No chyba, że Cię uprzedzę XDDagne nie ma sprawy ja mogę wpaść i pomóc w zjedzeniu:-)
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Aelreda wow ale fajnie zazdroszczę tego uczucia :-)
a ja dzisiaj w pracy po pracy na zakupy do lodowki mialam tez miec pene na obiad ale maz bardzo prosil o kurczaczka wiec dostał kurczaczka :-)a ja dzisiaj zaszalalam i kupilam sobie dysk twardy 1 terabajt :-) bo dysku mi brakowalo na filmy... bo uznalam ze pozniej jak bede w ciazy to bede kupowac dla dziecka a nie dla siebie wiec kupilam :-) a co do diet to wam powiem ze chodze od roku do dietetyczki po 3 miesiacach schudłam 8 kg a po roku wcale nie wiecej bo przestalam cwiczyc wiec stanalam na 10 kg mniej ale rozmawialam z nia w sprawie ciazy i powiedziala ze nie wolno sie odchudzac i ze bede musiala zmienic ilosc kalorii bo podobno bede zamalo dostarczac dziecku wiec w lipcu mam do niej przyjsc mam nadzieje ze do tego czasu bedzie fasolka dzisiaj znowu bede z nozkami do gory wieczorkiem :-) wiec trzymajcie &&& bo w piatek sob powinna byc owu zaczekam sie do czasu mozliwosci zrobienia testu ciązowego....szkodaze nie wymyslili szybszych sposobow spawdzania :-)
a ja dzisiaj w pracy po pracy na zakupy do lodowki mialam tez miec pene na obiad ale maz bardzo prosil o kurczaczka wiec dostał kurczaczka :-)a ja dzisiaj zaszalalam i kupilam sobie dysk twardy 1 terabajt :-) bo dysku mi brakowalo na filmy... bo uznalam ze pozniej jak bede w ciazy to bede kupowac dla dziecka a nie dla siebie wiec kupilam :-) a co do diet to wam powiem ze chodze od roku do dietetyczki po 3 miesiacach schudłam 8 kg a po roku wcale nie wiecej bo przestalam cwiczyc wiec stanalam na 10 kg mniej ale rozmawialam z nia w sprawie ciazy i powiedziala ze nie wolno sie odchudzac i ze bede musiala zmienic ilosc kalorii bo podobno bede zamalo dostarczac dziecku wiec w lipcu mam do niej przyjsc mam nadzieje ze do tego czasu bedzie fasolka dzisiaj znowu bede z nozkami do gory wieczorkiem :-) wiec trzymajcie &&& bo w piatek sob powinna byc owu zaczekam sie do czasu mozliwosci zrobienia testu ciązowego....szkodaze nie wymyslili szybszych sposobow spawdzania :-)
dagne
Fanka BB :)
A jasne wpadajcie
Ael, jadłam bułkę mega z pomidorem (sparzonym i obranym ze skórki) potem sałatkę (pekińska, kukurydza, pomidor, ogórek), no to by było tyle... może faktycznie niektóre mają mdłości, inne zaparcia i wzdęcia. Ja nudności nie mam, tylko po takich sensacjach żołądkowych, nie mam już tak dużego apetytu, jak tydzień temu... ale mam nazieje że to minie
Teraz próbuje zjeść płatki kukurydziane na mleku.
Właśnie zjadłam te płatki i już po minucie zaczęło mnie kuć... już nie wiem co to...
Ael, jadłam bułkę mega z pomidorem (sparzonym i obranym ze skórki) potem sałatkę (pekińska, kukurydza, pomidor, ogórek), no to by było tyle... może faktycznie niektóre mają mdłości, inne zaparcia i wzdęcia. Ja nudności nie mam, tylko po takich sensacjach żołądkowych, nie mam już tak dużego apetytu, jak tydzień temu... ale mam nazieje że to minie
Teraz próbuje zjeść płatki kukurydziane na mleku.
Właśnie zjadłam te płatki i już po minucie zaczęło mnie kuć... już nie wiem co to...
Ostatnia edycja:
Ael w takim razie umówmy się i razem pojedźmy do Dagne na makaronik :-)No chyba, że Cię uprzedzę XD
Ooo widzisz, dobre rozwiązanie, ale Dagne musiałaby dużo tego pesto z makaronem przygotować bo ja zjem dosłownie podwójną porcjęAel w takim razie umówmy się i razem pojedźmy do Dagne na makaronik :-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a ja zapomnialam powiedziec ze kupilam dzisiaj tez pilke do cwiczen i przedchwila cwiczylam 20 minut i powiem wam ze fajna ta piłka
Tez chce z wami na makaron :-) tylko troche drogo by bilet kosztowal z poznania
Tez chce z wami na makaron :-) tylko troche drogo by bilet kosztowal z poznania
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
dziewczyny prześlę Wam coś na poprawę humoru, na pośmianie się ... Pasztetowa | bebzol.com
dagne
Fanka BB :)
ojj, boję się, że penne by zabrakło heheh ale oczywiście Rzeszów wita
Najlepiej jak jem coś lekkostrawnego. Rano po bułce nic mi nie było, przedwczoraj po grillu było, dziś po obiedzie też, także powinnam w razie czego wytrzymać tydzień, na bank napomknę ginekologowi o tym.
Atan taka wielka piła do ćwiczeń? ja cie rewelacja! przydatna do porodu i w ogóle w okresie ciąży
Najlepiej jak jem coś lekkostrawnego. Rano po bułce nic mi nie było, przedwczoraj po grillu było, dziś po obiedzie też, także powinnam w razie czego wytrzymać tydzień, na bank napomknę ginekologowi o tym.
Atan taka wielka piła do ćwiczeń? ja cie rewelacja! przydatna do porodu i w ogóle w okresie ciąży
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no to mam na przyszłośc ale fajowa jest wlasnie w necie ogladam dodatkowe cwiczenia :-) jakie moge robic :-) a po 20 mminutach nogi juz czuje :-) a jak cwiczylam to uznalam ze to fajne i do tego patrzylam na tv na slodka "powodzenia charli"sliczna jest ta dziewczynka w tym serialu :-)
http://www.kdc.pl/pilka-gimnastyczna_p10868289.html taka kupiłam ;-)
EEEEEE co tu tak cicho ??czyzby kazda poszla do chlopa?
http://www.kdc.pl/pilka-gimnastyczna_p10868289.html taka kupiłam ;-)
EEEEEE co tu tak cicho ??czyzby kazda poszla do chlopa?
Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje :-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje :-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)
Podziel się: