonym i obranym ze skórki) potem sałatkę (pekińska, kukurydza, pomidor, ogórek), no to by było tyle... może faktycznie niektóre mają mdłości, inne zaparcia i wzdęcia. Ja nudności nie mam, tylko po takich sensacjach żołądkowych, nie mam już tak dużego apetytu, jak tydzień temu... ale mam nazieje że to minie :)
Teraz próbuje zjeść płatki kukurydziane na mleku.
Właśnie zjadłam te płatki i już po minucie zaczęło mnie kuć... już nie wiem co to...

Ostatnia edycja:
a ja zapomnialam powiedziec ze kupilam dzisiaj tez pilke do cwiczen i przedchwila cwiczylam 20 minut i powiem wam ze fajna ta piłka :-D

Tez chce z wami na makaron :-) tylko troche drogo by bilet kosztowal z poznania :p

Ostatnia edycja:
ojj, boję się, że penne by zabrakło heheh:) ale oczywiście Rzeszów wita :)
Najlepiej jak jem coś lekkostrawnego. Rano po bułce nic mi nie było, przedwczoraj po grillu było, dziś po obiedzie też, także powinnam w razie czego wytrzymać tydzień, na bank napomknę ginekologowi o tym.
Atan taka wielka piła do ćwiczeń? ja cie rewelacja! przydatna do porodu i w ogóle w okresie ciąży :)

no to mam na przyszłośc ale fajowa jest wlasnie w necie ogladam dodatkowe cwiczenia :-) jakie moge robic :-) a po 20 mminutach nogi juz czuje :-) a jak cwiczylam to uznalam ze to fajne i do tego patrzylam na tv na slodka "powodzenia charli"sliczna jest ta dziewczynka w tym serialu :-)

http://www.kdc.pl/pilka-gimnastyczna_p10868289.html taka kupiłam ;-)

EEEEEE co tu tak cicho ??czyzby kazda poszla do chlopa?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje ;) :tak::-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)

Do góry